>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Regularny zysk

K 2

krazbud

Użytkownik
Cleveland Cavaliers (+10.5) for Game.-104 166.40 -166.40
Golden State Warriors (-10.5) for Game.-106 36.48 +34.40

BANK +382.08

S 0

slimer

Użytkownik
Witaj! Od razu mówię że nie mogę pisać do Ciebie na priv bo jakieś chore zasady tego forum uniemożliwiają mi to (nie napisałem jakiś 10 postów).
Chciałem się zapytać czy tylko na tym Pinnaclesports można w to grac tak jak Ty to robisz bo mnie szlag trafia przy wpłacie na tego buka kasy z karty( muszę skany przesłac i trzy pierwsze rozumiem ale co to jest Debit Card Authorisation Statement? )
I w jaki sposób przelicza się kursy amerykańskie na europejskie??Z góry dziękuję i przepraszam za zawracanie d... :p
Pozdrawiam i życzę powodzenia ????

K 2

krazbud

Użytkownik
Witaj! Od razu mówię że nie mogę pisać do Ciebie na priv bo jakieś chore zasady tego forum uniemożliwiają mi to (nie napisałem jakiś 10 postów).
Chciałem się zapytać czy tylko na tym Pinnaclesports można w to grac tak jak Ty to robisz bo mnie szlag trafia przy wpłacie na tego buka kasy z karty( muszę skany przesłac i trzy pierwsze rozumiem ale co to jest Debit Card Authorisation Statement? )
I w jaki sposób przelicza się kursy amerykańskie na europejskie??Z góry dziękuję i przepraszam za zawracanie d... :p
Pozdrawiam i życzę powodzenia ????
najlepiej na moneybookers ???? hmm a z karta to nie wiem czy tylko raz nie wystarcza jak przeslesz skana... w lewym gornym rogu na pinnacle masz opcje w jakich kursach maja byc wyswietlane kursy.. zdecydowanie polecam wylacznie pinnacle najlepsze kursy, inne buki to raczej zdziercy...

erxone 10

erxone

Użytkownik
Ja mam prośbe czy możesz wytłumaczyć jak grasz tzn w twoim systemie pisania nie rozróżniam gdzie jest stawka a gdzie kurs . ???? Pierwszy raz tu jestem i wielkie brawa dla ciebie ???? będę śledzić twoj temat ????

K 2

krazbud

Użytkownik
Ja mam prośbe czy możesz wytłumaczyć jak grasz tzn w twoim systemie pisania nie rozróżniam gdzie jest stawka a gdzie kurs . ???? Pierwszy raz tu jestem i wielkie brawa dla ciebie ???? będę śledzić twoj temat ????
Real Madrid (-17) for Game.-105 78.96

W kolejnosci:
1. zespol na ktory stawiam
2. kurs w systemie amerykanskim (-105 = 1.95)
3. stawka na zaklad

pozdrawiam????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom