Opiszesz dokładnie sytuację z fezbetem?
W ciagu paru minut kilka dni temu dostalem maile od kilku bukow z Rabidi, ze zamykaja mi konta i zeby podac nr
jeton do wyplaty. Dopytywalem dlaczego to odpisali, ze taka jest decyzja administracji bez podania przyczyny. Fezbet nie przyslal zadnego maila tylko po prostu dal bloka i tyle. Casinia za to sama mi przyslala maila, ze zlecila wyplate i wyglada to tak jakbym sam ta wyplate zlecil. Tam tez konto zablokowane. Do tej pory jednak kasy na koncie nie ma a zwykle jak dostawalem potwierdzenie ze hajs wyslali to od razu sie on pojawial. Po kontakcie Casinia twierdzi, ze zrealizowala wyplate. Ja pytam na
jeton? A oni, ze nie widza tej info ale ze kasa wyslana i ze jak od 3 do 5 dni nie dojdzie to wtedy sie skontaktowac. Wg mnie taka sama sytuacja jak z Fezbetem, ze najpierw chcieli wyslac kase ale potem sprawdzili konto, ze zablokowane i nie wyslali bo jakby wyslali to na
jeton od razu bym mial. Co do Fezbet to po kontakcie z nimi powiedzieli, ze konto zostalo zablokowane i podali jakis gowno zapis w regulaminie, ze moga kazde konto zablokowac bez podania przyczyny i skonfiskowac wszystkie pieniadze wedle wlasnego widzimisie i ze kasy nie oddadza.