Też myślałem nad Lao +5.5 wydaje się dobry bet, Lao bym pograł nawet po 4.16 na wygraną, widziałem ją wczoraj, mało błedów mocny plasowany serwis jak na laski, myśle, że seta urwie oprócz tego Anisimova i dodatnie gemy na Krekhove i singlem Vickery bez dwóch zdań.
to na dziś lece tak
Kerkhove +3 1.88
Anisimova 1.45
dubel
singlem
Vickery 2.20 kurs już leci
Lao +5.5 1.89 ![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Doi -
Boserup +3.5 1.91
jeżeli w ogólnym rozrachunku wyjdę na tych meczach minusowo to czekam na AO w styczniu. wyspowiadam się za tych których będę miał na sumieniu pojeżdze trochę na nartach wypije pare grzańców a w przyszłym roku wystartuje w itfach z dziką kartą w zasadzie posture mam podobną do "Matki" więc powinienem dostać ???? powodzenia z typami. Postaram się to jutro rozliczyć byle na plus.
i niech się dzieje wola boska, lepiej tego nie można było wymyśleć, miałem nie tykać tylu meczy ale ciężko tego nie pobrać.
Vickery chu.. wi co jej dolegało ale jak to te problemy to dziśaj powinno być dobrze, skreczowac raczej nie skreczuje, trzeba bić gdzieś te punkty a to
wta więc i kase można zarobić, wczoraj na pół śpiąco zerkałem jak graja i w momencie gdy serwis będzie siedział Vickery to Peterson będzie w tarapatach, podoba mi się jak potrafi się szybko zebrać do ataku z defensywy jak rywalka pośle piłke w środek kortu. W momencie kiedy złapie lekką przewagę nad przeciwniczką i jest w ofensywie to rywalka staje się bezradna. Tak jak wczoraj myślałem, że po wygranym finale Sachia może się na Rose odegrać, ale dziśaj to inna historia i nie przewiduję tu innego wyniku jak wygraną czornej, tylko niech zacznie troche z dupy zrzucać bo w wieku Sereny to nawet nie będzie można by napisać, że jest jak te modelki superxl ????
Co do Lao w ostatnim meczu z Alja przegrała 3ema, meczy nie ma co porównywać, ale fajnie ta skośna trzyma serwis, więc pogromu bym się raczej nie spodziewał. No i Nara raczej nie gromi swoich zawodniczek a stylem gry mi troche przypomina Errani, więc upatruje tu szansy dla Boserup na dodatnie, dużo defensywy a jak się przytrafi okazja to ataka dlatego wszystkie trzy mecze ktore wymienilem na dodatnie handi lepiej sie opłaca grać jak na zwycięstwo niby faworytów, -ek.
ed: z drugiej strony wczoraj po deszczyku troche zawiewało, pewnie mozńa by w pewnym sensie wytłumaczyć przez to szybkie porażki Hsieh i Ozaki, raczej styl gry im nie pomagał, ale to takie moje przemyślenia po meczu, pózniej sie z wiatrem troche uspokoilo. "trza wyciągać wnioski , czy słuszne? tego nie wiem ???? " dobrze, że nie przegrały bo był telefon i kazali puścić.
dawno bym wyrzucił ten touchpad przez okno, gdyby nie to, że samej matrycy se nie wyrwe, ileż można poprawiać posta bo u sie zamieni z rzet.