>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Regularne wypłaty od bukmachera

deloo 7

deloo

Użytkownik
mam pytanie odnosnie wyplat, powiedzmy ze codziennie wygrywam 100zl i codziennie te 100 zeta sobie wyplacam, czy da sie tak wogole? czy bukmacher moze nalozyc mi jakies limity wyplat? spotkaliscie sie z czyms takim?

michau 84

michau

Forum VIP
Wszystko zależy od bukmachera u którego będziesz chciał praktykować takie &#39;manewry&#39;. Nawet jeżeli nie mają nic napisane w regulaminie o tym, to oczywiście że mogą Cię zlimitować jak im się tylko zachce. Niektórzy jeszcze mają limit 1-2 bezpłatnych wypłat na miesiąc. Za kolejne będą Ci pobierać prowizję.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Wydaje mi się, że jeśli doprowadziłbyś sytuację do absurdu (codziennie minimalna wypłata) to bukmacher starałby się w jakiś sposób to ograniczyć, bo jednak ich też to kosztuje (pewnie niewiele ale mimo wszystko). Zresztą bukmacherzy mają swoje sposoby, żeby &#39;delikatnie&#39; wyprosić uciążliwych graczy. Zdarzały się zablokowane konta za chamstwo na liveczacie, więc pewnie i tutaj jakoś by sobie poradzili ;).

Nie musi to być limit wypłat, może to być po prostu limit na zakłady... lub zamknięte konto decyzją odpowiedniego oddziału... i całość pieniędzy jednorazowo wypłacona na konto.

Gdyby każdy miał taki kaprys to po tygodniu byłby konkretny chaos z wypłatami.

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Jeśli chodzi o wypłaty to dla nich nie problem bo po prostu pobierają prowizję ale jeśli wygrywałbyś tyle, żeby wypłacać średnio 100 zł dziennie to spotkałbyś się pewnie z limitami osobowymi czyli zostałbyś uznany graczem zawodowym. Jeśli chciałbyś grać surebety lub coś w tym stylu to na pewno zwróciłbyś na siebie uwagę tradarów i szybko bukmacher zareagowałby na Twoją grę atak, żeby ograniczyć Twoje zyski...

kha1 40

kha1

Użytkownik
Nie spotkałem się z takim przypadkiem nigdy, ale zakładam taką możliwość. To zależne od bukmachera, wydaje mi się jednak, że ci &quot;bardziej fair&quot; by takiej maniany nie odwalili. W Betsson bynajmniej mimo sporych sukcesów kiedyś, nigdy nie dostałem żadnych limitów.

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Limity zależą od tego czy jesteś uznany za &quot;gracza zawodowego&quot;. Jeśli nie grasz określonym systemem minimalizującym swoje ryzyko i zwiększającym szanse na wygraną to limity Ci nie grożą bo buki nie boją się graczy którzy np grają AKO 10 bez value.

U 4

ukasz

Użytkownik
Na Betfair możesz wypłacać ile razy chcesz na mb bez prowizji, wypłata na karte visa też jest darmowa ale chyba nie możesz wypłacić wiecej jak wpłaciłeś kartą.

Do góry Bottom