>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Remis ze zwrotem

R 0

raulito

Użytkownik
System wygląda następująco. Gram jednocześnie typ AH+1,5 na underdoga oraz X stawkowaniem D&#39;Alembert. Trafienie AH+1,5(czyli zwycięstwa underdoga, remisu lub przegranej doga jedną bramką) daje zwrot poziomu. Trafienie remisu powoduje obniżenie poziomu.
Na niebiesko będę zaznaczał zwroty poziomów, na zielono wygrane, czerwony - przegrana.
Zaczynamy:

1. Honka-Lahti 0:1
AH+1,5:
stawka 4,6j kurs 1,45
remis:
stawka 2j kurs 4,15

Bilans:+0,07j

R 0

raulito

Użytkownik
co to oznacza po ludzku proszę bo nie rozumiem . z góry dzięki
Wybieram mecz, w którym bukmacherzy widzą wyraźnego faworyta o kursie 1,4-1,7. Ja mam inne zdanie o tym meczu i uważam, że kurs na faworyta jest zaniżony więc obstawiam remis. W przypadku trafienia remisu wygrywam cały poziom. Obstawiam też handicap azjatycki +1,5 gola na słabszy (wg buków) zespół, stawka w takiej proporcji aby trafienie AH+1,5 dawało mi zwrot stawki na remis.
Mam nadzieję, że pomogłem.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Wybieram mecz, w którym bukmacherzy widzą wyraźnego faworyta o kursie 1,4-1,7. Ja mam inne zdanie o tym meczu i uważam, że kurs na faworyta jest zawyżony więc obstawiam remis. W przypadku trafienia remisu wygrywam cały poziom. Obstawiam też handicap azjatycki +1,5 gola na słabszy (wg buków) zespół, stawka w takiej proporcji aby trafienie AH+1,5 dawało mi zwrot stawki na remis.

Mam nadzieję, że pomogłem.
chyba mialo byc ,,zanizony,,?

R 0

raulito

Użytkownik
ale jak bedzie 2-0 lub 3-1 itp. to przegrana no ciekawa sprawa ci powiem musisz miec tez sporo szczescia w wybieraniu spotkan
Nie przegrana, tylko wejście na wyższy poziom przy zachowaniu stawkowania D&#39;Alemberta. Meczy nie dobieram na chybił trafił. Prowadzę osobny temat z typami, w którym można zobaczyć, że o skuteczność nie muszę się martwić. Przynajmniej jak na razie.

lipers 102

lipers

Użytkownik
Zainteresowalem sie tym sposobem grania i wczoraj zagralem Twoj typ z Niemcami, niestety nie wszedl, dzisiaj sledzilem na zywo spotkanie Brighton vs Bournemouth i szczerze gratuluje ???? Co prawda gol na 1:1 padl dopiero w 92&#39; ale liczy sie wynik koncowy no i jest na + ????

R 0

raulito

Użytkownik
Zainteresowalem sie tym sposobem grania i wczoraj zagralem Twoj typ z Niemcami, niestety nie wszedl, dzisiaj sledzilem na zywo spotkanie Brighton vs Bournemouth i szczerze gratuluje ???? Co prawda gol na 1:1 padl dopiero w 92&#39; ale liczy sie wynik koncowy no i jest na + ????
dziękuje, na Twoim miejscu bym się nie zrażał, system ten ma osiągnąć zysk w dłuższym okresie, pojedyncze porażki są wliczone w rachubę.

R 0

raulito

Użytkownik
dobrze to wyglada jak do tej pory.
Tylko fajnie jakbysmy mieli podany budzet poczatkowy, wiele by to wyjasnilo.
powodzenia ????
witam,dokładnie nie wiem o co Ci chodzi z budżetem początkowym. Czy chodzi o kapitał przeznaczony na grę? nie startuje z jakimś określonym budżetem, ale myślę, że 200 jednostek by wystarczyło w zupełności. Sposobem tym gram już jakiś czas i nie wszedłem na poziom wyższy niż 3 więc nawet kapitał rzędu 50j byłby wystarczający. Oczywiście kiedyś na pewno przyjdzie czarna seria więc zakładam grę do 7 poziomów. Może się zdarzyć tak, że mój wcześniejszy zarobek pokryje czarną serię nawet jeśli taka będzie miała miejsce.
Około 190j powinno wystarczyć na 7 poziomów:
1 poziom: stawka 6,6j
2 poziom: 13,2j
3 poziom: 19,8j
4 poziom: 26,4j
5 poziom: 33j
6 poziom: 39,6j
7 poziom: 46,2j

Do góry Bottom