>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Real Madryt - Atletico Madryt, Copa del Rey - rewanż 1/8 finału 15 styczeń 2015

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Fernando Torres otrzyma żółtą kartkę @3,00 Betsafe⛔ pracował ładnie na kartkę,ale zmieniony w 57 minucie:-(

Czekałem aż będą oficjalne składy,żeby nie było zwrotu.No ale mamy już zestawienie i Torres wskakuje od początku w miejsce Mandzukica.Oczywiście takim zadziorem jak Mario to on nie jest i nie walczy tak w defensywie.Tzn nie walczył,bo jestem pewien że u Simeone to się zmieni-a przynajmniej będą próby takiej zmiany.Kurs jest dobry jak na tak gorący mecz.Fernando dobrze zna klimat tej madryckiej wojenki i liczę że da się ponieść emocjom;)

ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Problem w tym, że opisałeś to w taki sposób jakby awans Realu był pewniejszy od czystego zwycięstwa nie biorąc pod uwagę handi :cool: Czytając ten post miałem takie same odczucia jak kolega milkoutd
Faktycznie, powinienem wyjaśnić o co chodzi. Granie czystej wygranej = słaby kurs a handicapy musiały zostać rozliczone w regulaminowym czasie gry. Teraz to już historia i w przerwie, również za drobne, myślę nad zagraniem czystego zwycięstwa Atletico po 7.330 @ Pinnacle, aktualnie. Oglądam mecz i przekonuje mnie do tego mina Ancelottiego oraz 3 bramki do strzelenia w głowach graczy Realu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom