>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rejestr Inwestycji by Chyczy

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Witam wszystkich i zapraszam do obserwacji tematu.
Krótko na temat organizacji tematu:
  • Typy będą się ukazywać co najmniej raz dziennie, jeżeli oferta pozwoli
  • Typy będą ukazywać się co najmniej 30 minut przed rozpoczęciem [mogą zdarzyć się wyjątki, gdy np. nastąpi jakaś zmiana w składzie na korzyść jednej z drużyn i wtedy typ może pojawić się np. 10-5 min przed wydarzeniem]
  • Statystyki będą ukazywać się każdego ostatniego dnia miesiąca
  • Generalnie proszę o komentarze/uwagi/pytania na priv, żeby temat był jak najbardziej czytelny
  • Typy będę wybierał na podstawie oferty STS-u oraz Fortuny
  • Postaram się dodawać typy wraz z komentarzem, ale nie znaczy to, że typy bez komentarza są losowe
  • Typy, które podaję są przeze mnie grane [nie wiem czy to istotne, ale uznałem, że być może warto o tym napisać]
  • Przy podsumowaniach będę zaokrąglał w dół do 50-tek [np. 267 -&gt; 250]

Budżet z którym zaczynam ten &#39;&#39;projekt&#39;&#39; wynosi 150 zł.
// dodane 50 zł
1 jednostka = 50 zł

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Piłka Nożna
Atletico Madryt win [vs Sociedad] (1.47) x Everton 1-1 [vs Huddersfield] (1.60)
AKO: 2.35
Stawka: 2 j
Możliwy zysk: +2 j
  • Atletico odkąd gra na Wanda Metropolitano gościli Sociedad 2-krotnie i w obu przypadkach wygrali do zera (1:0/3:0). Warto też zaznaczyć, że podtrzymują oni passę 17 spotkań bez porażki, a w ostatnich 3 meczach nie stracili nawet bramki. Za wyjątkiem Juan Frana, brak większych absencji, natomiast znacznie osłabiony jest potencjał ofensywny gości, z racji braku Januzaja, Aggiretxe oraz Llorente. Myślę, że wszyscy wiemy, że Atletico wie jak bronić, więc wystarczy, żeby zagrali skutecznie w ataku, ale raczej patrząc na przestrzeni sezonu Sociedad nieco siadł i skupia się na Lidze Europy, więc wg mnie Atletico bez większych problemów zgarnie 3 punkty, zwłaszcza że Barcelona zgubiła punkty, więc będzie dodatkowa motywacja by zbliżyć się do Katalończyków.
  • The Toffees ostatnio wreszcie zagrali dobre spotkanie, bo jednak stać tę drużynę na więcej niż pokazują póki co. Świetna okazja na nabranie wiatru w żagle, bo goście nie zdobyli nawet punktu od 3 spotkań i generalnie są ekipą bardziej swojego podwórka. Gram w ten sposób z racji tego, że zabraknie Bainesa i być może Jagielki, więc defensywa jest osłabiona, ale jeśli zdobędą bramkę do przerwy to raczej powinni ją wygrać, a wtedy nie obchodzi nas już rezultat końcowy.

Link do kuponu:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI3NzM2NTI3MTYwMDoAKQhsHiYD1EHYfrw=&amp;kind=MAIN
Rezultat: +2j

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Piłka Nożna
Arsenal strzeli gola w 1 poł [vs Man Utd] (1.93) x Schalke 1-1 [vs Fc Koln] (1.27)
AKO: 2.45
Stawka: 1 j
Możliwy zysk: +1 j

Link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM3NzM2NjYxODMwMDoXhN9z/CDhzh4vARE=&amp;kind=MAIN
Rezultat: -1 j Schalke gładko weszło, szkoda trochę Arsenalu, bo naprawdę było blisko, ale zabrakło im może szczęścia, może umiejętności, w każdym razie był to taki trochę kupon na farta, ale tym razem się nie udało.

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Piłka Nożna x Nba
Monaco win [vs Angers] (1.48) x Legia win [vs Sandecja] (1.75) x Lille strzeli gola [vs Toulouse] (1.22) x Brooklyn Nets under 112.5 pts w meczu [vs Atlanta] (1.65)
AKO: 5.21
Możliwy zysk: +7 j
  • Monaco wreszcie musi się przełamać, bo ile można leżeć jak na tak dobry skład to już dość długo są w kryzysie. Mecz z Angers u siebie to idealna okazja do przełamania, ekipa która raczej będzie blisko pożegnania się z Ligue, na dodatek ostatnio też grająca słabo. Kurs 1.48 jak najbardziej korzystny.
  • Legia wygrywając dzisiaj zapewni sobie prawdopodobnie pozycję lidera po tej kolejce, gdyż Zabrze będzie grało z Wisłą, więc wysoce prawdopodobne jest, że zgubią punkty, co jest na rękę Wojskowym. Dodatkowo Sandecję oklepały wszystkie drużyny, które mają apetyt na mistrza, no za wyjątkiem Lecha, ale generalnie kto celuje w mistrza, nie może gubić z nimi punktów.
  • Lille liczę, że to będzie formalność, ostatnio dobry mecz z Lyonem, a dzisiaj świetna okazja na opuszczenie strefy spadkowej, z resztą mogą wręcz wymienić się miejscami z przyjezdnymi. Jak zagrają jak w tygodniu to nie widzę przeszkód, żeby nie zdobyli tu nawet 3 punktów.
  • Truskawka na torcie, czyli NBA. Dallas z Clippers postanowiłem zeskipować, więc atakujemy Nets-Atlantę. Jako, że Atlantą gardzę jako drużyną nie mogłem szukać niczego w ich kierunku, więc Nets. Jako, że Netsi są całkiem overowym teamem, jest to wg mnie świetna okazja, żeby zagrać value, na under. Wypadł im na początku sezonu Lin, jakiś miesiąc temu wypadł Russell, który zapewniał dużo w ofensywie, a questionable jest Hollis-Jefferson, który ostatnio też daje im 10-15 punktów na mecz. Atlanta jest technicznie bardziej underowa niż overowa, do tego lepsi są defensywnie niż w ofensywie, jeśli jest jakikolwiek sens porównywać te rzeczy. Myślę, że ich raczej marna jakość gry, wpłynie też na Netsów i nie rzucą więcej niż te 112.

Link do kuponu:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE3NzM2NzAyOTYwMDp+OYgvSsSXurACesg=&amp;kind=MAIN
Rezultat: -2 j Debilizm Malarza oraz Guilerme w rezultacie kasuje 7j profitu, bo nawet i po czerwonej dla Guilerme idioci by to wygrali, ale Malarz niestety zwalił konia zamiast wysunąć się metr, żeby złapać słabą na dodatek wrzutkę. .

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
NBA x NHL
Penguins win+ot [vs Sabres] (1.39) x Tampa win+ot [vs Sharks] (1.57) x Cavs -13.5 [vs Grizzlies] (1.90) x Lakers win [vs Denver] (2.43)
AKO: 9.88
Możliwy zysk: +13 j
  • Szabelki grają marnie w tym sezonie, natomiast Pingwinki po zdobyciu mistrzostwa trochę osiedli na laurach, ale recoverują tabelę. Wczoraj łatwy mecz z Bostonem i dzisiaj zwycięstwo zdecydowanie potrzebne, zwłaszcza że przeciwnik gra piach
  • Tampa zdecydowanie gra swoje w tym sezonie i nie powinna mieć problemu z b2b Sharks, którzy zwłaszcza po wczorajszej wygranej może trochę luźniej podejdą do tego meczu, bądź oszczędzą kilku graczy z racji tego, że i tak z Tampą mają raczej marne szanse, a w końcu grają b2b, gdzie wczoraj udało się zdobyć punkty
  • Tutaj podążam za zestawieniem kadrowym z wiarą i tak, nie ma Conleya, który jest całkiem dobry w obronie, dodatkowo brak solidnego Parsonsa też jest przesądzony, jeżeli do tego wypadnie Gasol, który na chwilę obecną jest questionable, no to że tak się wyrażę Król zrobi im z dupy jesień średniowiecza. Zwłaszcza, że odczuwalny jest brak Conleya, co było widać chociażby w meczu z Nets, gdzie Gasol był jedynym graczem na poziomie - reszta trochę mizeria i z Nets zdobyli ledwo 88 punktów, a tutaj łatwiej nie będzie, nawet jeśli zagra Gasol to tutaj na tablicach Love będzie solidny, a nawet LBJ czy DWade są bardzo mocni, nie tylko w ofensywie. Jeśli chodzi o strzelanie u Cavs widzę około 115, przy braku Gasola może i lepiej, natomiast Memphis wyceniam na maksymalnie 100 punktów, w co wątpię.
  • Young Lakers co prawda grają ciekawie, ale w kratkę. Zdecydowanie giną przez swoje turnovery, jako nieliczni w lidze potrafią nie zakończyć akcji rzutem (nieważne czy trafionym czy pudłem) przez np. 6 posesji z rzędu. Najbardziej też boli Lonzo Ball, bo nie oczekiwałem w jego osobie gracza prowadzącego drużynę, ale liczyłem, że może będzie kimś w stylu CP3 w Clippers: będzie dobrze bronił, dużo rozgrywał i bił z 15-25 punktów na mecz, a tutaj gość ma problem nabić 10 punktów, co osobiście mnie lekko bawi, jedyne co zapewnia w miarę regularnie to kilka zbiórek. Dobra informacja jest taka, że Kuzma jest probable. Poza tym brak absencji, a do gry wrócił Nance Jr. W Nuggets zabraknie handicapa świata star-playerów Millsapa oraz Jokica, który jak na centra jest niezwykle ciekawym graczem. Liczę na wygraną Jezioraków 4-6 punktami, zwłaszcza że być może przy wygranej tutaj wskoczą już na miejsce dające play-offs.

Link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDM3NzM2ODEyMTkwMDoG4ArUBo4e6ksLW/k=&amp;kind=MAIN
Rezultat: -2 j

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Piłka nożna
Over 2.5 gola [Cracovia-Korona] (1.75) x Udinese 2-2 [vs Crotone] (1.99)
Ako: 3.48

Stawka: 1j
Możliwy zysk: +2 j
  • Korona ostatnio bramkostrzelna, co mecz zdobywają co najmniej bramkę. Cracovia tez całkiem coś tam strzela, a chcą wyjść z dołu tabeli i znajac Probierza będą grali o 3 punkty u siebie za wszelką cenę.
  • Udinese nieprzewidywalne jak cholera, ale liczę, że ograja Crotone, które jest mocno osłabione w ataku z racji absencji Budimira, a ostatnio w Pucharze Udinese się rozstrzelalo z 2go ligową Perugia, wiec morale raczej po ich stronie

Link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDI3NzM4NjI0NzkwMDrlFltdxPy/UsdrnNI=&amp;amp;kind=MAIN
Rezultat: +2 j

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
NBA
Indiana win [vs Knicks] (1.16) x Gsw -4.5 [vs Pelicans] (1.38) x Cavs -3.5 HT [vs Bulls] (1.62) x Boston win [vs Bucks] (1.44) x Utah win [vs Wizards] (1.52)
AKO: 5.68
Możliwy zysk: +8 j
  • Knicks bez Porzingisa i Hardawaya nie mają prawa wygrać - rzucam na podbicie, bo odejmowanie może różnie wypaść a kurs słabo rośnie
  • Lekki minus na mistrzów, z racji tego że Davis jest questionable, ale sądzę że nie wystąpi. Wtedy nie widze Cousinsa samemu wygrywającego z GSW
  • Najbardziej ryzykowny typ obok Bostonu, gdyż Cavs lubia nagle zacząć throwowac, ale jako że 2kw to ich power quarter to raczej zoutscoryja Bulls na te 4 punkty
  • Boston bez urazów, Bucks wciąż bez Delavedovy, aczkolwiek wg mni trochę niski kurs na Boston, wiec może buki mają jakieś, ale zobaczymy. Na pewno Irving musi nabić więcej niż Bledsoe i defensywa musi działać na Giannisa, no chyba ze zza łuku będzie szalona celnosc to gitara. Liczę, ze własna hala pomoże.
  • Utah okrojone o dziwo fenomenalne. Powracają jako top team w obronie. Dodatkowo gra Neto i pod minutami powraca Gobert, który raczej gładko zdominuje w zbieraniu czy to Gortata czy Mahinmiego. Ciężar gry u Wizards leży na Bealu pod nieobecność Jasia, wiec tutaj raczej nie sprosta o ile ktoś nie zagra super meczu, ale wciąż odczuwalny brak ławki u Wizards, a o starterzy grają gorzej niż w zeszłym sezonie. Jeszcze jakby Hood wrócił to wgl gładko.

Link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDI3NzM4ODU1MzYwMDoYqjs87/nmG1Eu7ew=&amp;amp;kind=MAIN
Rezultat: +8 j

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
LIga Mistrzów Piłka nożna
Lewy gol [vs Psg] (2.00) x Celtic DNB [vs Andrtlrcht] (1.38)x Roma win [vs Qarabag] (1.1) x Basel 2-2 [vs Benfica] (2.0) x Juventus win [vs Olympiakos] (1.43)
AKO: 8.76
Możliwy zysk: +13 j
  • Na czucie. Myślę, że nikt nie odpuści, a dodatkowo może być karny, które Lewy wali na zawołanie. Poza tym gra Bayernu opiera się na Polaku i liczę, że stworzą mu kilka ciekawych okazji
  • Raczej gładko, na wyjeździe ograli ich 3:0. Celtic to raczej ekipa, która gra dla kibiców, wiec odpuszczenie nie wchodzi w grę. Asekuracyjnie eliminuje remis
  • Obie wloskie ekipy muszą wygrać, wiec liczę ze przy tych rywalach to formalność
  • Basel nie może podejść luźno,do marnej Benfici,która myślę ze nagle nie zagra o honor, bo na tym etapie to już trochę za późno,natomiast Szwajcarzy muszą grać o pełną stawkę

