>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ranmondal NHL

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
Witam!
Swoją analizę poszczególnych spotkań opieram na przestrzeni ostatnich 2-3 tygodni danych drużyn.
Podstawa dla mnie to bramkarz, więc za każdym razem będzie ujęta para golkiperów. Aktualna forma strzałów, średnia power play w ataku i obronie, stosunek meczów u siebie i na wyjeździe. Aktualne kontuzje i najlepsi zawodnicy drużyn.
Oczywiście ciekawe statystyki H2H również będą podawane.
Postaram się, aby przebywanie w tym temacie nie było nudne.
Z racji tego, że swoją analizę porównuję z kilkoma stronami typy będą pojawiały się w godzinach 20 00 - 23 00 w dni robocze. W weekend typy nawet już między 17 00 - 20 00. Noc z soboty na niedziele spędzam z wszystkimi meczami, niedziela najczęściej dwa mecze.
Kursy będę podawał z STS. Wiem, że jest tam zaniżanie tylko mi najbardziej chodzi o podanie fajnego typu.
Pierwszy typ dzisiaj około godziny 18 00.

TYP #1

Carolina Hurricanes / Los Angeles Kings​
Bramkarze:
Cam Ward SV%: 0.9020 / Jonathan Quick SV%: 0.9153​
Średnia wpuszczonego gola na mecz:
2,8 / 2,2​
Power Play:
Atak: 13% Obrona:79.5% / Atak:20% Obrona: 86%​
Strzały:
30,7 / 31,8​
Średnia goli strzelonych w meczu:
1,9 / 2,5​
Carolina jest aktualnie najsłabszą drużyną sezonu. W 19 spotkaniach zgromadzili 15 pkt. Stosunek spotkań mają następujący: 3, 3, 0, 3, 10 (WYGRANA, WYGRANA OT, REMIS, PORAŻKA OT, PORAŻKA). W spotkaniach u siebie (10 meczy) zgromadzili 7 pkt w stosunku: 1,1,0,3,5.​
Los Angeles aktualnie zajmuje 9 pozycję z 24 oczkami. Na wyjazdach radzą sobie dobrze. Będzie to dopiero 8 mecz na wyjeździe. Do tej pory zgromadzili 10 pkt w stosunku: 4,1,0,0,2.​
Początek sezonu w wykonaniu LA był bardzo słaby. W tej chwili widać że znaleźli swój rytm gry o czym może świadczyć pierwsze miejsce w statystyce dochodzenia do sytuacji strzeleckiej, gdzie blisko 58% akcji kończy się strzałem na bramkę. W przypadku Caroliny nie można odmówić woli zwycięstwa. W spotkaniach u siebie bardzo często remisują w regularnym czasie gry. Patrząc na średnią bramek strzelonych można przypuszczać, że nie będzie to spotkanie bogate w bramki. Gospodarze ostatnio strzelili 3 gole w regularnym czasie gry 1 listopada w meczu z Tampa Bay, gdzie inkasowali 4 (mowa o meczu u siebie). Los Angeles ostatnio ustrzeliło 3 gole na wyjeździe w meczu z St Luis nie tracąc żadnej 3 listopada (mowa o meczu na wyjeździe). Średnia bramek w tym meczu wg analizy powinna być poniżej 5.5. Z typem 2 czyli Los Angeles Kings.

Z H2H, ostatnie 5 spotkań to 4 zwycięstwa LA Kings.

Ja zastanawiałem się długo czy iść w stronę czystej statystyki i patrzeć na gole i zwycięstwo Kings, ale ostatecznie stawiam na TYP 2. Jestem tutaj nowy i nie chcę zgrywać ważniaka.

Według STS:

Carolina – LA Kings
TYP 2 : LA Kings w regularnym czasie gry WYNIK: 4-3 ⛔
Kurs : 2.05
Wkład : 50 pln
Zakładana wygrana : 90.20 pln.
ZYSK / STRATA : - 50

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #2

Washington Capitals / Edmonton Oilers​
Bramkarze:
Braden Holtby SV%: 0.9196 / Anders Nilsson SV%: 0.9008​
2.01 / 3.15​
Power Play:
Atak: 22% Obrona: 84.3% / Atak: 19.7% Obrona: 77.8​
Strzały:
31.2 / 28.6​
3.16 / 2.75​
Dzisiaj na tacy mecz Washington kontra Edmonton. Gospodarze ostatni mecz mieli bardzo udany od samego początku, gdzie po 10 minutach było już 3-0. Na pewno od samego początku tego spotkania Washington ruszy swoją offensywą z liderem Alexem Ovechkinem. Na przeciw będzie Taylor Hall dzięki któremu Edmonton ma jeszcze przebłyski dobrej gry. Washington zajmuje obecnie 5 miejsce w klasyfikacji głównej. W meczach u siebie zajmuje 7 pozycję ze stosunkiem 6 1 0 1 3. Edmonton po wczorajszej wygranej Caroliny z LA spadł na ostatnią pozycję w klasyfikacji głównej. Również w klasyfikacji wyjazdowej zajmuje aktualnie ostatnią pozycję w stosunku 1 2 0 0 7.

W statystykach H2H:
Ostatni mecz rozegrany 24 X 2015 na korzyść Washington 7-4 na lodzie w Edmonton.
Na 10 ostatnich spotkań tylko jeden raz liczba goli była poniżej 4.5
3X powyżej 4.5
3X powyżej 5.5
W 4 meczach średnia bramek była pomiędzy 7-12
W 5 spotkaniach na lodzie w Washingtonie zawsze było pozyżej 4.5 gola

Obie dryżyny grają ze sobą zazwyczaj bardzo offensywnie. Spodziewam się że dzisiaj będzie od 4.5 wzwyż. Po wczorajszej wpadce wybieram opcję bezpieczniejszą TYP powyżej 4.5 gola w meczu. Dodatkowo chce postawić na wygraną Washingtonu w regularnym czasie gry.

Według STS:
Niestety STS nie umożliwia mi opcji ilość goli +4.5/1. Opcja dostępna +5.5/1 nie jest już taka bezpieczna, więc wybieram TYP: 1 zwycięstwo Washington w regularnym czasie gry.

Washington – Edmonton
TYP : 1 Washington Capitals WYNIK: 1-0 ✅
Kurs: 1.85 (superoferta)
Wkład : 100 pln
Zakładana wygrana: 162.80pln
ZYSK / STRATA +16.20

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #3

Dallas Stars / Ottawa Senators​
Bramkarze:
Antti Niemi SV%: 0.9169 / Craig Anderson SV%: 0.9213​
2.38 / 2.7​
Power Play:
Atak: 27.7% Obrona: 80.3% / Atak: 20.6% Obrona: 77.1%​
Strzały:
31.6 / 28.7​
3.52 / 2.9​
Dzisiaj chce napisać coś o grze Dallas. Ich zawodnicy brylują w statystykach indywidualnych z Jamie Benn, Tyler Seguin i John Klingberg na czele każdej z nich. Ich hokej jest bardzo szybki i w miarę czysty. Do tej pory przegrali 4 spotkania. Grają równo u siebie jak i na wyjazdach. Aktualna seria Dallas to 5 zwycięstw. Mam nadzieję że dzisiaj Stars pokonają dość stabilną Ottawe ze statystyką na wyjeździe 3 2 0 1 2.

Z H2H
Dallas wygrywa 7 ostatnich bezpośrednich pojedynków.
Wszystkie u siebie w regulaminowym czasie gry.
Dallas u siebie zazwyczaj strzela minimum 3 bramki.

Mój typ : 1 zwycięstwo Dallas w regulaminowym czasie gry.

Według STS:

TYP : 1 Dallas Stars WYIK : 4-7
Kurs: 1.90
Wkład : 50 pln
Zakładana wygrana: 83.60 pln
ZYSK / STRATA -33.8

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #4

Boston Bruins / NY Rangers​
Bramkarze:
Tuukka Rask SV%: 0.8995 / Henrik Lundqvist SV%: 0.9393
2.9 / 1.9​
Power Play:
Atak: 30.8% Obrona: 75.6% / Atak: 19.6% Obrona: 85.5%​
Strzały:
30.3 / 28​
3.24 / 3.0​
Dzisiaj wybieram chyba najcięższy i najciekawszy mecz. Bruins z rekordem 4 zwycięstw. Rangersi po dotkliwej porażce z Montrealem u siebie 1-5 ; seria 1 porażki. Statystyki po za bramkarzem przemawiają na korzyść gospodarzy. Jedna z moich ulubionych drużyn to właśnie NY Rangers. W tym sezonie grają bardzo dobry hokej. Pomimo że ostatnio zawalili mi kupon w meczu z Florydą to lubie na Nich stawiać kierując się progresją zwycięstw drużyny. Właśnie tą progresją pogram ten weekend.
Jeśli chodzi o Boston to gra u siebie idzie im jak po grudzie. Ostatni mecz wymęczony z Toronto w końcówce na 2-0. Drużyna całkiem odwrotnie gra na wyjazdach. Pamiętam jak dzięki Bostonowi siadł mi w tym sezonie kupon z kursem AKO 85, później Boston już nie dawał takich profitów.
Stąd dzisiaj progresja zwycięstwa na NY Rangers w regulaminowym czasie gry.

Z H2H
Będzie to 3 spotkanie w tym sezonie. Do tej pory remis 1-1. Obie drużyny wygrywały u siebie. Pierwszy mecz w Bostonie w regulaminowym czasie zakończony remisem.
Patrząc na statystyki Bostonu z Rangersami u siebie mój typ wydaje się bardzo ryzykowny ponieważ gospodarze wygrali ostatnie 5 spotkań.

Stawiam jednak na NY Rangers, kieruję się że drużyna po dotkliwej porażce 1-5 będzie chciała się przełamać i udowodnić swoją wartość. Moim zdaniem nie ma do tego lepszego miejsca niż lód na którym Rangersom ostatnio się nie wiedzie.
Wcześniej wspominałem o progresji zwycięstw. Jeśli Rangersi dzisiaj wygrają to kolejny mecz z Philadelphia będę oglądał z piwkiem i na spokojnie. Jeśli stanie się inaczej będzie trzeba postawić większą stawkę na NY i liczyć na przełamanie w kolejnym meczu. Mam nadzieję, że nie będę tego musiał robić.

Let`s go Rangers!

Według STS:
Boston – NY Rangers
TYP 2 : NY Rangers w regulaminowym czasie gry WYNIK 4-3 (Rangers mieli Boston na tacy, PP Bostonu jest zabójcze)
Kurs: 2.35
Wkład : 100
Zakładana wygrana : 206.80
W razie niepowodzenia mam alternatywę na dzisiaj. Ze względu na przyzwoite czasy dzisiejszych spotkań można odrobić ewentualną stratę.
ZYSK / STRATA -133,8

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #5

NY Rangers / Philadelphia Flyers

Bramkarze:
Antti Raanta SV%: 0.9554 / Steve Mason SV%: 0.9058

2 / 2,82

Power Play:
Atak: 20,3% Obrona: 83,5% / Atak: 15,9% Obrona: 79,9%

Strzały:
28,1 / 30

3 / 1,73
A jednak z piwkiem, ale w stresie. Trzeba odrabiać straty. Po wczorajszym meczu z Bostonem rozbolała mnie tylko głowa. Rangersi w ostatnie 5 minut spotkania zostali wciśnięci w lód Bostonu. Uważam, że z własnej winy sprezentowali sobie 2 bramki w meczu kiedy ich zawodnicy siadali na ławce kar. Boston dwa razy w PP pokazał swoją siłe w tym elemencie gry. Dodam, że kary dla Rangers były wynikiem braku trzymania nerwów na wodzy. Był to niestety efekt bardzo brudnej gry Bostonu.
Philadelphia wygrała wczoraj z Nashville po OT 3-2. Mecz przeciętny, gdzie na 20 sekund przed końcem goście wyrównali. Jednak jeśli patrzeć na wzajemnych przeciwnikówto NY Rangers zdecydowanie powinien dzisiaj udowodnić swoją wyższość na lodzie.
Dzisiaj wolne dostaje Henrik Lundqvist i jest to bardzo dobre posunięcie wg mnie. Henrik trzymał mecz z Bostonem, pierwszy i ostatni gol to ogromny pech. Na 1 – 0 siata miedzy betonami, na 4-3 rykoszet od kasku. W przebiegu meczu Henrik został również brutalnie potraktowany poprzez uderzenie biodrem przeciwnika w głowę. Zasłużony odpoczynek.

Z H2H
Będzie to trzecie spotkanie w tym sezonie, do tej pory o dziwo Philadelphia lepsza co może świadczyć o tym, że Rangersom ciężko się skoncentrować na spotkania ze słabszym rywalem. Jednak dzisiaj na NY Rangers będzie patrzył każdy kibic i wierzył że z Flyers trzeba się przełamać. W tych 3 spotkaniach dwa razy było OT, ale mi nie chce się dzisiaj nawet wierzyć że czeka Nas OT. Nie po tym co oglądałem dzisiejszej nocy, gdzie na 12 spotkań padło 8 remisów.

Tak jak wspominałem, że gram progresją zwycięst na NY Rangers, niestety nie odrobię swoich strat tym jednym meczem, ale stawka musi być wysoka. Idzie konieć miesiąca i nie chce mieć ujemnego bilansu.

TYP: 1 zwycięstwo NY Rangers w regulaminowym czasie gry.

