Jajak nie listownie to jak e mailem to mysle ze tym bardziej nic nie wskoram.tak jak napisal kolikor to bedzie zwykle zlodziejstwo i tyle.puszcze ich z torbami

a tak na serio to przykre jest ze niby oficjalnie dzialajaca firma jeszcze 12% podatku a robia sobie co chca.blady ao jaki konkretnie punkt w regulaminie ci chodzi?pytam serio
Przykładowo, bwin wystawia kursy na mecz Barcelona - ŁKS Łódź..
powinno być 1.01 - 12.00 - 49.00
przez przypadek wystawili 49.00 - 12.00 - 1.01
Ty widzisz to, i grasz za tyle ile masz na Barcelonę po kursie 49...
Cieszysz się, że kupisz sobie lepszy samochód itp.

A tymczasem... za tydzień sprawdzasz skrzynkę pocztową, okazuje się że kupon został anulowany, lub rozliczony po poprawnym kursie 1.01 (zobacz:
tutaj).
W tym przypadku nie możesz prawnie się do tego odwołać, bo mają w regulaminie punkt, który chroni ich przed tego typu zdarzeniami.
Tak samo ma STS w tym przypadku, aczkolwieć powinieneś próbować, czyli:
1. Zasyp ich skrzynkę mailową.
2. Wyślij list.
3. Wydzwaniaj do nich.
Nie czytałem ich regulaminu, ale jeśli poważna firma bukmacherska nie ma zapisów w regulaminie, które chronią ich przed błędami.. To byłoby to samobójstwo.
Nie wiem czy wiesz, ale kilka lat temu STS rozliczył jakieś spotkanie mimo tego, że ono się jeszcze nie odbyło. Kilka lat temu STS manipulował wynikami w telegazecie, być może nie świadomie (pojedyńcze przypadki), ale miało to miejsce. Także w skrócie, wykonaj te trzy kroki, i
przeczytaj ich regulamin. Jeśli nie będzie żadnego zapisu chroniącego ich (w co wątpię), to możesz iść do prawnika, chociaż aby opłacić jego i koszta sądowe.. Nie wiem czy na tym nie stracisz.. Pzdr.