>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reaktywacja konta

P 0

peterx

Użytkownik
Posiadam konto w bwin, wplacilem na nie 40zl... po jakims czasie z 40 zamienilo sie w 0 ???? D

Chcialbym skozystac z bonusu przyjazni - czyli 2x tyle za to ze zarejestruje sie z linku wyslanego przez jakas osobe.. dlategotez moje pytanie brzmi:
Czy jeżeli zamkne konto w Bwin (opcja : Zamknij Konto ) i zarejestruje się znowu na TYCH SAMYCH DANYCH to czy konto bede mogl zrealizowac?

wszystkie dane tzn adres, imie nazwisko, telefon itd... Nie chodzi mi tu o haslo/nick bo to zadna roznica dla mnie

proszę o pomoc

kondor 28

kondor

Użytkownik
Posiadam konto w bwin, wplacilem na nie 40zl... po jakims czasie z 40 zamienilo sie w 0 ???? D

Chcialbym skozystac z bonusu przyjazni - czyli 2x tyle za to ze zarejestruje sie z linku wyslanego przez jakas osobe.. dlategotez moje pytanie brzmi:
Czy jeżeli zamkne konto w Bwin (opcja : Zamknij Konto ) i zarejestruje się znowu na TYCH SAMYCH DANYCH to czy konto bede mogl zrealizowac?

wszystkie dane tzn adres, imie nazwisko, telefon itd... Nie chodzi mi tu o haslo/nick bo to zadna roznica dla mnie

proszę o pomoc

Nie jestem z supportu (swoją drogą od wczoraj otrzymałbyś konkretną odpowiedz), ale jeśli już gdybać to moim zdaniem takie coś nie przejdzie, gdyż TY zamykasz konto(nie usuwasz go ) w celu utraty panowania przed wciągającym Cię coraz bardziej hazardem. Więc mogło to być widziane jako próba wyłudzenia bonusu, bo po co ktoś zamyka konto, żeby sie ochronić, jeśli na następny dzień otwiera drugie.

P 0

peterx

Użytkownik
no tak, ale gdybym zmienil dane na starym koncie ulica, imie nazwisko itp, i otworzył drugie na starych danych ... jak myslicie ten numer by przeszedł?

P 0

peterx

Użytkownik
a ty nie strasz :spokodfhgfh:

wszyscy powtarzacie to samo, ale ja wiem ze jest taka mozliwosc. Przestan sie wymądrzac i daj jakąs rade ✅

kondor 28

kondor

Użytkownik
To jak jest taka możliwość to po co się pytasz? To jest takie coś, że jednemu się uda i będzie mówił jaki to on jest kozak i jak mu się udało wykiwać a drugi wpadnie i będzie psioczył, że BWIN jest taki i owaki.To naprawde nie ma sensu.

Do góry Bottom