Przyznają punkty zgodnie z zapisem w regulaminie.wszystko jest ok poza jednym do konkursu przyznaja punkty za... zakup gazetki !!!
Jeżeli chcesz otrzymac punkty za zakup gazetki, musisz przed zakupem podac pracownikowi punktu kartę klubu. Jeśli tego nie zrobiłeś puntów nie otrzymasz....otoz raz kupilem te ich gazetke a punktow nie przyznali...
CO ty gadasz że Pani z czatu zawodzi skoro ona niema bladego pojęcia lata do chłopaków pytać co ma odpowiadać więc tutaj nie próbuj bronić firmy STS bo często zadawałem pytania tymczasem Pani długo odp. Z czego łatwo wywnioskować musiała kogoś spytać.... A Ich promocję są śmieszne zasady itd. Także muszą jeszcze sporo rzeczy dopracować by przy sobie zachować klientów a nie Tylko Dziadków.kuerten - rozumiem. Czasami niestety system zawodzi. Panie z czatu też zazwyczaj są zawalone pracą. A pani z punktu w którym kupowałeś magazyn nie próbowała wyjaśnic sytuacji?
Nie zrażaj się z powodu jednej gazetki
W tym tygodniu (do poniedziałku) za zakup gazetki doliczanych jest 2014 punktów, czy w przyszłym tygodniu też będzie tyle - niestety nie wiem.
Punkty zwiększono z okazji MŚ, więc byc może.
Punkty dostajesz jednorazowo, bez względu na ilośc zakupionych magazynów, żeby otrzymac 2014 punktów wystarczy więc jedna gazetka ????
Cieszę się, że taki jest finał.cala sprawa zostala pozytywnie zalatwiona
Za ten numer - 1000 punktów ????kupie dzis gazetke tak z ciekwaosci
To raczej mało prawdopodobne.sytuacja jest taka zeby wygrac ranking lokalny wystarczy... kupowac gazetke i w ogole mozna nie grac, taka prawda , oczywiscie nie dotyczy to wszystkich punktow, tak oczywiscie byc nie powinno
Zawsze możesz sprawdzic co wbija pracownik punktu, Twojego bonusu nikt Ci nie zabierze, chyba, że gra na Twoją kartę. Tylko kartą (wczytując jej numer) można otworzyc konto gracza. Pracownik wpisuje ręcznie numer każdego kuponu i jego stawkę.nastepna sprawa jest taka, ze jak sie wygra jakas kase to nie mozna tego sprawdzic na stronie STSu np wbijac numer karty, srodki na karcie mozna sprawdzic tylko w punkcie, przykladowo mam 50pln wysle za 13pln zostaje 37pln , ale tak naprawde nie mam zadnej pewnosci , ze na punkcie cos nie namieszaja i ze ta kasa bedzie sie zgadzac
Może to rekompensata za sytuację którą opisałeś?o taka sytuacja mialem 50pln, zeby mi nie namieszali to przed MS wyslalem za wszystko od razu , dzis pytam na punkcie czy mam jakies srodki na karcie i pani mowi , ze 50pln
"Zagrane" pieniądze są z puli odejmowane.teraz nie wiem czy je mam czy to sa te co za nie zagralem
...W Fortunie jest tak , ze dostaje sie takie bony na 3x15pln i 1x5pln i wtedy sie gra za to iwazne sa chyba 3 lub 6 miesiecy...
...zeby mozna bylo sprawdzic stan srodkow na karcie na stronie STS to bylo by OK
Pisz... może coś zmienią.ehhh zeby byla mozliwosc sprawdzenia na stronie dlaczego tego nie wprowadza ??
nie ma zadnej informacji na stronie STS a juz lipiecPoza tym od lipca, na prośby klientów wraca poprzedni sposób naliczana punktów.