>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Różne sporty by edzio-e2

E 1

edzio-e2

Użytkownik
Dyscyplina: MMA - UFC 141: Lesnar vs Overeem ⛔
Spotkanie: Lesnar vs Overeem i Fitch vs Hendricks
Typ: Lesnar i Fitch
Kwota: 1.00
Kurs: 3.08
Możliwa wygrana: 3.08
Bukmacher:Bet-At-Home
Analiza:
Sobota od 4 rano
Lesnar-Overeem
Na 99% czego pewne jest środowisko ta walka może mieć dwa scenariusze. Albo Overeem będzie bronił obaleń Lesnara i zafunduje mu KO w stójce, albo(i tą wesję obstawiam ja), to były mistrz UFC ubije rywala w stójce. Obstawiam, że Lesnar ruszy na Overeema bardzo agresywnie i od razu spróbuje obalenia. Jeśli mu się to nie uda będzie kontynuował game plan i w końcu sprowadzi Holendra na ziemie. Tam dzięki swojemu zapaśniczemu &quot;pochodzeniu&quot; utrzyma Holendra na ziemi, a tam zasypie go gradem ciosów. Obstawiam, że nie zdąży tego zrobić w pierwszej rundzie, ale w drugiej powtórzy game plan dokończy dzieła.
Fitch - Hendricks ⛔
Jon Fitch to człowiek które w UFC jest już ponad 6 lat. W tym czasie na 15 walk jedną przegrał i jedną zremisował. Co warto dodać porażka mimo pięcio rundowego dystansu(walka mistrzostwa z GSP) zakończyła się również decyzją. Jestem pewny, że po trzech rundach strasznie nudnej, polegającej na obalaniu i kontrolowaniu z góry to ręka Fitcha powędruje w górę. Po pierwsze Fitch jest zdecydowanie bardziej doświadczony i prawie do perfekcji opanował swoją taktykę. Po drugie Hendricks nie ma w rekordzie wielkich nazwisk, a rok temu przegrał ze Story&#39;m, który stylowo jest podobny do Fitcha. Po trzecie jak pokazały ostatnie walki pogromca Hendricks - Story - jest do pokonania, co dowiedli jego dwaj ostatni przeciwnicy. Fitch by unamious decision.
Sobota około południa
Dyscyplina: MMA - Dream: Emelianenko - Ishii
Walka: Emelianenko - Ishii
Typ: Ishii
Kurs: 4.50
Możliwa wygrana: 4.50
Bukmacher:Bet-At-Home
Analiza:
Fedor to legenda jednak jak pokazują ostatnie walki tylko legenda. Trzy porażki z rzędu zostały przerwane zwycięstwem na słabiutkim Monsonem. Od lat zawodzące metody treningowe legendarnego Rosjanina zostaną skonfrontowane z dobrze(to moje przypuszczenie, które jest bardzo realne) przygotowanym w USA Japończykiem. Ishii, żeby wygrać musi przenosić walkę do parteru. Fedor ma słabe zapasy, jednak Ishii to nie zapaśnik a judoka. Mimo wszystko Japończyk od razu ruszy(co zapowiada) w klincz unikając ciosów Rosjanina. Tam złoty medalista z Pekinu za pomocą swojej najlepszej strony, czyli technik z judo przewróci Rosjanina na plecy. Tam pewnie będzie miał problem ze skończeniem walki przez poddanie, jednak dzięki kontroli z góry, ciosą i próbą zmiany pozycji wywalczy decyzję.
Oczywiście to Fedor jest cięższy(dość mocno otłuszczony) i zdecydowanie bardziej doświadczony to mimo wszystko, wysoki kurs na Japończyka bardzo mnie dziwi i dlatego postanowiłem skorzystać z mam nadzieje okazji i postawiłem na mistrza olimpijskiego z Judo.

E 1

edzio-e2

Użytkownik
Dorzuciłem jeszcze pojedynczy kupon na UFC
Fitch - Hendricks
Typ: Fitch
Kurs: 1.40
Do wygrania: 1.40
Jeszcze na sobotę rano liga australijska
Kurs: 4,86
Do wygrani: 4.86
Liga australijska jest bardzo specyficzna, ponieważ bardzo podobną ilość punktów zdobytych na własnym terenie mają wszystkie drużyny, jednak liczba punktów zdobytych na wyjeździe dzieli tabela na na części.
Newcastle United Jets -Perth Glory
Mimo, że Perth Glory jest miejsce wyżej w tabeli, postanowiłem postawić Newcastle United Jets. Dlaczego? Przede wszystkim to oni są gospodarzem. Perth Glory należy do drużyn, które na wyjazdach grają bardzo słabo. Jets to z kolei drużyna nr 3 pod względem gry u siebie. Oba zespoły mają po trzy porażki z rzędu i kiedy NUJ ma ją przerwać jak nie w takich okolicznościach.
Central Coast Mariners - Gold Coast United
Pierwsza z ostatnią drużyną. Lider nie przegrał meczu u siebie, a goście nie punktują na wyjazdach(cztery punkty na sześć spotkań). Nie widzę więc niczego co przemawia za Gold Coast United.
Brisbane Roar - Melbourne Victory
Pięć meczy bez zwycięstwa, jednak coś mi mówi, że po raz kolejny zadecyduje atut własnego boiska. Melbourne Victory jest średniakiem i w ostatnim czasie ma lepszą formę od rywala. Mimo to nie przekłada się ona na mecze na wyjeździe i to Roar zakończą tragiczną passą porażek meczem u siebie.

Do góry Bottom