>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reprezentuje siebie

barca14 84

barca14

Użytkownik
Powtórzę typ sprzed kilku dni:
Din. Minsk - Soligorsk 2 @ 2,0
Gram za 100
Soligorsk to w tej chwili najlepsza drużyna w Białorusi. Przewaga 5 punktów nad 2 pozycją i 1 mecz mniej. Stracone TYLKO 3 gole na 15 meczów.
Do tego podziurawiona na dzisiejszy mecz obrona, chodzi oczywiście o absencje.
Nie zagra 2 podstawowych obrońców i 1 rezerwowy. Czyli drużyna zagra 2 podstawowymi obrońcami i 2 rezerwowymi: 0/0 ; 2/0 (grał ostatnio 15 czerwca, czyli &quot;odpuścił&quot; 4 ostatnie mecze drużyny).
Wybaczcie, że 2 minuty przed meczem dodaje dopiero ;)

barca14 84

barca14

Użytkownik
Sao Paulo - Santos 2 @ 5,75
Widać, że Santos po tych spekulacjach i po fakcje (chodzi o transfer Neymara do Barcelony) przestał grać w piłkę. Może nie w sensie rozgrywania, ale na pewno w sensie skuteczności. 6 goli w 8 meczach to nie jest to co grali troszkę wcześniej. Ostatnio całe szczęście przełamanie z Atletico MG, ale to z drużyną zajmującą przed ostatnie miejsce w tabeli, jednak udało się. Morale na pewno choć trochę się podniosły!
Przejdźmy do Sao Paulo. Też lekki kryzys... 5 meczów bez zwycięstwa. Mimo iż grali m.in z 18 i 19 miejscem (na 20 w lidze) nie potrafili wygrać.
2 ostatnie mecze to co prawda nie ligowe, ale była przerwa, więc powinni się do tych meczów przyłożyć.

Tak jak napisałem, teraz była przerwa trwająca około miesiąca. Santos miał czas &quot;otrzepać&quot; się po stracie Neymara.

Wczoraj (oficjalnie) - odszedł trener Sao Paulo, jego miejsce zajął trener 2 drużyny (czy chwilowo, czy na stałe, ważne jest, że będzie w tym meczu trenerem Sao Paulo). Przez co będzie trzeba się przystosować do nowych zasad. Może i taktyka się zmieni.

Do tego wykluczenia Sao... Zabraknie 3 obrońców : Douglas (5/0) - wszystkie mecze jak dotąd, Miranda (5/0) - wszystkie mecze jak dotąd, w pierwszym meczu ligowym wszedł i zagrał 30 minut. Od tego czasu gra w 1 składzie całe mecze; Carleto (3/1).
Wygląda na to, że obrony Sao Paulo będzie wyglądać następująco:
Lucio (5/0), Juan (3/0), Silva (60 minut gry), Rhodolfo (5 min gry) lub Caramelo(20 minut gry), ale to 18latek więc wątpię, bo mało doświadczony jest i trener nie będzie chciał raczej ryzykować.
Santos jedynie bez podstawowego, ale nie kluczowego obrońcy(3/0 wszystkie te mecze po 90 minut), którego mają kim zastąpić.

I tu jeszcze ciekawostka. Pretendentem do pozycji trenera jest... były trener Santosu ;)
Ale trener zostanie wybrany za jakiś czas dopiero.
Pięknie! 0-2 dla Santosu ????

barca14 84

barca14

Użytkownik
Powtórzę typ sprzed kilku dni:

Din. Minsk - Soligorsk 2 @ 2,0⛔ 1:1
Gram za 100

Soligorsk to w tej chwili najlepsza drużyna w Białorusi. Przewaga 5 punktów nad 2 pozycją i 1 mecz mniej. Stracone TYLKO 3 gole na 15 meczów.
Do tego podziurawiona na dzisiejszy mecz obrona, chodzi oczywiście o absencje.
Nie zagra 2 podstawowych obrońców i 1 rezerwowy. Czyli drużyna zagra 2 podstawowymi obrońcami i 2 rezerwowymi: 0/0 ; 2/0 (grał ostatnio 15 czerwca, czyli &quot;odpuścił&quot; 4 ostatnie mecze drużyny).
Wybaczcie, że 2 minuty przed meczem dodaje dopiero ;)
⛔100

barca14 84

barca14

Użytkownik
Długoterminowy:
Zwycięzca CONCACAF (Gold Cup) - USA @ 1,8 za 50 zł
Usa jest gospodarzem, więc już większe szanse na zwycięstwo, bo wiadomo,
iż u siebie gra się o niebo lepiej sporej liczbie drużyn na świecie.
Na Meksyk kurs wynosił 3,0 przed rozpoczęciem pucharu. Tyle, że ten zespół to nie ten sam jak na PK. Przyjechały tutaj rezerwy.
Można dać też po 7,5 na Kostarykańczyków za grosze. Inna drużyna moim zdaniem nie wygra.

