tak, to ta sama grupaexcitewin też do nich należy?
Bo mam tam sporo kasy ale jeszcze bonusu nie zdążyłem obrócić
I ty mimo takiego info jak masz wyzej, ze lepiej teraz stamtad sie jak najszybciej zwijac w dalszym ciagu chcesz zakladac konto w tych firmach?Panowie może ktoś coś mądrego doradzić. Używałem kilku z tych firm w których zostałem zlimitowany. Obecnie zakładając nowe konto w jakimkolwiek klonie ( z tej listy ale także spoza niej ) nie jestem w stanie nawet dokonać depozytu. Otrzymuje wiadomośc : deposit is restricred by the group. Na czacie dowiaduje się iż jest to decyzja administracujna. Próbowałem już wszystkiego czyli inny email , ip, numer telefonu etc etc. Jakieś rady mądre?
Nie pograsz już u nich, mam to samo musisz się uśmiechnąć do znajomego albo członka rodzinyPanowie może ktoś coś mądrego doradzić. Używałem kilku z tych firm w których zostałem zlimitowany. Obecnie zakładając nowe konto w jakimkolwiek klonie ( z tej listy ale także spoza niej ) nie jestem w stanie nawet dokonać depozytu. Otrzymuje wiadomośc : deposit is restricred by the group. Na czacie dowiaduje się iż jest to decyzja administracujna. Próbowałem już wszystkiego czyli inny email , ip, numer telefonu etc etc. Jakieś rady mądre?
Wiesz , kasy mi ani razu nie ukradli, mają sporo słabych kursów. Nie widze powodu dlaczego miałbym nie zakładać kolejnych kont ( a właściwie próbować zakładać)I ty mimo takiego info jak masz wyzej, ze lepiej teraz stamtad sie jak najszybciej zwijac w dalszym ciagu chcesz zakladac konto w tych firmach?
A znasz może kogoś z tej grupy, który mimo tych restrycji da pograc ? Ja znalazłem b-betNie pograsz już u nich, mam to samo musisz się uśmiechnąć do znajomego albo członka rodziny
chyba b-bets... jelsi tak t owlinku ponizej cala lista należąca do condor gamingWiesz , kasy mi ani razu nie ukradli, mają sporo słabych kursów. Nie widze powodu dlaczego miałbym nie zakładać kolejnych kont ( a właściwie próbować zakładać)
Post automatycznie złączony:
A znasz może kogoś z tej grupy, który mimo tych restrycji da pograc ? Ja znalazłem b-bet
Pierwsza wyplata ma konto a druga na mifinity już może pójść.chyba b-bets... jelsi tak t owlinku ponizej cala lista należąca do condor gaming
Post automatycznie złączony:
nie wiem czy z tymi bukami nie ma takiego problemu ze pomimo dostepnych dwoch opcji wypłaty / konto bankowe + mifinity / wypłacaja tylko na konto bankowe
Tam wypłaty robią 3-5 dni szkoda zachoduRabona wypłacalna ? Bo myślę właśnie czy zalozyc tam konto.