>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

-->> Qbali bets <<--

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #99 ✅
Potito Starace vs Victor Hanescu (Liczba setów - Dwudrogowo)
WYNIK 61 67 76
TYP: Powyżej 2.5
KURS: 2.25
Stawka: 30 | Do wygrania 37.50 PLN

Bet365
Mecz jeszcze trwa (trzeci set) ale już jest 1:1 w setach więc mój typ już został trafiony...
Po meczu: tak jak przypuszczałem wygrał Potito jednak ja zdecydowałem się na typ over 2,5 seta co okazało się trafne po dobrym kursie;-)
BILANS KWIECIEŃ ▶ +477.74 PLN ✅ ✅ ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #100 ⛔
⚽
AJ Auxerre vs Saint Etienne dla Mecz. WYNIK 2:2
KURS: 2.320
Stawka: 30 | Do wygrania: 39.60
PLN
PinnacleSports

KUPON #101 ⛔
⚽ Monaco/Lille (O 2.5) dla Mecz.
WYNIK 1:0
KURS: 2.320
Stawka: 30 | Do wygrania: 39.60
PLN
PinnacleSports
Niestety co do League1 nie miałem dziś nosa :? Dokonałem złych wyborów bo chciałem zamiast Auxerre puścić PSG, które wygrało na wyjeździe, a w drugim meczu zastanawiałem się między typem over 2,5 a 1 (dnb). Tu też źle wybrałem. No nic, w Bundeslidze miałem dziś super dzień to odbiło się czkawką League1. Szkoda bo już się ładnie zielono robiło... Jeszcze w boju są kupony z tenisa i MLB coś podam zaraz.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #102 ⛔
K. Nishikori vs P. Cuevas (-1.5 gema) dla Mecz.
WYNIK 63 75
KURS: 1.980
Stawka: 50 | Do wygrania 49.02 PLN

PinnacleSports

KUPON #103 NIE POSTAWIŁEM TEGO KUPONU
Ivo Karlovic
vs Ryan Sweeting (Liczba setów - Dwudrogowo) WYNIK ?
KURS: 2.37
Stawka: 30 | Do wygrania 41.10 PLN

Bet365

KUPON #104 ⛔
Player To Win US Men&#39;s Clay Court Champ (All In)
TYP: P. Cuevas
KURS: 3.330
Stawka: 30 | Do wygrania 69.90 PLN

PinnacleSports

Jak widać powyżej turniej w Houston powinien zdominować Pablo Cuevas. Widziałem go już w 2 meczach w Houston i gra jego wygląda niesamowicie. Co prawda nie wierzyłem w niego w meczu z GGL ale pokazał klasę i wygrał jak najbardziej zasłużenie. Dziś gra z Japońcem Nishikorim, który dosyć niespodziewanie pokonał Fisha ale... ale moim zdaniem półfinał dla niego to i tak sukces... Pablo jest bardzo zdeterminowany ale rywali nie ma łatwych. Typ oczywiście dosyć ryzykowny, ale w tej czwórce która została moim zdaniem aktualna forma Cuevasa jest najrówniejsza.
W meczu ewentualnych przeciwników Cuevasa (jak oczywiście pokona Japończyka) spodziewam się niesamowitej walki. Obydwaj gracze charakteryzują się bardzo mocnym serwisem, stąd też mój typ. Delikatnym faworytem wg booków wydaje się być Ivo Karlovic, jednak ja bym na niego nigdy nie postawił w starciu z utalentowanym Ryanem Sweetingiem, który już w tym turnieju pokonał Querrego i Gabashviliego! Walka w tym meczu będzie zacięta (podobnie jak w meczu Karlovic-Isner) dlatego decyduję się na typ over 2,5 seta bez wskazywania zwycięzcy, chociaż jakbym miał wskazywać to zapewne wskazałbym Ryana a nie Ivo... Zobaczymy jak będzie...

KUPONU #103 NIESTETY NIE PUŚCIŁEM - MUSIAŁEM WYJŚĆ NA CHWILKĘ WIĘC ZAMIAST NIEGO PODAJE INNY GRANY NA LIVE PO PODOBNYM KURSIE PRZY STANIE 76 21 DLA RYANA SWEETINGA (zdecydowałem się na ten typ widząc dyspozycję Ivo Karlovica-coś z jego kolanem nie tak...):
KUPON #103 - ponowione inne zdarzenie ✅
Ivo Karlovic - Ryan Sweeting (Suma gemów)
WYNIK 67 36
TYP: Poniżej 26
KURS: 2.30
Stawka: 30 | Do wygrania 39 PLN

Bet365
Tu miałem dużo szczęścia bo jak pisałem wcześniej nie zdążyłem postawić pierwotnego kuponu #103 i dopiero na LIVE podczas trwania meczu postawiłem ilość gemów widząc problemy Ivo. I tak go podziwiam, że dograł mecz do końca, grał na stojąco w ogóle nie biegając... To było powodem dosyć gładkiego zwycięstwa Ryana :razz:
Po meczu Nishikori-Cuevas: po prostu nie kumam co się stało z Pablem z dnia na dzień!!! Wczoraj prezentował się świetnie a dziś tragicznie! Na palcach jednej ręki można było policzyć zagrania, które do tej pory prezentował bardzo często! Nawet w drugim secie mając break pointy oczywiście nie potrafił ich wykorzystać robiąc UE !!! Jakaś masakra! Mecz ogólnie na bardzo słabym poziomie jak na półfinał takiej imprezy, Ryan W FINALE zmiecie z kortu Japończyka jak ten będzie grał tak jak dziś... Dziś zarówno Cuevas jak i Nishikori nie zdobywali punktów po fajnych, kończących zagraniach TYLKO Z BŁĘDU PRZECIWNIKA!!! A Cuevas to mnie wkur**** strasznie dzisiejszą postawą bo wyglądał tak, jakby nie chciało mu się kompletnie grać! Nie rozumiem czemu, skoro walczył o finał???

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #107 ⛔
⚽ Mallorca vs Sevilla dla Mecz.
WYNIK 2:2
KURS: 2.590
Stawka: 25 | Do wygrania: 39.75
PLN
PinnacleSports

Eeeeeeeeeeh, i to co dziś ugrałem wieczorem straciłem przez kilka wtop :-|

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #108
Tampa Bay Lightning vs Carolina Hurricanes (-1.5) dla Mecz.
WYNIK 6:2
KURS: 2.510
Stawka: 50 | Do wygrania: 75.50 PLN

PinnacleSports

KUPON #109
Buffalo Sabres (-0.5) vs Columbus Blue Jackets dla Mecz.
WYNIK 5:4
KURS: 2.280
Stawka: 25 | Do wygrania: 32 PLN

PinnacleSports

KUPON #110
Washington Capitals (-0.5) vs Florida Panthers dla Mecz.
WYNIK 0:1
KURS: 2.180
Stawka: 50 | Do wygrania: 59 PLN

PinnacleSports
Fatalne zakończenie dobrze rozpoczętego wczorajszego dnia... NHL dosyć niespodziewane wyniki, Carolina już nie ma szans na PLAY OFF

BILANS KWIECIEŃ ▶ +233.81 PLN ✅ ✅ ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #111 ✅
P. Andujar vs P. Starace dla Mecz.
WYNIK 61 62
KURS: 2.490
Stawka: 20 | Do wygrania 29.80 PLN

PinnacleSports

KUPON #112 ✅
K. Nishikori vs R. Sweeting dla Mecz.
WYNIK 46 67
KURS: 3.570
Stawka: 20 | Do wygrania 51.40 PLN

PinnacleSports

W obydwu meczach zagrałem przeciwko tzw &quot;pewniakom&quot; i moim zdaniem zarówno w jednym jak i drugim meczu daleko byłbym od takich stwierdzeń... Zarówno jednak Pablo jak i Ryan nigdy dotychczas z swoimi dzisiejszymi oponentami nie wygrali ale od razu widząc aktualną formę zarówno Pablo jak i Ryana nasuwa mi się pytanie JAK NIE TERAZ TO KIEDY??? Czas na rewanż zarówno dla Pablo jak i Ryana!!! Dziwią mnie zwłaszcza kursy wystawione na Amerykanina bo widząc co wczoraj prezentował Nishikori w życiu bym się dziś na niego nie zdecydował a widząc dodatkowo kurs w okolicach 3,5 na Ryana biorę z podziękowaniem. Nie wiem jak się zakończy mecz, ale Ryan przy wsparciu własnej widowni może wygrać ten finał, który jak każdy finał może się rządzić własnymi prawami.
Jeżeli chodzi o drugi spotkanie to Andujar prezentuje się bardzo solidnie i sposób w jakim pokonał Montanesa na pewno daje do myślenia... Owszem dużo było breaków (co jest nieco dziwne jak na męski tenis) ale zawsze stroną &quot;goniącą&quot; wynik był Montanes a nie Andujar! Zatem dziś przy grającym bez rewelacji Potito powinien sobie Pablo poradzić bo aktualnie na prawdę prezentuje się całkiem dobrze a kursy na niego w Pinnacle na poziomie 2,5 biorę bez zastanowienia.
EDIT PO MECZU 1 : zgodnie z tym co pisałem Pablo wygrał stosunkowo gładko oddając tylko 3 gemy &quot;makaronowi&quot; :grin: Bardzo ładna i skuteczna gra Pablo Andujara po fajnym kursie!
EDIT PO MECZU 2 : w tym meczu również zgodnie poszło z moimi przewidywaniami, Japończyk próbował ale aktualna forma Ryana nie pozwoliła mu na wygranie choćby seta, a tak na prawdę to Japończyk cięgle gonił wynik. Fajny kurs trafiłem, żałuje tylko bo mogłem za nieco wyższą stawkę zagrać...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #114 ✅
⚽ Blackpool v Arsenal (1. połowa - Gole)
WYNIK 0:2 do przerwy
TYP: Powyżej 1.5
KURS: 2.20
Stawka: 30 | Do wygrania: 36
PLN
Bet365

KUPON #115 ⛔
⚽
Bayer Leverkusen v St Pauli 1.22 WYNIK 2:1
⚽ PSV v Heerenveen 1.30 WYNIK 2:2
⚽ Ajax v FC Groningen 1.36 WYNIK 2:0
KURS: 2.16
Stawka: 30 | Do wygrania: 35
PLN
Bet365
Arsenal planowo ale niestety w drugim kuponie PSV wygrywając 1:0 troszkę przysnęli dając sobie strzelić 2 bramki i ledwo zremisowali... Szkoda...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #116 ✅
Detroit Red Wings ML OT vs Chicago Blackhawks dla Mecz.
WYNIK 4:3
KURS: 2.870
Stawka: 25 | Do wygrania: 46.75 PLN

PinnacleSports

KUPON #117 ⛔
Dallas Stars (-0.5) vs Minnesota Wild dla Mecz.
WYNIK 3:5
KURS: 2.330
Stawka: 24.80 | Do wygrania: 32.98 PLN

PinnacleSports

No niestety Dallas nie wykorzystało potknięcia się Chicago i również przegrali swój mecz...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #118 ✅
:baseball: KC Royals @ DET Tigers
(O 9.5) dla Mecz. WYNIK 9:5
KURS: 2.05
Stawka: 30 | Do wygrania: 31.50 PLN

Bet365

KUPON #119 ⛔
:baseball: PHI Phillies @ ATL Braves (-1.5)
dla Mecz.WYNIK 3:0
KURS: 2.70
Stawka: 20 | Do wygrania: 34 PLN

Bet365

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #120 ✅
⚽ Lyon v Lens
WYNIK 3:0
TYP: Lyon -1.5
KURS: 2.00
Stawka: 40 | Do wygrania: 40
PLN
Bet365

BILANS KWIECIEŃ ▶ +402.26 PLN ✅ ✅ ✅ (bez rozliczonego kuponu #117)

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #122 ⛔
M. Youzhny vs F. Mayer dla Mecz ( 1.781)
WYNIK 36 62 36
M. Cilic vs F. Volandri dla Mecz ( 1.325)
WYNIK 62 61
KURS: 2.359
Stawka: 25 | Do wygrania 33.99 PLN

PinnacleSports

KUPON #123 ✅
D. Gimeno-Traver vs S. Giraldo dla Mecz.
WYNIK 76 75
KURS: 3.400
Stawka: 20 | Do wygrania 48 PLN

PinnacleSports

KUPON #124 ⛔
Marcel Granollers vs Nicolas Almagro (Liczba setów - Dwudrogowo)
WYNIK 36 36
KURS: 3.25
Stawka: 20 | Do wygrania 45 PLN

Bet365
Youzhny oczywiście dał dupy !!! Ale na szczeście Daniel wygrał :grin:

BILANS KWIECIEŃ ▶ +350.46 PLN ✅ ✅ ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #125 ⛔
J. Benneteau vs J. Nieminen dla Mecz.
WYNIK 64 36 67
KURS: 2.140
Stawka: 25 | Do wygrania 28.50 PLN

PinnacleSports

KUPON #126 ⛔
Marin Cilic vs Filippo Volandri (Liczba setów - Dwudrogowo)
WYNIK 62 61
KURS: 2.62
Stawka: 25 | Do wygrania 40.63 PLN

Bet365
Eeeeh, co to był za mecz Benneteau z Nieminenem! Francuz w 3 secie już był dwukrotnie przełamany, żeby odłamać Fina i doprowadzić do stanu 6:5 i 3 piłek meczowych! Nie wykorzystał tej szansy i frajersko przegrał w tiebreaku :?
Jak na razie typowanie w Monte Carlo słabo idzie, troszkę zaskakujące wyniki -zobaczymy co jutro się wydarzy ;-)

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #131 ⛔
Will V. Hanescu Win 2-0 (with Maximo Gonzalez)?
WYNIK 63 57 16
TYP: Yes
KURS: 3.360
Stawka: 30 | Do wygrania 70.80 PLN

PinnacleSports
Ten mecz był dobitnym przykładem dlaczego Hanescu nie będzie nigdy zawodnikiem choćby pierwszej 30 ATP pomimo tego, że umiejętności takowe posiada! Jak można w drugim secie (mając wygrany pierwszy) dwa razy przełamując przeciwnika dać się odłamać przy stanie 5:4 i własnym podaniu a następnie dać się przełamać i przegrać drugiego seta a trzeciego odpuścić całkowicie ????? Takie zachowanie ce****e graczy z słabą psychiką i taką niewątpliwie ma Victor. Jakby nie to byłby znacznie wyżej w rankingu, no ale niestety ... Wkurzyłem się na maksa bo typ wydawał mi się bardzo fajny i bardzo mało zabrakło, żeby wszedł...

Do góry Bottom