Lech Poznań (Pol) - Nordsjaelland (Den) 2 (-1,5) @ 4,2 ⛔
Gram za 60 zł

Towarzyski.
Lech ciągłe problemy z kadrą, zagra młodzież, podobnie jak w meczu z H.Tel Awiw.
Nordsjaelland myślę, że jest mocniejsze od ostatniego przeciwnika Lecha, a przypomnę, że Hapoel wygrał 1-0 z Polską drużyną.
Nie jestem pewnien czy zagrają wszyscy podstawowi zawodnicy Nordsjalland.
Grają pierwszy sparing od zakończenia Duńskiej ligi, ale są za to wypoczęci bardzo,
a trening przypominający jak się gra w piłkę na pewno już jakiś był.

barca14 84

barca14

Użytkownik
po stówie:
ASA - Flamengo 2 dnb @ 1,4 0:2✅
ASA bez : aktualnie najlepszego strzelca serie B (4/4f), defensora (1/0), pomocnika (1/0), podstawowego obrońcy (4/0d) i podstawowego pomocnika (5/0).
Flamengo full skład.
Francja u20 - Ghana u20 1 @ 1,55 2:1 ✅
Ghana bez 3 zawodników z 1 skladu.
15 minuta meczu obecnie, sorry że tak późno dodaje...
Steaua Bucharest - Petrolul 1 @ 1,8 3:0 ✅
DANE Z POPRZEDNIEGO SEZONU:
Steaua bez : pomocnika (26/6), napastnika (9/2)
Petrolul : 1 gk - 32 mecze, najlepszego strzelca drużyny z ubiegłego sezonu, (23/16f),napastnika (10/2), obrońcy (18/0) oraz pomocników : 14/1, 21/3.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Sao Paulo - Bahia 2dnb @ 6,5
za 30 zł
Bahia strzeli gola(na bet365 Sao Paulo bez czystego konta) @ 2,0
Za 70 zł

barca14 84

barca14

Użytkownik
Astra Giurgiu - NK Domzale 1 (-1) @ 1,9 Handicap Europejski, przy 1-0, 2-1 itd zwrot
Stawka:80 zł
Podebrałem typ od jednej osoby z tego forum.
Po obejrzeniu 5 minutowego filmiku wynik dla mnie nie może być inny niż wygrana Astry, a przy odrobinie większej skuteczności powinni wygrać wysoko.
statystyki z 1 meczu:
4 strzały(2 celne) vs 14 strzałów (4 celne)
2 sytuacje sam na sam dla Astry, niestety nie potrafili trafić więcej bramek.
Sporo było też strzałów z dystansu.
Domzale nawet na swoim stadionie nie potrafiło stworzyć dogodnych sytuacji do zdobycia gola

makaveli23 1,3M

makaveli23

Użytkownik
nie wiem nie moge wyslac ci PM, wiec wypowiem sie tutaj chyba ze sobie nie zyczycz, to później usuniesz, no ladnie weszło ;P tez typowalem wygraną Bahii szkoda tylko ze nie zauwazyles mojego postu przed napisaniem tego typu w Typach Dnia, dałbys na czysta dwojke i bys wygral a tak to ci nie zaliczą chyba ???? . Ale Powodzonka konkurs to konurs wazne ze prawdziwą kasę i to ładną zgarnąłes za ten mecz, brawa i keep it up ;)

barca14 84

barca14

Użytkownik
Wykluczenia : (i powroty)
*Uwaga, pewność tych wiadomości oceniam na 95%, mógł wkraść się jakich chochlik.
Poza tym... to absencje (i powroty) dotyczące jedynie powołań na kadrę oraz czerwonych kartek.
Informacji o kontuzjach, urazach i innych wykluczeniach nie posiadam na chwilę obecną!

San Jose Earthquakes:
-Woondolowski 17/5f (najlepszy strzelec drużyny, jednak zawodnik do zastąpienie. Od 7 meczów nie strzelił gola dla drużyny)
-Chavez 9/1m (podstawowy pomocnik drużyny)
-Bernardez V.14/0d WRACA!! (jeden z 3 najlepszych obrońców drużyny) po 2 meczach

Philadelphia Union:
-Mcinerney 16/10f (najlepszy strzelec drużyny)
-Daniel 16/0m (jeden z 5 najlepszych pomocników)

Houston :
-Bruin 16/4f (najlepszy napastnik, zarazem strzelec w drużynie)
-Ashe 17/0d (najlepszy obrońca w drużynie, obok Sardokie, tyle samo meczów)

