>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Różne dane

jajczak 236

jajczak

Użytkownik
Witam
Postanowiłem że pogram sobie na bet365 nie dla większych zysków(oby jakichkolwiek ), ale żeby siebie sprawdzić. I tu pytanie, czy mogę wysłać pieniądze z konta rodzica ( niedawno skończyłem 18 i nie widzę sensu zakładania konta w banku tylko po to) na skrilla a potem na bet365 ?
Nie będzie żadnych problemów z tym że dane się nie zgadzają czy soś w ten deseń ? możliwe że pytanie banalne, ale się nie znam.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam
Postanowiłem że pogram sobie na bet365 nie dla większych zysków(oby jakichkolwiek ), ale żeby siebie sprawdzić. I tu pytanie, czy mogę wysłać pieniądze z konta rodzica ( niedawno skończyłem 18 i nie widzę sensu zakładania konta w banku tylko po to) na skrilla a potem na bet365 ?
Nie będzie żadnych problemów z tym że dane się nie zgadzają czy soś w ten deseń ? możliwe że pytanie banalne, ale się nie znam.
Na skrilla przez p24 możesz wplacac z byle jakiego konta. Założenie konta to kwestia 5-10 min bez żadnych umów czy chodzenia do banku, wszystko załatwisz przez internet. Pomyśl nad tym bo bez konta w dzisiejszych czasach nic nie zdziałasz.

Do góry Bottom