>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Reprezentuje siebie

barca14 84

barca14

Użytkownik
no ja właśnie myślę, że to ostatnio mecz tak... Nowy trener jest jak pisałem wcześniej. Chyba 3-4 mecz z nimi.
Liczę, że to ostatnia szansa na zdobycie kasy grając przeciwko SP w najbliższym czasie.
O ile się nie mylę to po meczu z Corinthians następny mecz to będzie z Portuguesą dopiero 11.08. Więc sporo treningów od 28.07 i &quot;przyzwyczają&quot; się do trenera

barca14 84

barca14

Użytkownik
No co do tej skuteczności to się z tobą zgadzam. Widziałem ich jeszcze wcześniejszy mecz i marnowali takie &quot;setki&quot;, że szkoda gadać, ale już się trochę boję grać przeciw nim, bo nawet statystycznie już czas na przełamanie.

edit: no ostatecznie idę za Tobą, jak się mają przełamać to może jednak u siebie, a nie na wyjeździe i szaleję bo gram 1(-1,25) po 3.20
kolejny problem...
Denilson nie zagra, czyli pomocnik z pierwszego składu.

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
No trudno. Nie jestem na pewno takim znawcą piłki brazylijskiej jak ty, ale zauważyłem, że nie tak dawno Corinthians w jakimś Recopa pokonali 2:0 Sao Paulo, więc dlaczego nie teraz ? Po za tym w poprzednim sezonie dzieliły ich tylko dwa oczka, więc wychodzi na to, że nawet pomijając kwestię trenera i generalnego spadku formy Sao Paulo, typ na zwycięstwo gospodarzy miałby realne szanse, za co trzymam kciuki. Najlepiej 2 bramkami lub więcej.

U 6

udarr

Użytkownik
26 lipca:
Nordsjaelland - Viborg 2 @ 5,0
Też to pograłem, właśnie zauważyłem, że niestety do gry wraca Stokholm oraz Nordstrand (napastnik) natomiast nadal nie będzie Becha, Christensena i Lorentzena - to żywi pewne nadzieje jednak za sprawą dwóch dobrych, powracających zawodników wydaje mi się, że goście mogą (powinni?) zagrać trochę lepiej niż ostatnio. Mając te informacje wczoraj gdy stawiałem nie wiem czy tak pewnie bym grał... tutaj więcej bo akurat jest free http://leaguespy.com/preview.php?id=20021&amp;amp;mylang=en Pozdrawiam i życzę powodzenia, sobie również ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
barca14 84

barca14

Użytkownik
Bielefeld - Union Berlin 2 @ 2,45 ⛔ x
za 100 zł

Gaz Metan - Botosani 2 @ 4,2 ✅
za 100 zł

Gaz bez: 26/0m ; 25/10f ; i dwóch rezerwowych (dane z poprzedniego sezonu)
W dodatku transfery (wychodzące) : 22/4m, 22/2m
I tak na prawdę mają 3 pomocników do pierwszego składu, reszta gra &quot;na poziomie polskiej ligi&quot; ????
Jeśli chodzi o Botosani to trzeba przyznać, że się wzmocnili trochę.
Botosani z Cluj wywalczyło 0-0, grając 80 minut w dziesiątkę!
Gaz Metan przegrał 1-0 z beniaminkiem.

St. Patricks - Cork City 1 @ 1,45 ✅
za 100 zł

Zenit Petersburg - Kuban 2 @ 6,0 ⛔ x
Za 70 zł

Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 1 @ 2,5 ⛔ x
za 50 zł

Widzew Łódź - Zawisza Bydgoszcz 2 (-1,5) @ 6,1⛔
Za 40 zł
Spore ryzyko, więc lepiej zagrać niższą stawkę na handi, niż stawiać czyste 2 za większą kasę.
Myślę, że dość duża szansa, ale coś mi mówi NIE. Chyba pora spać ????
Widzew spore problemy. Wcale się nie dziwię, że dostali od Legii 5-1 aż, skoro oni nie mają obrony!
3 grających obrońców było...w tym jeden to taki pół rezerwowy, pół z 1 składu.
Dziś zabraknie tych 2 GRAJĄCYCH, zostaje do gry jeden... ten pół rezerwowy ;)
Reszta kadry defensywnej składa się z :
-Bartkowski (ten wspomniany rezerwowy) (19/0)
-Tomczyk, który przyszedł z Polonii Bytom, gdzie rozegrał 3 mecze.
-Stępiński, który w poprzednim sezonie zagrał 11 minut, był średnio na co 2 meczu na ławce. Pewnie tylko na meczach na własnym stadionie.
-Płotka, 9 meczów w poprzednim sezonie
-Augustyniak, podstawowy obrońca... Pogoni Siedlce (2 liga) a jednak różnica między 2 ligą a ekstraklasą jest...

I bądź tu trenerem i zrób z tego obronę...

wyd:460
wróciło:565
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +1
barca14 84

barca14

Użytkownik
Nom, gdyby nie ten gol to wczoraj -40 by było

Portuguesa - Atletico-PR 1 @ 2,4
za 70

Vasco - Criciuma 1 @ 1,85
Za 90

Vasco bez graczy, którzy jeszcze w tym sezonie nie zagrali nawet 1 minuty ;).
Cricuma bez : Elton (7/0m), morais (2/0m), Serginho (5/0m), Vitor (7/2m), Lins (6/1f). Pomoc osłabiona mocno.
Vestsjaelland-Aarhus 1 @ 2,6
za 70

Lilleström-Molde 1 @ 2,8
Za 70

Sandefjord - Kongsvinger 2 dnb @ 3,5
za 90

Colorado - Los Angeles 1 @ 2,7
za 80

Colorado jeśli chodzi o ważnych zawodników bez pomocnika 16/0, ale oni akurat mają 6 innych bardzo dobrych zawodników na tę pozycję.
LA bez filarów - Keane, Donovana. A także bez Gonzaleza (17/0m) - wszystkie mecze po 90 min.
New York - Real Salt Lake 1 @ 1,9
za 80

NY bez podstawowego obrońcy, ale zostaje 4 innych dobrych, z rezerwą trudniej, czyli mecz najprawdopodobniej bez zmian w czasie meczu, jeśli chodzi o defensywę.
RSL zdecydowanie większe problemy kadrowe. Bez: 5/0d, 4/0d, 16/0d, 12/0d, 8/0m,16/2m,17/0-pierwszy gk.
Obrona kadrowo dziurawa!
Zostaje 1 obrońca!!! Inny zagrał kilka meczów, ale na ogół wchodził, albo schodził.
Reszta albo nie grała jeszcze meczu żadnego, albo tak jak jeden z obrońców, wystąpił 2-krotnie.
Można próbować także NY over 1,5. Kurs pewnie podobny.
San Jose - Portland 2dnb @ 1,9
za 80

SJ brak: Martinez (11/1f), Hernandez (14/0d), Harden (7/0d), Gordon (13/3f), chavez (9/1m), Wondolowski (17/5f), attakora (8/0d), Fucito 6/0f).
Mały problem w obronie i spory w pomocy, bo jest 2 dobrych pomocników, reszta cienko jeśli chodzi o występy w tym sezonie.
Portland bez: Chara (20/0m) i Silvestre(8/0d). Ten drugi nie gra już od 3 miesięcy. A Charę da się zastąpić. Drużyna posiada 5 dobrych pomocników.

Do góry Bottom