>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rabona

Baxton 7,1K

Baxton

Użytkownik
Mial ktoś problem w Rabonie z uznaniem wygranej?
Ja miałem anulowany wygrany zakład, gdyż według nich mecz tenisa był "podejrzany" (i słusznie 😁) i wg ich regulaminu mogą coś takiego zrobić,więc kiedyś liczyłem się, że spotka mnie takie coś ale tutaj widzę, że zagrane są najpopularniejsze ligi, to co oni tam chcą analizować? Bonus? Ja nigdy z niego nie korzystałem, bo konto żyło dosłownie parę betów, więc nawet nie wiem na czym polega i czy to może jakiś być problem?

R 204,7K

radziu784

Użytkownik
Ja miałem anulowany wygrany zakład, gdyż według nich mecz tenisa był "podejrzany" (i słusznie 😁) i wg ich regulaminu mogą coś takiego zrobić,więc kiedyś liczyłem się, że spotka mnie takie coś ale tutaj widzę, że zagrane są najpopularniejsze ligi, to co oni tam chcą analizować? Bonus? Ja nigdy z niego nie korzystałem, bo konto żyło dosłownie parę betów, więc nawet nie wiem na czym polega i czy to może jakiś być problem?
Też nie wiem i nie są w stanie mi powiedzieć bo ciągle ktoś z innego działu analizuje....

K 13,7K

KarolekLegion

Użytkownik
Miałem podobnie tyle że, z innym bukiem nie wiem czy wiesz ale idzie się wykłócić z czegoś takiego i buk nie ma raczej wyjścia. Bo żeby bukmacher uznał że mecz był ustawiony musi mieć dowody nie tylko podejrzenia. 3 miesiące kłóciłem się z WujkiemHillem wkoncu musieli rozliczyć normalnie a chodziło o mecz Serie C Włoskiej

Otrzymane punkty reputacji: +92
S 954

srakaptaka

Użytkownik
oni wyplate robia 10 dni to taka analiza tez im pewnie troche zajac musi, tam pewnie o bonus ich cos boli albo zwykly blad

Otrzymane punkty reputacji: +92
Do góry Bottom