>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rapidshare - konto premium

Status
Zamknięty.
escabar 24

escabar

Użytkownik
może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega konto premium, jest płatne? ile? za jaki okres czasu a może wielkość downloadu?
itp...

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Sc0rp0w czesto tym handluje.
Polega to na tym że mozesz np. ustawic wiecej niz sciaganie jednego parta, bez premium niemozliwe. nie ma zadnych kolejek. co do płatnosci Sc0rp0w bierze około 5 zł za np. 5 dni 10gb. wystawia czesto na allegro ;)

escabar 24

escabar

Użytkownik
Sc0rp0w czesto tym handluje.
Polega to na tym że mozesz np. ustawic wiecej niz sciaganie jednego parta, bez premium niemozliwe. nie ma zadnych kolejek. co do płatnosci Sc0rp0w bierze około 5 zł za np. 5 dni 10gb. wystawia czesto na allegro ;)

30 gb czyli ? co limit downloadu? na 5 dni ? czy jak... kupować narazie nie chce, ale odrazu po powrocie do akademika chętnie.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
ze mozesz sciagac albo 5 dni albo ilestam gb. na krotszy czas, jest oczywiscie duzo czasu. na 72h Sc0rp0w sprzedaje juz za 3zl z groszami wiec smieszne pieniadze :]

roy. 187

roy.

Forum VIP
ja mam 50GB na 5dni. 300GB w ciagu miesiacu, spokojnie starczy. Trusiek - za mieisac podbijam do ciebie, bo teraz kupilem o 4zl drozej! ???? ????

escabar 24

escabar

Użytkownik
Pieniądze śmieszne, a i jak zaczne jakiś dwnload to napewno kupię, nie lubię się bawić wolę zapłacić. A i będę walił odrazu na 2-3 miesiące.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
ja mam np. neostrade i poprostu po jednym &#39; ściągniętym linku &#39; resetuje ją i od razu zmienia się IP więc limity omijam ;)

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
No albo mozna sciagac przez program God. Niestety da się ściągac jeden link a nie kilka na raz ale za to nie ma limitów że trzeba czekać potem ileś tam minut i wogóle.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Chcesz odpoczac od forum ? Wszedzie te twoje konta premium , jest jeden temat i tam pisz !!
Pffff xD chłopaki pytali o konta skąd kupić itpe wkleiłem linki gdzie mogą zakupić ... Zjazd kolego :kwasny4565:

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Pffff xD chłopaki pytali o konta skąd kupić itpe wkleiłem linki gdzie mogą zakupić ... Zjazd kolego :kwasny4565:
maja opcje szukaj , i jeszcze raz napiszesz gdziekolwiek indziej niz w dziale Aukcje Alegro , czerwona kartka i banik . . . byla mowa o aukcjach i Marcin nie na marne zalozyl temat..

PS nie jestem twoim kolega..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom