>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ranking stron z prognozami wyników sportowych

B 0

blahzay

Użytkownik
Hej wszystkim. Wpadłem na pewien pomysł i mam nadzieję, że będzie on przez Was nie tylko zaakceptowany ale również pomocny.
Chciałbym wprowadzić ranking stron z najskuteczniejszymi darmowymi typami/prognozami. Myślę, że będzie to dla
wielu przydatne narzędzie. Wiele jest stron z prognozami, ale która jest najlepsza? :]
Reguły wyglądałyby tak:
1. Każdy może wskazać max. 3 strony, które według niego są najbardziej sprawdzone jeśli chodzi o prognozowanie typów bukmachrskich.
2. Każda ze stron dostaje 1 pkt. - niezależnie czy została wpisna na pozycji 1 czy 2 czy 3.
3. Każdą ze stron, można w jednym zdaniu opisać - jeśli tego wymaga.
Osobiście deklaruje się do aktualizowania rankingu, powiedzmy co tydzień lub co jedną zapisaną stronę.
Zapraszam do głosowania ????
To może ja zacznę:
1. drawbets.com - strona wskazująca remisy w wielu ligach piłki nożnej - sporo się sprawdza
2. bettingexpert.com - typy użytkownika Zami. Chyba jeden z najlepszych typerów w internecie
3. johnnybet.com - typy na wyścigi konne użytkownika sallyboom - niesaowity yield ponad 50 %.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
blahzay, nie rozpędzaj się z tym pomysłem - gdyż podawanie linków do stron z typowaniami nie jest akceptowane przez Administrację, ponieważ &quot;typy podawane są przez użytkowników tego forum&quot; jak mnie poinformowano.
Gdy swego czasu podałem tu taki obszerny wykaz stron z tego zakresu, to został on usunięty a ja otrzymałem ostrzeżenie...

Otrzymane punkty reputacji: +23
Do góry Bottom