>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rekordowa wygrana w Betsafe

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Klient Betsafe wygrał w weekend kupon combi 13. Szczeliwa 13ka.
Zadaliśmymu pytania. Kupon w załączniku.
Czy czesto obstawia Pan zakłady combi?

Cięzko jest określić jak często obstawiam kupony typu combi. Zdarza się że jest ich kilkanaśie dziennie a bywa i tak że przez pare dni nic nie obstawiam. Zależy to od tego czy jest do obstawienia jakiś sensowny turniej tenisowy (gdzie gra się na serio a nie tylko dla zaliczenia występu) lub grają pierwsze ligi piłkarskie czy też elitarne rozgrywki typu Liga Mistrzów.

Skąd czerpie Pan tak obszerną wiedze na temat piłki nożnej, tenisa i innych dyscyplin?

Wiedzę czerpię z doświadczenia. Od lat obstawiam różnego rodzaju dyscypliny sportowe oraz interesuje się sportem.Jednakże od kilku lat skupiłem się w szczególności na tenisie i piłce nożnej co przynosi mi profity.
Przez te wszystkie lata nauczyłem się również aby nie słuchać osób trzecich. Wolę mieć własne zdanie odnośnie potencjalnych wyników i nie mieć później do nikogo pretensji.

Dlaczego obstawia Pan na Betsafe?

Obstawiam na Betsafie ponieważ macie dobrze rozbudowaną ofertę tenisa ziemnego oraz piłki nożnej. Drugim powodem jest czytelna strona na której w miarę łatwo wszystko znależć. Kolejnym plusem jest szybka wypłata środków (jak do tej pory nie miałem problemów z wypłatą a zdarzało mi się to wiele razy u konkurencji).

Otrzymane punkty reputacji: +29
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wątpliwy ten wywiad, a 3 pytanie miażdży system ;). Ostatnio w innym bukmacherze ktoś wygrał ponownie około 25 tysięcy.
Jakich wskazówek odnośnie gry spodziewacie się od bukmachera?
- Grubo
- Dużo
- Najbardziej popularne dyscypliny i ligi
- Tylko własne typy

Przepis na sukces ???? !

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
ta i doświadczony gracz, któremu gra przynosi profity obstawia tenisa ziemnego w najbardziej gównianym buku świata betsyfie ???? bo ma tam najbardziej gówniane kursy i gra na nie po 50 koła, bo nie chce wygrywać więcej tak jak w Pinnacle i limity go nie dotyczą
oby tak dalej, dobra reklama firmy ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
ta i doświadczony gracz, któremu gra przynosi profity obstawia tenisa ziemnego w najbardziej gównianym buku świata betsyfie ???? bo ma tam najbardziej gówniane kursy i gra na nie po 50 koła, bo nie chce wygrywać więcej tak jak w Pinnacle i limity go nie dotyczą
W Pinnacle takiej taśmy byś nie sklecił.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jak dla mnie daremna reklama betsafe.Ciekawe czy jak by postawił 300k na jeden zakład i wygrał 320k też by była rekordowa wygrana:-D szkoda że nie ma takiej reklamy rekordowa przegrana, wielkie przegrane to dużo ciekawszy temat niż wygrane

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Je to śmiech na sali Panowie, nie wierzę w ten kupon, jak w dziesiątki innych które buki reklamują na stronie. Zastanawiam się nad limitami w betsafe, osobiście nie korzystałem nigdy z usług tego buka ale większość z nich po kilku- kilkunastu zakładach zagranych za grubszy hajs limituje do śmiesznych kwot. Poza tym żeby zagrać taki zakład za taką kwotę, albo trzeba mieć zdrowo nasrane w głowie, albo srać pieniędzmi na prawo i lewo. Nie żebym nie wierzył w to że mogą zdarzyć się wielkie wygrane, osobiście znam gościa który w Fortunie zagrał taśmę blokową 1z3, 2z3, 3z3 (łącznie 50 zdarzeń) za 2zł i miał do wygrania około 140 tys zł i nie weszły mu dwa zdarzenia po jednym w bloku... kursy rzędu 1,2-1,4....

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
Zagral sobie za 500zl i tyle, nie widze w tym nic dziwnego. Tyle co flaszka wodki w dobrym klubie czy obiad w dobrej restauracji.

Otrzymane punkty reputacji: +23
R 86

ruggiero

Użytkownik
Zagral sobie za 500zl i tyle, nie widze w tym nic dziwnego. Tyle co flaszka wodki w dobrym klubie czy obiad w dobrej restauracji.
dokładnie co to 500 zł jest jakis gruby bet ?? bez przesady , trafil tobra tasme i koniec, a stawka szału nie robi grałem juz duzo grubiej wiec bez tragizmu

Otrzymane punkty reputacji: +23
betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Sama stawka na nikim kto grywa u buka poważniej nie robi wrażenia, natomiast już widzę jak za parę tysięcy stawiacie takie taśmy...

