>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rangers - Aberdeen 05.11.2005

Status
Zamknięty.
popiol 0

popiol

Forum VIP
Rangers - Aberdeen 1.30 4.00 7.50 2.61

STS

Rangers zawodzi w tym sezonie..traci dziesiec punktow do Celtiku...i nie sadze zeby ta strate odrobili...słabo graja na wyjazdach ale w domu jakos se radza...ale i ale i tak dal bym na nich 1X...zbyt czesto zawiodłem sie...ale nie mozna..wiec ja daruje se ten mecz ????

Moj typ:X

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Myślę, że Rangersi w tym meczu pokażą, że za wcześnie spisano ich na straty. Muszą gonić czołówkę, ponieważ strata do prowadzącej dwójki zaczyna robić się niebezpiecznie duża. Jeśli z takim przeświadczeniem wyjdą na boisko to powinni pokonać Aberdeen, które na wyjazdach nie jest specjalnie mocne (1-2-3). Dwa ostatnie mecze ligowe Rangersów to remisy i chyba już najwyższa pora na zwycięstwo, tym bardziej, że mimo ogólnej zniżki formy Rangersi mają niezły bilans meczy rozgrywanych na własnym stadionie (5-1-1).

Glasgow Rangers - Aberdeen -&gt; 1 (1.30 Expekt)

L 45

laha

Forum VIP
Rangers ostatnio remis z Artmedią 2-2 w LM A w lidze ?? Remis z Inverness (1-1) Są na 4 pozycji (6-4-3) Jak na ten zespół najlepiej to niewygląda 8) Lecz zapewne jeśli teraz przegrają to trener wypadnie z Rangers (Czyli odpada przegrana).Ostatnio 2 remisy pod rząd to też niewrózy remisu...(remis odpadł)Aby utrzymać kontakt z czołówką muszą wygrać bo do Celtiku tracą już 10 pkt :!: Myśle ze niebędą mieli problemów z Aberdeen-em który gra przeciętnie.Bilans 4-4-5 iu 7 pozycja w tabeli Premier League(Szkocka).Ostatni mecz przegrali z Kilmarnock(4-2) zajmującym 6 pozycje (5-3-5).Te drużyny zwykły mieć overy w swoich meczach..(Rangers-(średnia)2,73,Aberdeen-2,65)Według mnie pewne zwycięstwo graczy z Glesgow

Rangers - Aberdeen ---&gt;1---&gt;1,30 (9/10)

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Rangers&#39;i odnotowali ostatnio jakiś spadek formy. W lidze 2 remisy pod rząd, w LM remis z
Petrzłkom ... Po zawodnik jacy grają w G. Rangers należy chyba oczekiwać więcej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom