kris6891
Użytkownik
polecam ci grac tym sposobem w lidze singapurskiej tam czesto padaja remisy i wysokie kursy wchodza ale na dzis polecił bym typ Breda - Roda licze tu na zwyciestwo gości
Tylko, że liczą się też przedziały kursowe, w moich meczach kurs na faworyta musi wahać się między 1,5-1,7 - wtedy opłaca się grać AH+1,5.polecam ci grac tym sposobem w lidze singapurskiej tam czesto padaja remisy i wysokie kursy wchodza ale na dzis polecił bym typ Breda - Roda licze tu na zwyciestwo gości
trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny... lepiej teraz na -30 J niz za miesiac-dwa z -200J to naprawde nie ma sensu lepiej isc na browara granie pod progresje jak robisz ZAWSZE prowadzi do bankructwaMęczę go męczę, każdy z was pewnie szuka jakiegoś złotego środka w walce z bukami. Ja prezentuję ten system bo chcę sprawdzić czy jest sens nim grać. A publiczna prezentacja mobilizuje mnie do tego aby nie odpuszczać. Założyłem kapitał 200j i test będę prowadził do momentu wygranej lub straty takiej właśnie wartości.
Ale jak na razie kilka dni przerwy na ochłonięcie.
tylko w teorii matematyka bylaby po drugiej stronie jakbym gral coraz nizsze kursy(bo wiadomo ze im w glab sezonu to lekka leca) a te co gram w najgorszym wypadku zwroca mi kwoty mam kilka valuebetow Raith, Jaga, Berwick czy Borrusia o moje koniki ????hehe u siebie tez dokladasz ciagle nowe kupony i uwierz nie przyblizaja Cie one do wygranej( wg mnie) a kolega nie gra za siano tylko testuje ZANIM zagra za prawdziwe pieniadze. Badz co badz wg mnie ta gra nie rozni sie zbytnio od progresjii na remis.