Link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDI3NzM5NzE3MzgwMTpYUKkPturfcNe9Iso=&amp;amp;kind=MAIN
Rezultat: -2 j klasyka gatunku postawiona drużyna strzela jako jedyna, tyle że do własnej bramki... reszta latwo

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Ogłoszenie parafialne:
Z racji dużego natężenia obowiązków, w ciągu tygodnia będzie na chwilę obecną mniej typów i mogą być trochę marne wizualnie/treściowo z racji tego, że staram się coś dodać, a mam możliwość wtedy korzystać tylko z telefonu i nie koniecznie codziennie. W weekend będę podawać kilka kuponów oraz redagować poprzednie posty tak, aby temat jakoś wyglądał. Z góry przepraszam, ale niestety nie mam na chwilę obecną innej możliwości, a więc postaram się o możliwie wysoką skuteczność ???? . Pozdrawiam.

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
TYPY OFERTA Z STS
NBA
Hornets/Bulls over 199.5 pts w meczu (1.55) x Cavs win [vs Indiana] (1.55) x Milwaukee -2.5 [vs Dallas] (1.40)
x GSW win [vs Pistons] (1.40) x Denver win [vs Orlando] (2.00)
AKO: 9.42
Stawka: 1 j
Mozliwy zysk: +7 j
  • Liczę, że nie będzie padaki. Wraca Mirotic u Bullsow, co jest mimo wszystko raczej dobre, aczkolwiek sądzę że zagra pod minutami, w każdym razie dorzuci sam z 10 lub lepiej jeśli 3-ka będzie siedzieć. Dodatkowo wg mnie na plus, że u Hornetsów nie gra Kaminsky, który notuje więcej głupich pudeł zza łuku niż celnych osobistych na mecz.
  • Cavs myślę, że spokojnie powinni ograć Indianę, zwłaszcza jak ich ławka będzie latać na takim gazie jak ostatnio. Zwłaszcza, że ostatni mecz zagrali słabiej to pewnie będą chcieli się zrewanżować kibicom, a Indiana na moje gra nieco lepiej niż wygląda na papierze, aczkolwiek nie widzę tam jakiegoś super zagrożenia jeśli chodzi o skład, a przesunięcie Wade&#39;a na ławkę owocuje świetnymi występami, więc oby tak dalej.
  • Brak Terrego, jednak również dużo kontuzji w słabym w tym sezonie Dallas. Myślę, że Bucks powinni spokojnie wygrywać takie mecze, zwłaszcza że ekipa Kidda zrobiła opłacalny ruch wyciągając Bledsoea z Suns, co owocuje odciążeniem Giannisa, więc powinni w nocy wywalczyć łatwe zwycięstwo.
  • Powiedzmy, że bardziej wierzę w the Dubs niż w Pistons, aczkolwiek ekipa Drummonda w tym sezonie gra ładnie i dużo drużyn wali na nich glebę. Na ogromny plus, jednak notka PROBABLE przy Iguadali i Greenie, jeśli obaj wrócą to myślę, że na luzaku outscore Tłoków.
  • Myślałem o tym meczu lub underze w SAS vs Celtics, ale ostatecznie gram to z racji tego, że gardzę Orlando i już wracają do grania swojego, czyli nadstawiają dupę komu popadnie, może poza kilkoma wyjątkami drużyna gra gówno, po świetnym starcie. Dodatkowo brak Fourniera. W Denver brak Milsapa i Jokera, aczkolwiek typowo na papierze mniej widać win Denver, więc na czucie idę w ich kierunku, z resztą w tym sezonie są dość przyzwoitą ekipą.

Rezultat: -1 j niestety Cavs nie wyszli w 2 połowie i Indiana bijąc punkty raz na 4 rzuty spokojnie sobie poradziła

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Oferta sts
PIŁKA NOŻNA
Everton L pool BTTS 1.95 x UTD strzeli pierwszy gol w meczu
Ako 4.19
Stawka 2j
Możliwy zysk 5 j
  • Jak na możliwości obronne the reds to linia na gol coraz lepiej grającego Evertonu bardzo hojna, nie zdziwię się jak pokryją w 1 połowie.
  • Tutaj ryzyko, bo najczęściej City otwiera wynik oraz osłabiony środek pola w UTD, ale liczę ze na OT Mourinho skróci deficyt punktowy

Do góry Bottom