>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

-->> Qbali bets <<--

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #707 ⛔
A. Dolgopolov vs I. Karlovic dla Mecz.
WYNIK 67 62 64 64
KURS: 2.03
Stawka: 50 | Do wygrania: 51.50 PLN
PinnacleSports

KUPON #708 ZWROT
Marcel Granollers vs Juan Carlos Ferrero dla Mecz.
WYNIK 16 36 i ... krecz Groszka
KURS: 2.20
Stawka: 50 | Do wygrania: 60 PLN
Bet365

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #709✅
J. Monaco vs T. Haas dla Mecz (1.490)
WYNIK 67 63 62 63
J-W. Tsonga vs F. Verdasco dla Mecz (1.510)
WYNIK 63 75 64
KURS: 2.249
Stawka: 50 | Do wygrania: 62.53 PLN
PinnacleSports

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #710 ⛔
Roger Federer vs Marin Cilic Powyżej 3.5 setów (2.00)
WYNIK 3:1
Kevin Anderson vs Mardy Fish Powyżej 3.5 setów (1.80)
WYNIK 0:3
KURS: 3.60
Stawka: 40 | Do wygrania: 104 PLN
Bet365

Kurcze, Anderson w 3 secie miał stan 6:5 i 30:0 przy swoim podaniu i dał sie odłamać i przegrać seta i mecz w tiebreaku!!! Pech to pech, szkoda, bo fajny kupon by siadł...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #711 ZWROT
Tomas Berdych - Janko Tipsarevic (Czy J. Tipsarevic wygra więcej niż jednego seta?)
WYNIK 64 50 ... I KRECZ BERDYCHA
TYP: TAK
KURS:
2.00
Stawka: 40 | Do wygrania: 40 PLN
Bwin

SZKODA BO MIAŁEM JUŻ PUSZCZAĆ NA WYGRANĄ TIPSAREVICA W CAŁYM MECZU!

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #712
Roger Federer - Marin Cilic (Czy M. Cilic wygra przynajmniej jednego seta?)
WYNIK 3:1
KURS:
1.80
Stawka: 40 | Do wygrania: 32 PLN
Bwin

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #713 LIVE ✅
Chanelle Scheepers (RSA) - Francesca Schiavone (ITA)
WYNIK 75 67 36
KURS: 1.88
Stawka: 40 | Do wygrania: 35.20 PLN
Bwin

KUPON #714 LIVE ✅
Chanelle Scheepers (RSA) - Francesca Schiavone (ITA)
WYNIK 75 67 36
KURS: 2.00
Bwin
Masiakra, co za mecz!! Nie mam nerwów do WTA !! Francesca obroniła w drugim secie piłkę meczową przy stanie 5:4 i 40:30 dla Chanelle i odłamała przeciwniczkę ???? Na szczęście wygrała 2 i 3 seta, ale nerwówka na maksa!

BILANS WRZESIEŃ ▶ +150.13 PLN ✅ ✅ ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #715 ⛔
Gilles Muller (LUX) - Igor Kunitsyn (RUS)
(1,45) WYNIK 61 64 64
Andy Roddick (USA) - Julien Benneteau (FRA) (+2.5 seta)
(1,37) WYNIK 61 64 76
Donald Young (USA) - Juan Ignacio Chela (ARG) (+2.5 seta)
(1.18) WYNIK 75 64 63
KURS: 2.34
Stawka: 50 | Do wygrania: 67.20 PLN
Bwin
Może od dziś będę
kilka słów dopisywał do każdego kuponu. Zatem, Gilles jest dla mnie zdecydowanym faworytem w meczu z Igorem. Dlaczego ? Po pierwsze dlatego, że Gilles jest zawodnikiem który niesamowicie się koncentruje na wielkie szlemy i potrafi powalczyć nawet z Nadalem co udowodnił w AO jak się nie mylę... Po drugie 2 5setowe mecze Kunitsyna muszą się odbić na jego kondycji. Po trzecie wreszcie Igor nie tak dawno pokonał Gillesa więc czas na słodki rewanż!
Benneteau strasznie niedoceniany zawodnik (podobnie jak Janko Tipsarevic) a ostatnio pokazał że jest w niesamowitej formie dochodząc w Winstonie do finału (przegrał z Isnerem po walce 1:2). Myślę zatem, że z Roddickiem który ostatnio ma &quot;średnie&quot; wyniki, powinien seta ugrać spokojnie. Analogicznie Chela z Youngiem powinien seta spokojnie wygrać, a myślę że wygra NAWET cały mecz. Chela nie zdarzył się nawet trochę zmęczyć bo rozegrał niecałe 4 sety jak do tej pory! Young po boju z Wawrinką na pewno nie wygra z Chelą 3:0 !
EDIT PO MECZU: MASIAKRA ! zarówno Chela jak i Benneteau mieli swoje szanse na wygrania choćby seta ale nie dali rady, szkoda...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #717 ⛔
Juan Martin Del Potro vs Gilles Simon Powyżej 3.5 setów (1.72) WYNIK 64 67 26 67
Shuai Peng vs Flavia Pennetta
Powyżej 2.5 setów (2.20) WYNIK 46 67
KURS: 3.78
Stawka: 50 | Do wygrania: 140 PLN
Bet365
Na Del Potro strasznie niskie kursy są sam nie wiem dlaczego, może że ostatnio del Potro łoił prawie wszystkich no ale zerknijmy kogo on tam ogrywał ... Nikogo silnego ! Jak trafił na Cilica, Gulbisa czy Fedexa to nie miał nic do powiedzenia, zatem jestem pewny że w tym meczu będzie niesamowita walka i szansę oceniam na 50/50. Jak spojrzymy w mecze H2H pomiędzy tymi graczami to każdy mecz był niesamowicie zacięty i myślę że dziś Gilles na pewno nie podda się łatwo faworyzowanemu argentyńczykowi....
Flavia natomiast od jakiego czasu przygotowywała się pod US OPEN i to widać... Gra bardzo dobrze jak do tej pory, jednak Peng jest bardzo wymagającą przeciwniczką i jestem pewny że będzie straszna walka jak w 4 byłych spotkaniach pomiędzy tymi Paniami. W 3 na 4 mecze były 3setówki lecz wszystkie były na korzyść Pennetty. Jaka musi być chęć zemsty Peng na Falvii ??? ???? Niech sobie każdy na to pytanie odpowie ale zapewnia to ogromną walkę mam nadzieję, że w 3 setach.

EDIT PO MECZU: ten kupon najbardziej mnie wkurwił, bo Peng w drugim secie miała już przełamanie a dała się odłamać a w tie breaku miała piłkę meczową przy swoim podaniu i też zjebała !!! WRRRRR !!!

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #718 ⛔
D. Nalbandian (+2.5 Sets) vs R. Nadal (-2.5 Sets) dla Mecz.
KURS: 2.340
Stawka: 40 | Do wygrania: 53.60 PLN
PinnacleSports

Na pierwszy rzut oka wariacki typ ale moim zdaniem ma spore szansę powodzenia. Nadal jak to Nadal, nikomu nie trzeba tłumaczyć jaka jest jego ulubiona nawierzchnia i gdzie czuje się najlepiej. Na pewno nie jest to HARD i US OPEN ???? Dodatkowo David mu jakoś wyjątkowo &quot;nie leży&quot; bo w 5 meczach między tymi zawodnikami jest bilans TYLKO 3:2 dla Nadala! Piszę tylko, bo mało kto z top 100 może się takim bilansem z Nadalem pochwalić... Nalba będzie na pewno walczył na całego jak w ostatnich meczach na HARDZIE w Miami i Indians Wells gdzie urywał seta NAdalowi i przegrywał po walce 1:2. Myślę, ze dziś będzie podobnie i wcale tak łatwo Nadalowi nie pójdzie jak można by przypuszczać...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #719 ⛔
David Ferrer - Florian Mayer
(Czy F.Mayer wygra przynajmniej jednego seta?) WYNIK 3:0
KURS:
2.00
Bwin

W tym meczu czuję niespodziankę ???? Jednak trochę boję się zagrać na mecz na Florka więc gram tylko na seta, co jest znacznie bezpieczniejsze a kurs mnie w pełni zadowala. Ferrer jak to Ferrer, zawsze w czubie jednak Florek gra bardzo dobrze w tym turnieju i jak dotąd wygrał gładko po 3:0. Zdziwiłem się trochę jak zlał Mannarino który ugrał z Florkiem tylko 3 gemy ! Ferrerowi seta urwał już Andreev więc czemu Florek miałby przegrać 3:0 ??? Myślę, że w tym meczu będzie ostra walka czego nie pokazują wystawione kursy.

Masakrycznie pechowy był wczorajszy dzień ;/ Co zrobić, plusik sie zmienił na minusik ;/
BILANS WRZESIEŃ ▶ -57.07 PLN ⛔ ⛔ ⛔

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #720 ✅
J. Tipsarevic vs J.C. Ferrero dla Mecz (1.474)
WYNIK 75 67 75 62
J-W. Tsonga vs M. Fish dla Mecz (1.833)
WYNIK 64 67 36 64 62
KURS: 2.701
Stawka: 50| Do wygrania: 85.11 PLN
Bwin

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #724 ✅
R. Federer/J. Monaco (U 28.5) dla Mecz.
WYNIK 61 62 60
KURS: 2.040
Stawka: 30 | Do wygrania: 31.20 PLN
PinnacleSports

W trakcie powrotu na właściwe tory ????
BILANS WRZESIEŃ ▶ +181.62 PLN ✅ ✅ ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #725 ✅
J. Isner vs G. Simon dla Mecz.
WYNIK 76 36 76 76
KURS: 2.000
Stawka: 50 | Do wygrania: 50 PLN
PinnacleSports

KUPON #726 ⛔
D. Young (+2.5 Sets) vs A. Murray (-2.5 Sets) dla Mecz.
KURS: 2.650
Stawka: 50 | Do wygrania: 82.50 PLN
PinnacleSports