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
Sa tacy co stawiaja za pare tysiecy i nie jest to nic dziwnego, takich ludzi jest duzo, pewnie i na forum sa tacy gamblerzy co lubia sobie tak zagrac.
Jedni zarabiaja 2k i graja za 20zl, inni 200k i bawia sie za 2k.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
dokładnie co to 500 zł jest jakis gruby bet ?? bez przesady , trafil tobra tasme i koniec, a stawka szału nie robi grałem juz duzo grubiej wiec bez tragizmu
Hehe pokaż choć jeden screen gdzie postawiłeś na podobnego tasiemca więcej niż on. To chyba logiczne że jeżeli ktoś stawia 500zł na kupon gdzie szanse na wygraną są bardzo niskie praktycznie bliskie 0 to chyba nie liczy na wygraną a robi to dla zabawy. A jak ktoś puszcza takie zakłady dla zabawy to trzeba sobie potrafić wyobrazić jakim kapitałem dysponuje i ile jest wstanie przegrać. Jak ktoś wygrywa pare razy z rzędu po kilka kilkanascie k to nie znaczy ze ma takiego farta a tylko to ze stac go na to zeby grubo grac a grubo grac oznacza równierz grubo przegrac.

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 1

krzysiek-l

Użytkownik
Ja akurat wierze w ten kupon, czasem jak trafi sie dobry dzień i nie ma dużo niespodzianek to taka taśma może wejść, wiekszość z nas zapewne grała te zdarzenia. Sam czesto robie te tasmy i 1-2 mecze zazwyczaj psuja kupon no ale i stawka mniejsza bo to puszczam na farta. Kiedyś chyba był w STS kupon ze stawka 7 tyś i też wygrana coś koło 300 tys

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
Czy ty myslisz ze ludzie zarabiajacy setki tysiecy graja po 10zl?
Sa gracze grajacy tasmy za 1000 czy 2000 i to w €. Nie mierz kazdego swoja miara.

E 293

emarco

Użytkownik
Ściema lub prawda... co za różnica. Taśma życia, szczerze zazdroszczę i gratuluję. Ruszcie głowami to i też trafice może kiedyś..

K 1

krzysiek-l

Użytkownik
Z tym 10zł to przesada, głównie gram online ale i odwiedzam STS i sam widze że ludzie czesto puszczaja większe taśmy po 100,200zł mi też to sie zdarzyło i a zdarza sie i wariat że kartą płaci 1000zl także wszystko zależy od portfela, na forum też pewnie sporo osob jest co z stawką szalało.

D 0

dan-blizerian

Użytkownik
Taki kupon w betsafe jest możliwy i wcale mnie nie dziwi, natomiast samo granie w tym buku z grubymi stawkami nie wchodzi w grę. Poza piłką nożną limity są śmieszne do 2-3 tysięcy pln. Jedyny buk który nadaje się do grubego grania to bet365, też oczywiście nie na każdy sport bo plażówka, czy żużel są limitowane i to dosyć drastycznie. Sam gram grubo tylko i wyłącznie u nich, kupony za 10000 czy 20000 zł. spokojnie wchodzą, czego u innych buków nie zagram bo zwyczajnie mi na to nie pozwolą. Maraton i te ich limity po 20e to jest śmiech, Unibet pare stówek, maks 800zł, Betsafe i Betsson jak wyżej, Betclick i Expekt do 5000zł. Sportingbet mnie zlimitował po kilku grubszych kuponach i mogę sobie pograć wszystko do 15zł. W ziemniaku postawić grubo też graniczy z cudem, chyba że po 10 telefonach i spadku kursu do śmiesznych granic. Taśma wejdzie raz na jakiś czas więc fajnie że chłop miał szczęście i zarobił, ale wiecznie takie wchodzić nie będą.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Z tym 10zł to przesada, głównie gram online ale i odwiedzam STS i sam widze że ludzie czesto puszczaja większe taśmy po 100,200zł mi też to sie zdarzyło i a zdarza sie i wariat że kartą płaci 1000zl także wszystko zależy od portfela, na forum też pewnie sporo osob jest co z stawką szalało.
trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby dysponować wyłącznie 1K na grę i postawić to na taśmę z 15 meczami o kursie 2+. Równie dobrze można by obstawić że Armstrong zostanie papieżem. Swoją drogą przy ostatnich wyborach obstawiłem że Balotelli zostanie papieżem bo bałem się że Armstronga za doping zdyskwalifikują chociaż kursy były takie same. Obstawiłem za 5 euro bo szkoda mi było więcej. Dokładnie takie same szanse są w tych tasiemcach wystarczy wziąść kalkulator.

Do góry Bottom