vice-versa
Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=NHQW8IeV8lE wrrr... :-?
wygrac kase od niemieckiego buka i zniszczyc ich za ich wlasne pieniadzeehh nie pozostaje nic innego tylko Wojna!
Nie generalizuj całego narodu sprawka wybuchu II wojny jest bardziej złożona,8 czerwca tak powinno być
Wg mnie bardziej debilnego narodu niż Niemcy nie ma.
Najpierw rozpętują wojne i zabijają miliony ludzi , a póżniej gadają że są pokrzywdzeni i chcą majątków.
Jak dla mnie mozemy nie wyjsc z grupy , ale pokonać tych *#%*$%
To niech Niemcy nie generalizują, że Polacy to złodzieje aut, bo ja jeszcze w życiu im samochodu nawet nie dotknąłem... Banda palantów, ten kraj to jakaś komedia. Do boju Polsko, jakby wygrali z helmutami to bym 2 lata nie posiadał się z radości ????Nie generalizuj całego narodu sprawka wybuchu II wojny jest bardziej złożona,
i to była grupa Niemców a 90 % udziału ma sam Hitler. A to z odzyskiwaniem majątku jest z ich strony bezczelne, no ale co każdy walczy o swoje.
Taaa, do czasu kiedy Polska skopie ruskich i będę happy na tle międzynarodowym ????Aż do MŚ ???? ???? ????
Dokładnie, mam takie samo zdanie.Jak dla mnie, to mozemy przegrac z Austria i Chorwacje nawet po 10:0, pod warunkiem, ze dowalimy tym szwabom.