>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ranking NBA 2011/2012

Status
Zamknięty.
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Philadelphia - GSW
Typ: Poniżej 194 pts.
Kurs: 1,55
Buk: Bet 365

Philadelphia ostatnio spuściła z tonu. Żeby zobaczyć mecz z ich udziałem w którym pada 185 punktów trzeba by się cofnąc aż do 16 luego.... Zdecydowanie gospodarze dzisiejsego meczu są w słabszej formie ofensywnej, ale dzięki temu gonią defensywą i typ wydaje mi się w miarę pewny.Goście z Oakland różnie mają z tymi zdobyczami, ale jest to drużynka, która w tym sezonie poprawiła się w defensywie, zdaje się kosztem ofensywy właśnie. W ostatnich dniach na Wschodzie 78 i 85 pts. więc szału nie ma.... Dla mnie mecz zdecydowanie underowy, zabezpieczam się dość mocno bo czuję że będzie max 183-187 punktów.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dopisuje analize bo tradycyjnie zapomniałem jej dodać...

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
Clippers -3.5
2.10
bet365

Dziś Clippers jadą do słonecznej Arizony, gdzie podejmują miejscowe Słońca. Mój wczorajszy typ wszedł, dlatego tutaj gram podobnie. Phoenix jednak wydaje się lepszą ekipą niż Sacramento, na pewno bardziej nieprzewidywalną. Oglądałem fragment meczu Słońc z Wilkami z Minnesoty i ich gra powodowała u mnie senność. Piłki po rzutach ledwo dolatywały do obręczy, Nash się nieco gubił, trochę tracił, Lopez po zejściu Gortata cieniutko. A LAC? Mają Griffina, który już w zeszłym sezonie w pięknym stylu ośmieszył naszego Marcina, Paul też wydaje się lepszym rozgrywającym od Nasha, raczej bardziej ofensywnym, częsciej rzuca. Podobnie jak wczoraj - nie wyobrażam sobie żeby Clippers tego meczu nie wygrali. Grant Hill czy Steve Nash to nie są młode chłopaki więc wątpie by zagrali bardzo dobre spotkanie. Clippers w moim odczuciu pokonają Słońca min. 4 punktami.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Wraz z końcem miesiąca i w związku z nie spełnieniem wymagania o analizach odpadli:

Aerts &amp; kiman &amp; Cavior &amp; dab1967 &amp; looker29

A poza tym ostatnio także:

dawczan

Userów, którzy nie biorą już udziału proszę o nie podawanie typów, bo i tak je usuwam.

W załączniku tabela, na niebiesko osoby, które na koniec lutego miały minus i muszą podać analizy w marcu.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Phoenix ( - 3 ) - Sacramento
Typ: Phoenix
Kurs: 1,54
Buk: Bet 365

Słońca 6 raz z rzędu grają u siebie. Bardzo fajnie im to idzie bo w 5 meczach zanotowali bilans 4-1. Po ASW gospodarze notują 2-0 i jeszcze parę meczy powinni pociągnąc z siłami, które dało im te parę dni przerwy. Dzisiejszy rywal to drużyna jak najbardziej w ich zasięgu. Goście po ASW przegrali z Clips ( z którymi Phoenix wygrali ) i powalczyli z Lalkami. W mojej ocenie Phoenix ma lepszych graczy, którzy jeżeli są wypoczęci potrafią wygrać prawie z każdym. W tym sezonie grali już ze sobą i Pkoenix dość wyraźnie na wyjeździe wygrało + 14. Obydwie drużyny na tą chwilę w najmocniejszych składach. W mojej ocenie dziś pomiędzy +5 a +10 na gospodarzy. Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom