>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ranking NBA 2011/2012

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Sacramento Kings - Washington Wizards
Sacramento Kings
2,28
pinnacle
Sacramento ostatnimi czasy zrobiło na mnie wrażenie, poprawili się, wygrali nawet swego czasu 3 mecze pod rząd czy spotkanie z Thunder. Obecnie niestety 6 z rzędu porażek, z czego wczoraj z Miami, gdzie i tak sporo rzucili bo 108 pkt, wcześniej porażki po walce( poza NYK i PHX). WW bez Blatche, Washington wydaje się idealnym zespołem do przełamania się, mimo że mieli dzień przerwy oraz jest to ich ostatnie spotkanie przed przerwą ASW. Wydaję mi się, że gra będzie wyrównana i close game, ważna będzie również dyspozycja dnia pod względem rzutów, bo drużyny powinny raczej nastawić się ofensywnie. Według mojej opinii, a kursami jakimi widzę na dane drużyny wybieram Sacramento.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kings - Wizzards
Kings 2.37
Unibet
4/10

Parę dni temu grałem też na Kings tyle, że w meczu z Cavs. Mecz był wg nie 50/50. Kings przegrali 1 punktem. Tutaj widzę kolejny mecz 50/50. I znów kursy powinny być wg mnie równe, no może 2.10 na Kings, ale nie 2.37. Przegięcie. Sacramento 6 porażek, czas na koniec serii.

SAC are 7-2 ATS in their last 9 road games.
SAC are 10-3 ATS in their last 13 games overall.
WAS are 2-9 ATS in their last 11 vs. NBA Pacific.
WAS are 2-8 ATS in their last 10 games overall.
Road team is 8-3 ATS in the last 11 meetings.

No to oczywiście ATS, ale wg mnie zamiast 3-punktowego handi lepiej pograć już ML. Powyższe dane pozytywne dla Kings jak widać.
Cousins vs McGee pod koszem się fajnie zapowiada. Evans vs Young też ciekawy pojedynek. No ale kluczowy będzie matchup Wall vs Izajasz. A Izajasz formę złapał ostatnio, ciężko będzie go zatrzymać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom