>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reprezentuje siebie

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Esbjerg - Nordsjaelland 1 (-1,5) @ 6,0
Za 50 zł
Nord chyba nie jest do końca przygotowane do sezonu.
Z Kaiserslautern i Lechem porażki odpowiednio 4-0 i 4-1.
Nie jestem pewien czy grali w 1 składzie. Jeśli tak to jest bardzo źle... Jeśli grali słabszym składem znaczy, że kluczowi zawodnicy nie są rozegrani.
Jednak wydaje mi się, że Nord z Lechem grał prawie najlepszym składem.
Esjberg gra bardzo ciekawie na własnym boisku, natomiast Nordsjaelland jest cienkie na obcych terenach.
No to jest po prostu majstersztyk. Nie wiem czy w ogóle były dostępne handi -3,5 i po jakim kursie, ale samo to -1,5 po kursie 6 świetnie wykombinowałeś. Esbjerg rozniósł 4:0. Gdyby była płaska stawka to ładnie byś był do przodu. Ja zagrałem za bardzo drobne. Co do meczu z Kostaryką też typ miał duże szanse. Oglądałem II połowę i Kostaryka sprawiała lepsze wrażenie, no ale niestety za wrażenia nie płacą. Pozdrawiam !

barca14 84

barca14

Użytkownik
Daugavpils (Lat) - Elfsborg (Swe) 1 @ 11,0⛔
Celtic (Sco) - Cliftonville (Nir) 2 @ 41,0⛔
Molde (Nor) - Sligo (Irl) 2 @ 9,0⛔
Din. Zagreb (Cro) - Fola (Lux) 2 @ 34,0⛔
Vardar (Mac) - Steaua Bucharest (Rou) 1 @ 7,0⛔
Streymur (Fai) - Din. Tbilisi (Geo) 1 @ 6,5⛔

Ostatnio się udało, może i teraz da radę ????
Wszystko po 10 zł.

no niestety, tym razem nie wyszło
⛔70zł

barca14 84

barca14

Użytkownik
26.07
Aalen - Furth (2 Bundesliga) 2 @ 2,0 za 100 zł✅
handi 2 (-1) @ 2,8 (1-0, 2-1 itd = zwrot) za 50 zł
✅
kursy mocno lecą w dół

Aalen ma ostatnio ma jakiś słabszy okres. 5 meczów i 1 gol. Przegrali nawet z drużyną z ligi Regionalnej, z połowy tabeli. Nawet w połowie składu rezerwowego powinna im strzelić przynajmniej gola. Przegrali jednak 0-2.
1 mecz ligowy Aalen 0-0 z Sandhausen, które w poprzednim sezonie było przedostatnie w tej samej lidze, w której jest obecnie, jednak zostali w tej samej lidze.
Sandhausen od 10 meczów na własnym stadionie traciło bramki. Jednak z Aalen przerwali tę fatalną serię.
W tym też meczu (patrząc na &quot;suche&quot; statystyki mecz był dość wyrównany. Posiadanie 50-50, strzały 11-16, rożne 5-6. Dużej różnicy nie ma.
Jednak grając z rywalem z takiego poziomu powinno się jednak przynajmniej jedną akcję wykorzystać.
Teraz może kilka słów o moim faworycie tego meczu.
Seria 7 meczów zwycięskich! Przeciwnicy mocni jeśliby patrząc, iż jest to spadkowicz Bendesligi.
Ostatnie 5 mecze: ( nie liczę 2 meczów z drużynami z niższych lig Niemieckich)
2-0 Bielefeld
2-1 Augsburg
6-2 Celtic
1-0 Plzen
3-0 Slavia Praga

Rywale wymagający.
Wszystkie mecze były grane na stadionie Furth. W tym meczu przyjdzie im się zmierzyć na wyjeździe... Myślę, że jednak nie taki diabeł straszny jak malują. Grając jeszcze w poprzednim sezonie w Bundeslidze to właśnie mecze wyjazdowe były mocną stroną drużyny. 17 na 21 punktów z poprzedniego sezonu zostało zdobyte na wyjeździe.
Dlatego też myślę, że będzie bardzo dobry mecz dla Furth i postawię tu nawet handi -1 @ 2,8

D 0

dzagi12

Użytkownik
No to jest po prostu majstersztyk. Nie wiem czy w ogóle były dostępne handi -3,5 i po jakim kursie, ale samo to -1,5 po kursie 6 świetnie wykombinowałeś. Esbjerg rozniósł 4:0. Gdyby była płaska stawka to ładnie byś był do przodu. Ja zagrałem za bardzo drobne. Co do meczu z Kostaryką też typ miał duże szanse. Oglądałem II połowę i Kostaryka sprawiała lepsze wrażenie, no ale niestety za wrażenia nie płacą. Pozdrawiam !
U Williama Hilla był handicap -3 z kursem 21.0 na Esbjerg.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Bardzo przyzwoity kurs ???? Może ktoś skorzystał?

