>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ranking NHL 2011/2012 - Playoffs

Status
Zamknięty.
coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Czemu 22.04 nie uznano mi typu?
podałem remis i był remis co jest..

FLORIDA-NJD
X
4.00
willhill

KULIKOV wiecej czasu na lodzie

/ Jak Ci mamy taki typ zaliczyć? :

Nie było takiego meczu ...
kuxwa ciężko domyśleć się że LAK - CAN...
I Can i NYR świetne teamy tym bardziej ze NYR nie grało tego dnia meczu wiec to przejezyczenie było yhhh

Bruins - Caps
x
4.20
willhill
Nie jesteśmy tu od domyślania się kto co miał na myśli, CAN ? Nie ma skrótu od takiej drużyny nawet. Regulamin wciąż obowiązuje a w nim jest jasno napisane jak trzeba typować. - Odi

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
kuxwa ciężko domyśleć się że LAK - CAN...
I Can i NYR świetne teamy tym bardziej ze NYR nie grało tego dnia meczu wiec to przejezyczenie było yhhh

Bruins - Caps
x
4.20
willhill

Nie jesteśmy tu od domyślania się kto co miał na myśli, CAN ? Nie ma skrótu od takiej drużyny nawet. Regulamin wciąż obowiązuje a w nim jest jasno napisane jak trzeba typować. - Odi
Tak, tak, ty wyszystko wiesz najlepiej, proponuje ruszyć mózgiem(takie coś co masz w czaszce) i się domyśleć że pisząc Can miałem na

FLO-NJD
FLO OT
2.00
willhill
Oszczędź sobie takie teksty dzieciaku, jak Ci się nie podoba nie graj. Ranking jest tylko i wyłącznie zabawą stworzoną dla ludzi z inicjatywy Baqu i mojej, dzięki pomocy kilku normalnych userów. Jest regulamin jak nie umiesz go czytać to jesteś niezdolny do gry z chęcią przyjmę Twoją rezygnację - jesteś typowym forumowy pasożytem nie udzielasz się w żadnym dziale merytorycznie tylko korzystasz z udziału w rankingach i konkursach i jeszcze masz o wszystko pretensje. - Odi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom