>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rady bukmacherskie!

W 2

wislak

Forum VIP
Mi sie kiedys snilo ze gram w finale MŚ u boku Ronaldo w repr Brazylii ???? strzelilem nawet gola, ale byl jakis maly stadion. Niestety sie to jeszcze nie sprawdzilo :mrgreen:

A kiedys snilem ze gram w Realu i Luis Figo mi podal, bylo zamieszanie w polu karnym i nagle BUM! trafilem nogą w slupek ???? Nagle sie obudzilem i masakrycznie mnie kciuk u prawej nogi bolal bo wyrombalem w sciane ????

ps. naprawde, nie robie sobie jaj takie mialem snny dorombane

gunman 0

gunman

Użytkownik
thx za rady to wiem co mam robic żeby wygrywać ????

aha jeszcze moje pytanie do was chłopaki ktory bukmacher internetowy ma taką opcje jak stacjonarni chodiz oto ze mogę postawić wygrana remisem(1x) gram od 2 tygodni na bwin ale zaczyna mnie to denerwować bo nei mogę niektorych meczy postawić

podcinaczpl 0

podcinaczpl

Użytkownik
35 # Staraj się grać regularnie . A nie tak , że jeśli raz przegrasz robisz sobie np. tygodniową przerwę . Jeśli przegrasz to graj za mniejszą stawkę i dokładnie analizuj mecze !

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Graj regularnie....nie do końca masz racje! Jak sie ma gorsza passe dobrze jest sobie zrobic mała przerwe. Ja tak nigdy nie robie bo jestem na maxa uzalezniony i nie koge bez tego zyc.

Mam taka zasade, ze nie stwiam na druzyny któte kocham ponad życie czyli Manchester United oraz rep. Polski. Oczywiście sa wyjatki ostatni raz na nie gram i wygrywałem, ale ogolnie mam taka zasade i jej sie staram przestrzegac :!:

Podstawowym błedem poczatkujących jest to, ze graja 5 lub 6 meczy na kuponie. U mnie musialo minac sporo czasu zebym to zrozumiał. Albo np. zeby nie stwiac meczy po kursach....

qlej1 0

qlej1

Użytkownik
35 # Staraj się grać regularnie . A nie tak , że jeśli raz przegrasz robisz sobie np. tygodniową przerwę . Jeśli przegrasz to graj za mniejszą stawkę i dokładnie analizuj mecze !
Wg mnie to raczej odwrotnie, gdzies na forum jest taki system ze jak przegrywasz to stawke zwiekszasz X2 a jak wygrywasz to zmniejszasz X2 i wg mnie to calkiem rozsadne zakladajac ze masz skutecznosc kuponow wieksza niz 50% (co nie jest takie trudne zakladajac ze grasz 2-3 spotkania na kupon, zeby AKO wynosilo ok 2)bo nawet jak przegrasz 2-3 kupony to na kolejnym jak wejdzie to i tak jestes na plusie.

k@jtek 0

k@jtek

Użytkownik
tak wszyscy pisza dokladniej analizuj trzeba patrzec na kontuzje forma itp ale skad wziac taki informacje bo ja nie moge znalezc takich stron gdzie jest opisane wszytsko albo kilku stronach gdzie by bylo wszytsko a wogole to wy jak analizujecie ?

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
36# Jak wygracie jakąś większą kase to nie mówcie nikomu z rodziny. Ona zawsze znajdzie jakieś przeznaczenie dla TWOICH pieniędzy :mrgreen:

konowal2 0

konowal2

Użytkownik
37. Starajcie sie grać niewielkim procentem swojego budżetu inaczej w przypadku złej serii szybko skończy sie przygoda z obstawianiem. Wiem co mówie. Nauka na błędach :oops:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
37. Starajcie sie grać niewielkim procentem swojego budżetu inaczej w przypadku złej serii szybko skończy sie przygoda z obstawianiem. Wiem co mówie. Nauka na błędach :oops:
a nieleipej zroić przerwe ??? , zła passa zawsze minie tak jak w moim przypadku

konowal2 0

konowal2

Użytkownik
a nieleipej zroić przerwe ??? , zła passa zawsze minie tak jak w moim przypadku
Gorzej jak po powrocie znowu nie idzie. Wtedy może cie uratować ograniczenie w wielkości stawianej kasy. Osobiście wole grać za małą kase non stop. Uzaleznienie :mrgreen:

Do góry Bottom