Według STS:
NY Rangers – Philadelphia Flyers
TYP : 1 zwycięstwo NY Rangers w regulaminowym czasie gry WYNIK 0-3 Dramat..co się dzieje z Rangers.
Kurs: 1.75
Wkład: 150
Zakładana wygrana: 231
ZYSK / STRATA -288,80

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #6

Detroit Red Wings / Florida Panthers​
Bramkarze:
Petr Mrazek SV%: 0.9313 / Roberto Luongo SV%: 0.9221​
2.52 / 2.59​
Power Play:
Atak: 16,7% Obrona: 84% / Atak: 21,8% Obrona: 76,8%​
Strzały:
27 / 28.7​
2.39 / 2.55​
Witam. Dzisiaj na rozpisce bardzo ubogo, ale zawsze coś się znajdzie do analizy. Jak popatrzymy na staty to wszystko oscyluje na remis. Oglądałem w tym sezonie mecze obu drużyn z NY Rangers. Oba mecze były remisowe. Zarówno gospodarze jak i goście mają w swoich szeregach legendy NHL. Po stronie Detroit Henrik Zetterberg, a po stronie Panter Jaromir Jagr.

H2H
Wg mnie ktoś kto nie analizował wzajemnych spotkań tych drużyn w ostatnim czasie i z góry postawił na typ 1 lub 2 może się zdziwić. Bardzo często padają remisy, a na lodzie Detroit najczęściej. Ostatnie 4 spotkania to 3 remisy.
Ostatnie 10 spotkań to tylko 4 zwycięstwa Detroit.
Ostatnie zwycięstwo Detroit z Florydą u siebie miało miejsce w 2012 roku po OT.

Ktoś kto śledzi temat może pomyśleć że zwariowałem, żeby przy takiej stracie grać na remis. Ale czasami kiedy nie idzie trzeba zmienić taktykę, żeby odrobić stratę. Z progresji zwycięstw szybka przesiadka na progresję remisową. Mając na tacy taki mecz trzeba zaryzykować, bo remis bardzo ciężko wytypować.

TYP: X czyli REMIS

Według STS:
Detroit Red Wings – Florida Panthers
TYP: X REMIS WYNIK : 1-1 ✅
Kurs: 3.65
Wkład: 150
Zakładana wygrana: 481,80
ZYSK / STRATA +43

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
Podsumowanie krótkiego listopada:
Typy podane: 6
Typy wygranie: 2
Łączny wkład: 600
Łączny profit z wygranych: 644,6
Czysty zysk: 44,6
Jeśli ktoś widzi błąd i pomoże z Yeld to bardzo proszę o pomoc i korektę.
Już dzisiaj startujemy z grudniem. Kilka dni odpoczynku było obowiązkowe.

ranmondal 0

ranmondal

Użytkownik
TYP #7

New York Islanders / New Jersey Devils​
Bramkarze:
Thomas Greiss SV%: 0.9284 / Cory Schneider SV%: 0.9263​
2.33 / 2.34​
Power Play:
Atak: 21,5% Obrona: 85,4% / Atak: 21.4% Obrona: 82%​
Strzały:
29,1 / 25,8​
2.77 / 2.48​
Witam po przerwie. Dzisiaj na tacy Islandersi z rekordem 2 zwycięstw z rzędu i Diabły z serią 1 zwycięstwa. Gospodarze u siebie aktualnie mają stosunek 8 2 2 4, zaś goście na wyjazdach 5 3 1 4.
Obie drużyny 2 ćwiartkę sezonu regularnego grają dobrze. Wyższą pozycję w tabeli zajmuje New York Islanders (6), New Jersey Devils (14).
New Jersey aktualnie ma listę z 6 kontuzjowanymi zawodnikami, gospodarze 3.

Z H2H
Ostatnie 10 spotkań pięć razy kończyło się remisem.
7 razy wygrywali Islandersi, 3 razy Diabły.
Jeśli chodzi o bramki to na 10 spotkań tylko jeden raz było powyżej 5. Cała reszta poniżej 5 w regulaminowym czasie gry.
W tym sezonie grali już ze sobą 4 razy z wynikiem 2-2

Patrząc na statystyki, rekordy u siebie i na wyjeździe, ilość goli i przede wszystkim liste kontuzji ten mecz można wyznaczyć na typ remisowy jak i poniżej 5 bramek.

Ja trochę zaryzykuję i pójdę w stronę zarówno statystyk jak i gospodarzy. Ostatnio zmieniłem bukmachera na bet365 tylko i wyłącznie na wygodę możliwości zamknięcia zakładu przed czasem.

Według bet365
New York Islanders – New Jersey Devils
TYP: X Remis (NJ Devils) +1 Handicap
Kurs: 6.50
Wkład: 40
Zakładana wygrana: 260

Do góry Bottom