>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Różnica między "Powyżej 5" a "Więcej niż 5,5" w hokeju.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Jak w temacie. Wytłumaczcie mi proszę, jaka jest różnica w obstawianiu liczby strzelonych goli w hokeju pomiedzy &quot;Powyżej 5&quot; a &quot;Więcej niż 5,5&quot;. Przykład podaję z Bwin gdzie kurs dla pierwszego wynosi 1,95 a dla drugiego 2,30 ? Dzięki.
Pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Typ powyżej 5:
1-4 gole = przegrana
5 goli = zwrot stawki za zakład, rozliczony po kursie @1.00
6 i więcej goli wygrana
Typ powyżej 5.5:
1-5 goli = przegrana
6 i więcej goli = wygrana.
Jak widać powyżej 5 jest &quot;bezpieczniejszym&quot; zakładem bo przy 5 bramkach masz zwrot zakładu stąd niższy kurs.
Polecam poczytać takie tematy jak:
Trochę teorii
Podstawy Bukmacherstwa
Szkoła Gry
edit: Gratuluję pierwszego posta od Dołączył: 03.11.2006 ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Na &quot;Powyżej 5&quot; jest niższy kurs niż na &quot;Więcej niż 5,5&quot;.

Domyślam się zatem, iż zakład na liczbę goli z linią 5 jest dwudrogowy ze zwrotem w przypadku pięciu goli w meczu.

Zatem, jeśli padnie pięć goli w meczu, to:

- w zakładzie POWYŻEJ 5 następuje zwrot

- w zakładzie WIĘCEJ NIŻ 5,5 jest oczywiście przegrana

Od razu mówię, że nigdy nie miałem konta w Bwin. Dlatego najlepiej jak sprawdzisz to w regulaminie. Moja dedukcja wynika jedynie z tego, że na &quot;Powyżej 5&quot; jest niższy kurs niż na &quot;Więcej niż 5,5&quot;.

E: Widzę, że w trakcie pisania przeze mnie postu Vader już Ci wszystko wytłumaczył.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
christopher48,
Mam konto na Bwin, aczkolwiek gram w tej chwili na Bah. Sugerowałem się raczej możliwościami obstawiania co do konkretnego spotkania, a w tym przypadku bwin był lepszy stąd podałem jego przykład. Tak czy siak dzięki za odpowiedzi. Teraz wszystko jasne.

Do góry Bottom