LA Galaxy:
-Donovan 13/3f (postać odgrywająca ważną rolę w drużynie)

Real Salt Lake:
-Beckerman 16/2m (jeden z 4 najlepszych pomocników drużyny)
-Beltran 16/0d cz.k (najlepszy obrońca drużyny, wszystkie mecze po 90 minut)
-Rimondo 17/0 gk (1 gk drużyny, zastąpi go Sauders, który zagrał 2 mecze (puścił łącznie 4 gole)
-Palmer 10/0 (rezerwowy pomocnik, grający dość często)
-saborio 8/4f (najlepszy strzelec drużyny, razem z 3 innymi zawodnikami, zawodnik mimo, że dobry w drużynie, da się go zastąpić)

DC United:
-Hamid 15/0gk (1gk)

Kansas City:
-Jerome 10/0d (piąty obrońca drużyny)
-Joseph 12/0m (piaty pomocnik drużyny)

Chicago Fire:
-Johnson 14/0 gk (1gk. za niego wystąpi Tornaghi, grający aktualnie w II drużynie, w 1 składzie zagrał 2 mecze i puścił w nich 4 gole)
-Paladini 13/2m cz.k (jeden z 4 najlepszych pomocników drużyny)

Portland:
-Kah P 6/0d (rezerwowy obrońca)
-Johnson 17/6m (jeden z 4 najlepszych pomocników; najlepszy strzelec drużyny)
-Piquionne 15/1f (jeden z 4 napastników grających ; zawodnik do zastąpienia)

Toronto:
-Henry D. 7/0d(piąty obrońca drużyny) cz.k
-Osorio 15/1 podstawowy pomocnik

Dallas:
-Watson Je V. WRACA (podstawowy pomocnik) po 2 meczach
-Perez 14/6f (najlepszy strzelec drużyny)

New York RB:
-Sam L WRACA!! (12/1m) po 2 meczach (5 pomocnik drużyny)

New England:
-Farrel A WRACA!! (15/0d) po 2 meczach (jeden z dwóch najlepszych obrońców)

Whitecaps Vancuver:
Teibert 11/2m (5 pomocnik drużyny)

Tam gdzie pisałem &quot;5&quot; obrońca/pomocnik/napastnik znaczy, że zawodnik jest dobry, ale da się go zastąpić innym podobnego poziomu piłkarskiego.

Ciekawie zapowiada się mecz Dallas - Real Salt Lake, gdzie goście przyjadą w poważnym osłabieniu, a gospodarze bez najlepszego strzelca.

Jeśli Meksyk wyjdzie z grupy na Gold Cup będziemy mieli na prawdę ciekawe rozpoczęcie ligi Meksykańskiej (20.07)

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Sao Paulo - Bahia 2dnb @ 6,5
za 30 zł
Bahia strzeli gola(na bet365 Sao Paulo bez czystego konta) @ 2,0
Za 70 zł
Zauważyłem ten typ w typach dnia, a że akurat meczyk był LIVE przerwa stan 1:0, zadałem sobie pytanie dlaczego nie i pograłem w środku nocy 2x po kursie 7 i 2(DNB) po kursie 26 (!), dodatkowo jeszcze pow 2,5 gola. Po takich kursach nie przypominam sobie, żebym coś wygrał więc oprócz dodania punktów reputacji BARDZO, BARDZO CI DZIĘKUJĘ.
Jedyne czego żałuję to to, że pograłem za malutką stawkę, ale nie znam się za dobrze na piłce brazylijskiej, nawet nie spojrzałem w statystyki, bo pewno jak bym spojrzał i zobaczył, że dzieliły te 2 drużyny tylko 2 oczka, to pograł bym grubiej, nie licząc oczywiście Twoich słusznych argumentów. Dodatkowo w Bet365 zamulił się graficzny obraz gry (chyba) bo cały czas pokazywał aut San Paulo, ale tak to wyglądało, że Bahia ma przewagę. Był środek nocy, coś koło 3. W każdym razie to na pewno było Value te kursy 7 i 26 bez względu na wynik. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
szkoda tylko ze nie zauwazyles mojego postu przed napisaniem tego typu w Typach Dnia, dałbys na czysta dwojke i bys wygral a tak to ci nie zaliczą
A tak z ciekawości dlaczego typu 2(DNB) mieliby nie rozliczyć jako wygraną skoro Bahia wygrała, a czysta 2 by weszła ?

barca14 84

barca14

Użytkownik
w Typie dnia nie można podawać takiego typu(zasady...), który podał ktoś wcześniej, a właśnie Makaveli dziś podał taki typ, tylko że wcześniej i ja go nie zobaczyłem.

Do góry Bottom