Admin ja mam taka prosbe ????
troszeczke irytuje mnie to ze w plci pisze nie okreslono da sie to jakos zmienic
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :wink:
Mam prosbe o naprawieni umozliwienie by jak zaznacze np jaks fragment teksu na kolor np czerwony to mogl zaznaczyc nastepny tez na czerwony . A sienie da musze wtedy zmienic na np darkred i skasowac dark. CHodzi poprostu o zaznaczenie roznych gragmetu tekstów w tym samy kolorze czyli jak zaznacze 1 to tak jak jest na innym forum ktorym siedzie ze automatucznie sie zeruje i znow moge zaznaczyc na czerowne. Jest to troche uciazliwie. Mam nadzije ze zczaicie o co mi chodzi ????
Mam prosbe o naprawieni umozliwienie by jak zaznacze np jaks fragment teksu na kolor np czerwony to mogl zaznaczyc nastepny tez na czerwony . A sienie da musze wtedy zmienic na np darkred i skasowac dark. CHodzi poprostu o zaznaczenie roznych gragmetu tekstów w tym samy kolorze czyli jak zaznacze 1 to tak jak jest na innym forum ktorym siedzie ze automatucznie sie zeruje i znow moge zaznaczyc na czerowne. Jest to troche uciazliwie. Mam nadzije ze zczaicie o co mi chodzi ????
Przypominam o problemie:] jesli nie dokonca zrozumiale to napislem to . Wez sprobuj w jednym topiku zaznaczyc dwa rozne fragmenty teksu na kolor czerwony to bedziecie wiedzilei o co chodzi ????
Ok, rozumiem ten problem, niestety nie mam na to zadnego wplywu, jest on zwiazany z oprogramowaniem tego forum i zostal on juz zgloszony na forum Przema, autora tej modyfikacji phpBB - moze kiedys doczekamy sie poprawki ????