>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rapidshare - konto premium

Status
Zamknięty.
sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
maja opcje szukaj , i jeszcze raz napiszesz gdziekolwiek indziej niz w dziale Aukcje Alegro , czerwona kartka i banik . . . byla mowa o aukcjach i Marcin nie na marne zalozyl temat..

PS nie jestem twoim kolega..
To ty zacząłeś walić przez ty a brudzia razem nie piliśmy także no spox nie będe wklejał gdzie indziej wybacz ...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja jedna proponuję bardziej Sc0rp0w wielokrotnie korzystałem z jego pakietów i zawsze było dobrze. Dlatego mogę jego pakiety osobiście wam polecić.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
aż 1 pozytywem pewnie jeszcze kolegi.. nie wiem , nie oceniam. Korzystałem z Usług Scorpowa dlatego pisze co było.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Moje aukcje są dostępne pod nickiem na allegro: rembacz2005 serdecznie zapraszam w sprzedaży 24h - 5gb, 50gb-5dni i wiele innych ponad 200 pozytywów pozdro

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Znów spamujesz ble ble twoje durne takie posty są większym spamem niż to ponieważ z tego forum wiele ludzi kupuje odemnie konta i zapewne wolą czytać mój post z linkiem do nowej aukcji gdzie by on nie był niż twoje wypociny ... bez odbioru

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ostatnio przesadzasz. Tak sobie możesz mówic do znajomych, nie do mnie. Widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Od tego jest specjalny temat Aukcje Allegro.

Wcześnie zwracał Ci uwagę easy, dzisiaj ja. Trzeciego razu nie będzie.!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom