Idziesz z kumplami, sam, z dziewczyną ?poleci mi ktoś jakąś fajną restauracje w krakowie, która robi wrażenie, dobre jedzenie, ale niezbyt drogo ;>
http://www.kuchniaubabcimaliny.pl/nowa/w Krakowie pamiętam świetną restauracja nazywała sie jakoś u Babci czy jakoś tak;P kto wie o czym mówie? przypomijcie mi bo będzie mnie to męczyć ;d
Nigdy więcej, czasy świetności dawno minęły. Surowe mięso, odpiekane bułki, zimne frytki - najczęstsze grzechy tej sieciówki.Gruzińskie Chaczapuri.
ja zawsze sprawdzam na gastronauci.pl - także polecam.poleci mi ktoś jakąś fajną restauracje w krakowie, która robi wrażenie, dobre jedzenie, ale niezbyt drogo ;>
Ja wiem? Rzeczywiście dawniej chodziłem często i było bardzo dobrze (zresztą widać było też po ilości osób); ostatnio przez 1,5 roku mnie nie było w ogóle; ale odwiedziłem w grudniu i raczej wszystko było tak jak powinno być, nie miałem zastrzeżeń. Byłem w tej siedzibie przy Floriańskiej.Nigdy więcej, czasy świetności dawno minęły. Surowe mięso, odpiekane bułki, zimne frytki - najczęstsze grzechy tej sieciówki.
Ja również b. polecam.Gruzińskie Chaczapuri.
Nie powiem, że to tyllko mi się przytrafiło, ale już wielu moim znajomym i w różnych siedzibach,więc nie sądzę, żeby to była jakaś ściema.Ja wiem? Rzeczywiście dawniej chodziłem często i było bardzo dobrze (zresztą widać było też po ilości osób); ostatnio przez 1,5 roku mnie nie było w ogóle; ale odwiedziłem w grudniu i raczej wszystko było tak jak powinno być, nie miałem zastrzeżeń. Byłem w tej siedzibie przy Floriańskiej.