S 0 skarabeusz Użytkownik Styczeń 18, 2006 #1 Mam pytanie odnosnie remisów a chodzi mi dokładnie o to że w niektorych spotkaniach nie ma stawek na remisy a w niektorych są, a moje pytanie jest takie : Jak mam to rozumieć? :|
Mam pytanie odnosnie remisów a chodzi mi dokładnie o to że w niektorych spotkaniach nie ma stawek na remisy a w niektorych są, a moje pytanie jest takie : Jak mam to rozumieć? :|
M 0 majordomus Użytkownik Styczeń 18, 2006 #2 Wiesz wszystko zależy od dyscypliny... Wątpie, żeby w jakimkolwiek buku było możliwe obstawienie remisu np. w tenisie :mrgreen:
Wiesz wszystko zależy od dyscypliny... Wątpie, żeby w jakimkolwiek buku było możliwe obstawienie remisu np. w tenisie :mrgreen:
L 45 laha Forum VIP Styczeń 18, 2006 #3 to asmo w koszu :| czasedm poprostu niemozna obstawiać na remisy :| Albo obok pisze cos w stylu "Remis niema zakładu" wtedy jak padnie remis masz zwrot stawki.
to asmo w koszu :| czasedm poprostu niemozna obstawiać na remisy :| Albo obok pisze cos w stylu "Remis niema zakładu" wtedy jak padnie remis masz zwrot stawki.