>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rejestrowanie się jako obcokrajowiec

X 0

xspike

Użytkownik
Mam zamiar zarejestrować się w jednym buku i oczywiście zgarnąć bonus, niestety dla Polaków wynosi on tylko 100 zł. a np. dla Brytyjczyków aż 100 funciaków! Niezła dyskryminacja! Zresztą tak jest prawie na każdym buku. Czy ktoś zna jakiś sposób na zarejestrowanie się jako np. Brytyjczyk i zgarnięcie 5x większego bonusa? Mogę zapłacić za informację.

X 0

xspike

Użytkownik
największy problem to płatność, placąc visą czy przez moneybookers nie da się ukryć danych adresowych

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Strasznie śmieszny temat , przecież 100 zł a 100 funtów to dla buka to samo dają zawsze 100 nawet Euro czy Koron Czeskich gdy tam były przecież to logiczne że cię namierzą i zamkną konto a potem zacznie się płacz że konto zamknięte kasa zamrożona... Ludzie trochę pomyślunku.

R 0

rebmar

Użytkownik
powiem tak ip to nie problem :spokodfhgfh: zobacz jakich dokumentów chcą przy wypłacie :-D jeżeli paszport to ok powiesz ze mieszkasz tam gdzie mieszkasz a jak dowód to już dupa ???? ????

snowman 0

snowman

Użytkownik
niestety dla Polaków wynosi on tylko 100 zł. a np. dla Brytyjczyków aż 100 funciaków! Niezła dyskryminacja!
Jaka dyskryminacja? Jak za 100zł kupisz powiedzmy 50 bochenków chleba w Polsce, to za 100 funtów też kupisz 50 bochenków w Anglii (taki przykład). Nie patrz na to przez pryzmat, że ty wymienisz pieniądze na inną walutę i wtedy będziesz miał więcej, to żadna dyskryminacja.

X 41

xradzix

Użytkownik
Dobra a np ja ktos ma tak zwane podwojne obywatelstwo? To moge rejestrowac sie jako Niemiec, ale z Polskiego ip?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dobra a np ja ktos ma tak zwane podwojne obywatelstwo? To moge rejestrowac sie jako Niemiec, ale z Polskiego ip?
A czy w ogule w ktoryms buku przy rejestracji podajesz swoje obywatelstwo?

Podajesz aderes zamieszkania, wiec albo mieszkasz w Polsce, masz polskie IP i polski adres zamieszkania w dokumentach, albo w Niemczech.

@xSpike, jezeli chodzi Ci o bonus w betcris, to otworzylem u nich konto w euro, wplacilem kase z zlotowkach (nieco ponad rownowartosc 100E) i dostalem bonus w euro ;). Nie bylo zadnych problemow.

X 41

xradzix

Użytkownik
na niektorych stronach przyznajacych sponsorhipy podaje sie obywatelstwo ???? Nie wiem czy u bukow tez, ale na niejednym pokeroomie tez pytali o obywatelstwo

Do góry Bottom