>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Restauracja - Kraków

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
w Krakowie pamiętam świetną restauracja nazywała sie jakoś u Babci czy jakoś tak;P kto wie o czym mówie? przypomijcie mi bo będzie mnie to męczyć ;d

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Nigdy więcej, czasy świetności dawno minęły. Surowe mięso, odpiekane bułki, zimne frytki - najczęstsze grzechy tej sieciówki.
Ja wiem? Rzeczywiście dawniej chodziłem często i było bardzo dobrze (zresztą widać było też po ilości osób); ostatnio przez 1,5 roku mnie nie było w ogóle; ale odwiedziłem w grudniu i raczej wszystko było tak jak powinno być, nie miałem zastrzeżeń. Byłem w tej siedzibie przy Floriańskiej.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Ja wiem? Rzeczywiście dawniej chodziłem często i było bardzo dobrze (zresztą widać było też po ilości osób); ostatnio przez 1,5 roku mnie nie było w ogóle; ale odwiedziłem w grudniu i raczej wszystko było tak jak powinno być, nie miałem zastrzeżeń. Byłem w tej siedzibie przy Floriańskiej.
Nie powiem, że to tyllko mi się przytrafiło, ale już wielu moim znajomym i w różnych siedzibach,więc nie sądzę, żeby to była jakaś ściema.

Teraz zdecydowanie wolę Chimerę na św. Anny.

A jeśli kolega idzie z jakąś niewiastą i chce zaimponować - polecam kuchnię francuską na Kazimierzu -&quot;Zazie&quot; - Józefa 34, drożej, ale dużo i podane z klasą. Ew. kuchnia grecka &quot;Tawerna Hellada&quot; na Królewskiej 55.

M 0

missia

Użytkownik
APETYT BISTRO
Ja polecam bardzo fajną restaurację na Łokietka o nazwie Apetyt Bistro...jedzonko jest tam bardzo smakowite..ostatnio jadłam tam stek z frytkami i był bardzo dobrze przyrządzony..co więcej mają do wyboru znakomite włoskie wina, które idealnie pasują do ich posiłków

Do góry Bottom