Wpisałem rabona.com i mi przeskoczyło samo.Dzieki, można wiedzieć skąd bierzesz aktualny link?
Ja raz uzbieralem. Z tego co pamietam pieniadze automatycznie przeszly do salda glownego konta.Witam czy odbierał ktoś na rabonie kolekcje kart, z których jest 400zł bez obrotu (podobno od razu gotowe do wypłaty) za zebranie jednej drużyny?
Wyplacal juz ktos to?
To ciekawa promka jak takJa raz uzbieralem. Z tego co pamietam pieniadze automatycznie przeszly do salda glownego konta.
dopóki im nie podpadniesz to nie, zmień telefon i email i graj na początku małymi stawkami (jak zagrasz za wysoko, albo podejrzany zakład to wpadnie ci limit taki sam jak masz na innych bukach tego softu)Witam czy jeżeli na librabet i rabonie jestem wykluczony z bonusow (po jakims pol roku mnie zostalem wykluczony), to czy jesli otworze na wazambie (ten sam soft) to czy tez bede wykluczony z bonusu powitalnego z automatu?
u mnie to wyglądało tak jak opisałem - miałem np. limit 1 PLN na każde zdarzenie na Campobecie, założyłem Fezbeta na moje dane i dopóki im nie podpadłem jakimś ich błędem czy za wysoką stawką na początku grania to można było grać, jak mnie system "wychwycił" to momentalnie limity przechodziłyJa przerabiałem kilka buków z tym softem. Wszystkie na te same dane i limity nie przechodziły. W każdym z nich można było dłuższy czas pograć zanim zaczęli uprzykrzać życie.
Grałem w tych bukach jakiś czas temu to z tego co pamiętam w librabet nawet 10 dni trzeba było czekać. Najszybciej przechodziły mi w sportazie w 4 dniGdy jesteście proszeni o weryfikacje na bukach typu librabet wazamba to jest to od razu po zleceniu wypłaty czy gdy mija 5-6dni i aż się upomnicie? Bo u mnie mineło juz 5 dni i nadal nie została przetworzona ani nic się nie ruszyło w tą stronę.
niczym się nie powinieneś przejmować to ich częsta taktyka (co ciekawe z dni roboczych wyłączają Polskie święta jak np 3 maja , więc pewnie dzisiaj nie pracują) - jak nie puścili wypłaty od razu to raczej zawołają o weryfikację, bo jej przejściu kolejne parę dni na wypłatę.Gdy jesteście proszeni o weryfikacje na bukach typu librabet wazamba to jest to od razu po zleceniu wypłaty czy gdy mija 5-6dni i aż się upomnicie? Bo u mnie mineło juz 5 dni i nadal nie została przetworzona ani nic się nie ruszyło w tą stronę.
zależy o co cie poprosili - samą tożsamość z poziomu ich stronki sprawdzają szybko, do paru godzin, jak historie przelewów czy adres to już raczej 1-3 dni roboczeOkej i zostalem poproszony i ja, jak długo to teraz trwa od momentu wysłania im dokumentów?
oni tam maja burdel straszny, pisz do nich że nie używałeś wcześniej Jetona i możesz im wysłać tylko to co maszDosyć ciekawe, zatwierdzili mój dowód oraz adres zamieszkania, chcieli także historię Jetona sprzed 3 ostatnich miesięcy - wysłałem im to, odrzucili i napisali ze chcą również historię z marca z pierwszym depozytem do nich, tylko że ja w listopadzie robiłem pierwszy, a w marcu w ogóle nie użyłem Jetona