>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ranking NBA 2011/2012

Status
Zamknięty.
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Detroit - Lakers ( -2,5 )
Typ: Lakers
Kurs:1,54
Buk:Bet365

pobieram LA z całkiem przyjemnym kursem z niskim handi. Lakersi notują ostatnio 3-0 a zwycięstwo z Miami musi robić wrażenie. Koby w świetnej formie, dużo daje ławka i LA zaczyna wracać na właściwe tory. U gospodarzy zupełnie na odwrót. W ostatnich 5 grach 1-4 , ledwie jedno zwycięstwo ze słabym Charlotte. Nie ma obrońcy na Kobyego, Monroe też pod koszem niewiele poradzi przeciwko Bynamowi i Gasolowi. Dodatkowo hala w Michigan służy Lalkom - w ostatnich 3 latach 3-0 dla nich. W Detroit może wrócić Gordon a także treningi wznowił już Villanueva, czy zagrają ?? kto wie, jednak w mojej ocenie sytuacji niewiele to Tłokom pomoże. Lalki w pełnym zestawieniu. Powodzenia

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Boston Celtics - Houston Rockets
Boston Celtics -5.5
2.13
Pinnacle
Analiza: O 1:30 w TD Garden w Bostonie spotkają się drużyny Celtów z Bostonu oraz Rakiet z Houston. Faworytem zarówno moim jak i bukmacherów jest Boston Celtics. Oglądałem fragmentami mecz Bostonu z Knicks i byłem zachwycony przede wszystkim grą Rajona Rondo, rozgrywającego Celtics. Czwart raz w tym sezonie zdobył triple-double czyli trzy statystyki zakończył z dwucyfrową liczbą (w jego przypadku punkty, asysty i zbiórki). Boston wygrał już trzy mecze z rzędu, z Knicks po dogrywce, z Nets oraz Milwaukee. Houston z kolei przegrał trzy kolejne mecze wyjazdowe - w Utah (21 punktami), Memphis (10) oraz Golden State (9). Wierzę że nic nie stoi na przeszkodzie aby wysoko przegrali po raz czwarty. Absencje w zespołach?
W Bostonie zabraknie jedynie Jermaine&#39;a O&#39;Neala, którego raczej w tym sezonie już nie zobaczymy. Na szczęscie dla Celtów zagra Brandon Bass (11.9 PPG, 6 RPG):
Bass is locked into the starting five and should be fine for Tuesday&#39;s game against the Rockets
Reasumując, wierzę że Boston stać na 6-punktowe zwycięstwo. Kurs zachęca do gry, a ja zachęcam do obejrzenia meczu. Pozdrawiam

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
07/03/2012 Ranking - Środa

Olo

Odpadli ostatnio:

Undertaker_TSW &amp; lesiuZL

którzy zostali tym samym 120 i 121 userem, którzy odpadli

Tabela w załączniku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom