>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Rejestracja drugiego konta u bukmachera

P 0

paparatzi

Użytkownik
Witam mam taki problem mam parę kont u buków internetowych , do tej pory graliśmy na tych kontach razem z ojcem . Niestety ojciec chce mieć własne konta i to w tych samych bukach co ja . Moje pytania są następujące
1 czy może założyc konto na swoje dane z mojego kompa czyli z tego samego IP co ja
2 jezeli nie to czy może założyc konto na swoje dane czyli taki sam adres i nazwsko jak ja ale z innego kompa z kompa kuzyna inne IP

S 0

srw

Użytkownik
Można zakładać wiele kont z jednego IP, tyle, że Twój tata nie dostanie bonusu.
Jak założy z IP kuzyna to też nie ma problemu, ale też nie dostanie bonusu.

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Można zakładać wiele kont z jednego IP, tyle, że Twój tata nie dostanie bonusu.
Jak założy z IP kuzyna to też nie ma problemu, ale też nie dostanie bonusu.

A niby dlaczego nie dostanie bonusu jak założy na innym IP?

S 0

srw

Użytkownik
Jeśli podany zostanie ten sam adres i to samo nazwisko? Moim zdaniem bukmacher potraktuje to jako jedno domostwo i bonusu nie przyzna, mimo innego IP. Aczkolwiek są to sprawy trudne do określenia, wiele zależy od samego bukmachera.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Aha, nie doczytałem. Jeżeli ten sam adres i to samo nazwisko to bardzo prawdopodobne, że dobiorą się do właściciela konta i albo je zablokują, albo będą się starali wyjaśnić sprawę... ale pewnie zablokują :p

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Jeden bonus przypada na jedno domostwo. Inne IP jest równoznaczne z innym domostwem, a więc bonus przysługuje.
inne IP nie jest równoznaczne z innym domostwem, przecież nie którzy operatorzy oferują zmienne

jeśli jest ten sam adres to też nie oznacza, że to jest jedno domostwo ponieważ są domy w których mieszka kilka rodzin

to same nazwisko to też jest normalna sprawa, wystarczy sprawdzić na nk i tam jest na pewno kilku ludzi którzy się tak samo nazywają

jeśli spełniasz najwyżej jedno z tych kryterii to jest wszystko ok, ale jeśli więcej to pewnie łamiesz warunki przyznania bonus-a

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
inne IP nie jest równoznaczne z innym domostwem, przecież nie którzy operatorzy oferują zmienne
jeśli jest ten sam adres to też nie oznacza, że to jest jedno domostwo ponieważ są domy w których mieszka kilka rodzin
to same nazwisko to też jest normalna sprawa, wystarczy sprawdzić na nk i tam jest na pewno kilku ludzi którzy się tak samo nazywają
jeśli spełniasz najwyżej jedno z tych kryterii to jest wszystko ok, ale jeśli więcej to pewnie łamiesz warunki przyznania bonus-a
Przykład z Tobet.com:
Rejestruję się na Tobet.com by uzyskać darmowe 5 PLN, uzyskuje je. Kumpel sie rejestruje (z którym mieszkam w jednym mieszkaniu bo je wynajmujemy) i co? Nie dostaje 5 PLN. Piszemy do supportu i się okazuje, że na ten adres może być tylko 1 bonus, pomimo, że on ma zupełnie inne nazwisko.

L 147

luminat

Użytkownik
Buki patrzą podejrzliwie na multikonta spod tego samego adresu i zazwyczaj blokują je i dość często anulują wysokie wygrane - nawet jeśli wcześniej te konta przejdą weryfikację.
Mają całkowicie rację, bo w 90% te konta są fikcyjne i zakładane przez oszustów lub osoby małoletnie, którzy zakładają je na psa, kota, papuge, rybki ;)

Do góry Bottom