>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ranking NBA 2011/2012

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Charlotte - Philadelphia
Philadelphia -5
1.47
bet365

Co tu dużo pisać - słabiutkie Charlotte bez Maggettego podejmuje w pełni zdrową Philadelphię. Jedyne atuty Bobków to hala i możliwość zlekceważenia przeciwnika przez szóstki. Jak już wspomniałem - 76ers w pełnym składzie, wypoczęci gdyż ostatni mecz grali. Ostatni pojedynek (13 luty) w Charlotte zakończył się 9punktowym zwycięstwem Philly, wtedy nieobecny dziś Corey Maggette zdobył 22 punkty. Co prawda wtedy nie było DJ Augustina i Geralda Hendersona, jednak w 76ers nie zagrał Hawes czy Nocioni.
Dziś spodziewam się wysokiego zwycięstwa Philadelphi, na pewno co najmniej 6 punktami.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Charlotte - Philadelphia
Philadelphia -5
1.47
bet365

Co tu dużo pisać - słabiutkie Charlotte bez Maggettego podejmuje w pełni zdrową Philadelphię. Jedyne atuty Bobków to hala i możliwość zlekceważenia przeciwnika przez szóstki. Jak już wspomniałem - 76ers w pełnym składzie, wypoczęci gdyż ostatni mecz grali. Ostatni pojedynek (13 luty) w Charlotte zakończył się 9punktowym zwycięstwem Philly, wtedy nieobecny dziś Corey Maggette zdobył 22 punkty. Co prawda wtedy nie było DJ Augustina i Geralda Hendersona, jednak w 76ers nie zagrał Hawes czy Nocioni.
Dziś spodziewam się wysokiego zwycięstwa Philadelphi, na pewno co najmniej 6 punktami.
Sorki, popełniłem błąd. Oto ostateczna wersja:

Charlotte - Philadelphia
Philadelphia -5.5
1.47
bet365

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
NY ( -5,5 ) - Toronto
Typ: NY
kURS: 1,53
Buk: Bet365

Nowojorczycy podejmują słabeusza z Kanady. Po zmianie trenera, NY notuje 3-0 odprawiając z kwitkiem Indianę x2 oraz Portland. +15, +14, + 41 !! musi robić wrażenie... Dziś spróbują im przerwać serię Kanadyjczycy. Argumentów na dzień dzisiejszy nie mają żadnych... NY walczy o PO i takie mecze musi wygrywać. Ja wiem, że 03 stycznia miało być podobnie, a Kanadyjczycy tu wygrali, ale wtedy to był inny NY , teraz jest zdecydowanie lepiej. U gospodarzy zagrożony udział Byrona Davisa , u gości Calderona. 2 dni temu kanadyjczycy -4 w Charlotte, dziś zdecydowanie trudniejszy rywal i +10 dla NY w zasięgu. Ja pobieram skromniej , ale liczę na pewny zysk.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom