>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

racebet - 10pln

baz 25

baz

Użytkownik
Wiesz może nie cuda ale 102.07 PLN -zawsze to kilka groszy szczególnie w loteryjne koniki:-D
a robiłeś obrót 3x przed wypłatą, ja też trochę ugrałem i nie wiem czy już zlecać wypłatę

ok dzięki langer , tak właśnie myślałem

L 0

langer

Użytkownik
Tam musisz postawic 3 razy stawkę bonus 10.62 PLN chyba bo juz nie kojarze ile to było w PLN , ale w euro 2.3 razy 3 i możesz wypłacać:-D

fracek 11

fracek

Użytkownik
Mi za pierwszym razem udało sie wypłacic 47 zł. Teraz znów dostałem bonusa i biegi juz obstawione....a jesli chodzi o kierowanie sie w obstawianiu to ja osobiscie obstawiałem po 0,20 ojro na konie z najwyzszymi kursami na zwyciestwo i ze na miejsce. I tak z jednego ostatnim razem kuponu z 0,20 ojro wygrałem ponad 12 ojro. Wtedy to był niski kurs Euro wiec to dało 47 zł.

G 0

gr3gor

Użytkownik
Mm pytanie czy jest ktoś kto ma konto w BAH a nie dostał maila?
Bo ja mam konto ,wpłacałem a maila nie mam.
To jest tylko dla wybranych czy każdy dostaje?

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
smeiszne te koniki ???? w ogole nie kumalem o co chodzi, postawilem 0,20 euro na pierwsza trojke na podium....i wygralem 341 zl ???? fajnie ;d

Ps. oddam/wymienie kod jak ktos chce bo mam dwa a nie bede zakladal specjalnie 2 konta dla 10 zl ????

M 86

masarro1

Użytkownik
Zna ktoś niemiecki?
Ihr Auszahlungswunsch übersteigt den maximalen Betrag! Bitte beachten Sie den maximalen Auszahlungsbetrag und unsere Bonusbedingungen (siehe unten)!

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Zna ktoś niemiecki?

Ihr Auszahlungswunsch übersteigt den maximalen Betrag! Bitte beachten Sie den maximalen Auszahlungsbetrag und unsere Bonusbedingungen (siehe unten)!
twoja wyplata przekracza kwote dostepnych pieniedzy :p cos w tym stylu ????

waks100 0

waks100

Użytkownik
Ta promocja jest już drugi raz a co do koników fajne są od pierwszej promocji cały czas gram ???? najlepiej postawić kombinacyjny na 3-4 gonitwy z małą ilości koni. Najwięcej wygrałem w ten sposób 970zł ???? ✅✅✅

mocko 0

mocko

Użytkownik
mam pytanie co do MB bo widze ze jest mozliwa wplata a jak z wyplata bo mam na czysto 40zl chcialbym wyplacic przez MB to czy np. jak wplace przez MB 20zl i czy wtedy bede mogl cala sume wyplacic?

L 0

langer

Użytkownik
Nie, nie można na MB ani na inne rzeczy tylko na konto bankowe -tylko i wyłacznie -ja też wplaciłem przez MB 1 Euro myslalem ze bedzie opcja MB odblokowana , ale nie ma takiej mozliwosci -tylko konto bankowe -każda kwota , ale ponizej 15PLN pobieraja opłate.

Do góry Bottom