Na jutro:
Bayern Barcelona 1 (-1) @ 2,4 Gram za 100 zł 2:0 ✅
Towarzyskie mecz!
skład Barcy:
Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintilla, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa and Kiko Fenemía.
Brakuje:
Dani Alves,Jordi Alba, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Fabregas, Neymar i kilku innych.
Oraz Thiago i Villi (transfery).
Bayern ma mecz za 3 dni z Borussią, ale nie sądzę, aby wyszli składem rezerwowym.
W sumie to u nich nie ma czegoś takiego jak &quot;skład rezerwowy&quot;. Mają na prawdę szeroką ławkę z niezłymi graczami.
------
od 55 minuty nie grał już nikt z 1 składu w Barcelonie

Otrzymane punkty reputacji: +1
barca14 84

barca14

Użytkownik
25 lipca:
Sao Paulo - Internacional 2 dnb @ 2,1 ✅ 0-1
100 zl
Sao Paulo z serią 7 porażek z rzędu...
Internacional od 7 spotkań bez porażki.
Boje się tutaj trochę remisu, więc stawiam z dnb.
Powód słabych wyników Sao Paulo? Odejście 2 podstawowych obrońców i pomocnika.
Słabe wyniki sprawiły, że zwolniono trenera. Od 2 meczów jest nowy. Wyniki gdy on pracuje to 0-2, 0-3. Potrzeba czasu, aż Sao Paulo odżyje.
Jeśli chodzi o absencje to zabraknie także podstawowego pomocnika (7/0), który ma na koncie czerwo.
Internacional w ostatnim meczu nie miał znaczących absencji, można by wymienić jedynie rezerwowego grającego pomocnika, reszta nie zagrała w tym sezonie żadnego meczu, więc nie ma co wspominać dokładniej o nich. Nikt w ostatnich 2 meczach nie dostał czerwonych kartek. Miejmy nadzieję, że żadnych kontuzji w meczu z Flamengo nie było i w tygodniu nie będzie.

barca14 84

barca14

Użytkownik
26 lipca:
Nordsjaelland - Viborg 2 @ 5,0
⛔
Gram za 100 zł
Trzeba grać szybko. Mecz dodany niedawni, a kursy już prawie na każdym buku zmalał o 0,5 i więcej.
Nordsjaelland ma jakieś problemy, nie tylko kadrowe chyba, bo mimo absencji kilku ważnych zawodników, nadal mają dość mocny skład. 12 straconych goli i 1 zdobyty grając z drużynami jednymi z lepszych ze swoich lig : Lech (2 m-ce PL), Kaiserslautern (3 m-ce 2 l. niemiecka), Esbjerg (4 m-ce Dania). Czyli nie oszukujmy się, z zespołami tak na prawdę słabszymi od Nordsjaelland z poprzedniego sezonu. Ten sezon zaczyna się dla nich inaczej.
Viborg to beniaminek, a często mistrzowie 2 ligi potrafią płatać figle grając z drużynami z górnej części tabeli.
Kurs kusi, nawet jeśli nie wejdzie nie będę żałował ????

Wreszcie podnioslem stawkę jeśli chodzi o mecze z wyższym kursem.
Cały czas się tego bałem, od 7 lat ponad ????
Teraz stawiam pierwsze kroki. Ciekawe jak to wyjdzie

barca14 84

barca14

Użytkownik
27 lipca:
Dortmund - Bayern 2 @ 1,9 ⛔// BTS @ 1,6✅✅

po 100 zł na oba zakłady
Bayern już od początku zaczyna swoje &quot;tańce&quot;. Co prawda grali z nieco słabszymi rywalami,
ale Mgladbach (5-1), Hsv (4-0) to nie są &quot;chłopcy do bicia&quot; jednak... ale jednak się nimi okazali.
Borussia osłabiona niestety... bez Gotze, Piszczka, nowo nabytego Mkhitaryana, którego zapowiadali
jako gwiazda podobno.
Bayern w tej chwili panuje w Europie trzeba przyznać, mecze z Borussią są często zacięte, ale bez
Piszczka, Gotze, Mkhitaryana będzie grać łatwiej dla Bayernu.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Ehh! Teraz się mogę w głowę bić...
150zł przeleci koło nosa ;/
Oficjalnie jestem ostatni w TYPACH DNIA (-743), a nieoficjalnie...?
Podliczono mi źle ten typ:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-07-07-2013-niedziela-93825-3.html#post3727929
ale już zmienili i jest ok, jednak wynik nadal jest ten sam... -743 plus 100 = -643, a zmieniono na +190 bo kurs 2,9... -643 +190 = -453 już jest tylko tyle, zmieniając jeden błąd.
Kolejne (mój błąd):
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-07-2013-czwartek-93965.html#post3733980
typ powtórzony ;/ 6 godzin wcześniej ktoś podał taki sam, a że ja nie spojrzałem na typy poprzednie podałem taki sam.
Dla sprostowania, typ 6,5 wszedł!!
Rozliczony jako -100, gdybym go wcale nie podawał...
z -453 zrobiło by się -353 ,a gdyby nikt wcześniej tego typu nie podał dodano by mi 550 punktów.
A więc... z -353 zrobiło by się +197
Ostatnio podałem:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-22-07-2013-poniedzialek-94337.html#post3757567
Typ jeszcze nie rozliczony, bo ostatnie liczenie było 14 lipca.
Z tego typu +500
a więc... nieoficjalnie mam ✅ 697
co daje mi 2 miejsce, i tracę 16 punktów do prowadzącego.
Heh to ci dopiero... ;/
Przez własny błąd niestety...
Aktualnie mam +197, a z tego na 3 miejsce jeszcze da radę wskoczyć ???? 2 typy po 4,0 i może starczy.
Ale co tu rozważać. Zobaczymy co nam los przyniesie ????
Tak jak wyżej pisałem, te 4 typy najprawdopodobniej będą w typie dnia, chyba że coś jeszcze ciekawszego znajdę.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Manchester City - South China 2 @ 19,0 1-0 ⛔
Gram za 20 zł.
City przegrało 2 sparingi z drużynami z RPA.
Zagrali &quot;ciekawym&quot; składem chyba ????
Zbite kursy 11 oraz 12
Czemu by nie próbować obstawić 3 meczu przeciwko nim (tym razem 19,0) ... ? ????

Tottenham - Sunderland 1 @ 1,6 ⛔
Gram za 50 zł, bo to jednak sparing.

Tottenham w sezonie przygotowawczym jest już po 2 sparingach, oba zakończone remisem, ze Swindon i Colchester. Słabe wyniki... Oba mecze wyjazdowe, teraz przyjdzie się zmierzyć z Sunderlandem, które zagra pierwszy sparing.
Nie znam składów niestety, ale patrzyłem kto strzelił gola przeciwko Swindon - Bale. Czyli grali zapewne główne pierwszym składem. Myślę, że dziś też wyjdzie 1 skład, bo od poprzedniego sparingu minęło 5 dni i nie pokrywa się ten mecz z żadnym innym, a po to się robi sparing żeby sprawdzić kto pasuje na następny sezon do składu ????

barca14 84

barca14

Użytkownik
Groningen (Ned) - Getafe (Esp) 1 @ 2,2 ⛔
Verona (Ita) - Feyenoord (Ned) 2 @ 2,2
Huddersfield (Eng) - Betis (Esp) 2 @ 1,8
Hercules (Esp) - Villarreal (Esp) 2 @ 2,1
ako 19
za 10 zł, leciutko ????

barca14 84

barca14

Użytkownik
Maribor (Slo) - Birkirkara (Mal) 2 @ 13,0⛔
Za 20 zł
Birkirkara na własnym stadionie przeważała. Moim zdaniem powinni wygrać tam ze 2-0...
Grali przy prawie pustych trybunach, więc w następnym meczu dużo nie powinno się zmienić w ich grze, bo tak czy inaczej grają bez &quot;12 zawodnika&quot;.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Partizan - Shirak 2 @ 17,0⛔
za 20 zł

W 1 meczu przewaga Shirak była mocno widoczna. 17,0 to zdecydowanie za duży kurs...

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Bardzo przyzwoity kurs ???? Może ktoś skorzystał?

Na jutro:
Bayern Barcelona 1 (-1) @ 2,4 Gram za 100 zł
Towarzyskie mecz!
skład Barcy:
Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintilla, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa and Kiko Fenemía.
Brakuje:
Dani Alves,Jordi Alba, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Fabregas, Neymar i kilku innych.
Oraz Thiago i Villi (transfery).
Bayern ma mecz za 3 dni z Borussią, ale nie sądzę, aby wyszli składem rezerwowym.
W sumie to u nich nie ma czegoś takiego jak &quot;skład rezerwowy&quot;. Mają na prawdę szeroką ławkę z niezłymi graczami.
Czy mówimy o EH czy AH, bo ja oczywiście AH -1 po takim kursie bym wziął, tylko, że w tej chwili to jest tylko w marathon, gdzie jestem zlimitowany ???? ,a EH -1 to jednak mimo, że to Bayern trochę się boję

barca14 84

barca14

Użytkownik
nie było mowy, żeby w AH -1 wynosiło aż 2,4 ????
oczywiście EH był, wynosił dokładniej 2,38 jak stawiałem. (bet365)

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
nie było mowy, żeby w AH -1 wynosiło aż 2,4 ????
oczywiście EH był, wynosił dokładniej 2,38 jak stawiałem. (bet365)
No i najważniejsze, że weszło, ale przez Legię i Szwedki i tak jestem dzisiaj w plecy.

barca14 84

barca14

Użytkownik
25 lipca:
Sao Paulo - Internacional 2 dnb @ 2,1 ✅ 0-1
100 zl
Sao Paulo z serią 7 porażek z rzędu...
Internacional od 7 spotkań bez porażki.
Boje się tutaj trochę remisu, więc stawiam z dnb.
Powód słabych wyników Sao Paulo? Odejście 2 podstawowych obrońców i pomocnika.
Słabe wyniki sprawiły, że zwolniono trenera. Od 2 meczów jest nowy. Wyniki gdy on pracuje to 0-2, 0-3. Potrzeba czasu, aż Sao Paulo odżyje.
Jeśli chodzi o absencje to zabraknie także podstawowego pomocnika (7/0), który ma na koncie czerwo.
Internacional w ostatnim meczu nie miał znaczących absencji, można by wymienić jedynie rezerwowego grającego pomocnika, reszta nie zagrała w tym sezonie żadnego meczu, więc nie ma co wspominać dokładniej o nich. Nikt w ostatnich 2 meczach nie dostał czerwonych kartek. Miejmy nadzieję, że żadnych kontuzji w meczu z Flamengo nie było i w tygodniu nie będzie.

Na 1 rzut oka mogło by się wydawać, że Sao Paulo odżyło. Pierwsza połowa na stronę Internacional uwieńczona golem. 2 połowa natomiast dominacja Sao Paulo, którzy oddali 10 strzałów na bramkę przy 1 strzale Internacionalu, w dodatku chyba uznanym jako niecelny.
W poprzednim meczu - z Cruzeiro było dość podobnie. 2 połowa o niebo lepsza w porównaniu do 1. Ale skuteczność... a dokładniej jej brak spowodowały, że meczu nawet nie dało się zremisować.

barca14 84

barca14

Użytkownik
a więc...
28 lipca
Corinthians - Sao Paulo 1 @ 1,9
Za 100 zł.
Możliwe, że w ekipie Corinthians nie zagra główny pomocnik.
Reszta powinna być ok. Miejmy nadzieję ????
Jednak Sao Paulo przegrało z Internacionalem, który miał na ten mecz trochę braków w pomocy.
Wykorzystajmy to, że Sao Paulo jest mało skuteczne w ostatnim czasie, a kursy są na prawdę ciekawe.

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Na 1 rzut oka mogło by się wydawać, że Sao Paulo odżyło. Pierwsza połowa na stronę Internacional uwieńczona golem. 2 połowa natomiast dominacja Sao Paulo, którzy oddali 10 strzałów na bramkę przy 1 strzale Internacionalu, w dodatku chyba uznanym jako niecelny.
W poprzednim meczu - z Cruzeiro było dość podobnie. 2 połowa o niebo lepsza w porównaniu do 1. Ale skuteczność... a dokładniej jej brak spowodowały, że meczu nawet nie dało się zremisować.
No co do tej skuteczności to się z tobą zgadzam. Widziałem ich jeszcze wcześniejszy mecz i marnowali takie &quot;setki&quot;, że szkoda gadać, ale już się trochę boję grać przeciw nim, bo nawet statystycznie już czas na przełamanie.
edit: no ostatecznie idę za Tobą, jak się mają przełamać to może jednak u siebie, a nie na wyjeździe i szaleję bo gram 1(-1,25) po 3.20

Do góry Bottom