KUPON #727 ⛔
G. Muller (+2.5 Sets) vs R. Nadal (-2.5 Sets) dla Mecz.
KURS: 2.650
Stawka: 20 | Do wygrania: 33 PLN
PinnacleSports

Mam chwilkę czasu więc z grubsza opiszę moje propozycję. Isner prezentuje ostatnio niesamowitą formę w całym US OPEN SERIES i na główny turniej forma wydaje się jeszcze wzrosła - a może to wątep psychologiczny po wygranym turnieju??? ???? To może mieć spore znaczenie z solidnym Simonem, który niespodziewanie odprawił Del Potro z kwitkiem. No ale nie oszukujmy się, bardziej niebezpieczny jest ISNER niż Del POTRO na nawierzchni typu HARD. Czynnikiem kolejnym przemawiającym za Isnerem jest ilość czasu spędzonego na korcie, ISNER: 2 mecze 3 setowe + 1 mecz 4setowy --- SIMON 2 mecze 4setowe i 1 mecz 5 setowy. Może to mieć wpływ choć niekoniecznie bo wczoraj mecze zostały odwołane więc był dodatkowy dzień na odpoczynek.
YOUNG już w tym roku Murraya rozwalił i to 2:0 w Indian Wells więc czemu teraz nie miałby ugrać choćby seta ??? Bardzo wysoki kurs na to zdarzenie i jak zobaczyłem je to od razu zagrałem w obawie że kurs spadnie na łeb na szyję ! Kurs nieco spadł ale dalej jest w okolicach 2.50 więc i tak wysoko... Murray się strasznie męczy w tym turnieju (jak na miego oczywiście) i mało brakowało a już był poza burtą na rzecz Robina Haase, który nie wykorzystał szansy jaką miał... Chwiejna forma Murraya + waleczność Younga gwarantuje zacięte widowisko i bardzo wątpie, że Murray to wygra 3:0!!!
MULLER niedoceniany zawodnik, który w wielkich szlemach potrafi niesamowicie walczyć. Pamiętam jak w tym roku na Wimbledonie walczył z Nadalem i w sumie przegrał 3:0 ale w dwóch setach były tie breaki więc był bardzo bardzo blisko wygrania seta. Tym razem myślę, że mu się to uda bo w US OPEN na razie prezentuje się znakomicie i odprawienie Gulbisa 3:0 wiele osób wprowadziło w konsternację ???? Dziś myślę będzie podobnie i nie będzie to na pewno łatwy mecz dla Nadala, tymbardziej że ktoś tam pisał że miał problemy z mięśniami (skurcze) więc może być ciekawie ????

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
KUPON #728 ⛔
⚽ Rosja vs Irlandia dla Mecz (1.752)
WYNIK 0:0
⚽ Chorwacja vs Izrael dla Mecz (1.413) WYNIK 3:1
A. Kerber vs F. Pennetta dla Mecz (1.370) WYNIK ?
KURS: 3.391
Stawka: 21 | Do wygrania: 50.25 PLN
PinnacleSports

KUPON #729 ✅
Novak Djokovic vs Janko Tipsarevic (Liczba setów - Dwudrogowo)
WYNIK 76 67 60 30
TYP:
Powyżej 3.5
KURS: 3.00
Stawka: 40 | Do wygrania: 80 PLN
PinnacleSports

Oglądałem ostatnie mecze zarówno Janko jak i Novaka i muszę napisać, że Janko jest aktualnie w niesamowitej formie! Wygrał z Ferrero pewnie i w pełni zasłużenie, wcześniej w tym turnieju pokonując m.in. Berdycha ???? gdzie wielu poległo na tym meczu! Janko dysponuje jednym z najlepszych na świecie backhendów po linii, czego brakowało Dolgopolovovi w meczu z Djokerem. Kilka piłek było takich, że aż się prosiło zagrać silno po linii. Ale i tak Dolgopolov powalczył w pierwszym secie z Djokerem i miałjak sięnie mylę 4 piłki setowe, więc skoro on potrafił walczyć jak równy z równym z Novakiem dlaczego Janko (który go bardzo dobrze zna) nie miałby ???

Zestawienie dotychczasowych meczy pomiędzy Janko a Novakiem pokazuje, że walka będzie na pewno w tym meczu i jestem prawie pewny, że Djokovic nie wygra w stosunku 3:zero:

Head-to-Head matches
17/2011 ATP Belgrade (SRB) Clay Novak Djokovic Janko Tipsarevic w/o
18/2009 ATP Belgrade (SRB) Clay Novak Djokovic Janko Tipsarevic 6-2 4-6 6-0
24/2008 ATP London (GBR) Grass Novak Djokovic Janko Tipsarevic 2-6 6-1 6-4

W obydwu rozegranych meczach Janko ugrywał seta, a były to mecze tylko do 2 wygranych setów a nie jak w wielkoszlemowych turniejach do 3 wygranych.

Novak w tym turnieju jeszcze nie przegrał nawet seta, lecz mogę napisać otwarcie, że jeśli pokona Janko będącego w takiej formie w stosunku 3:0 to stawiam duże pieniądze na to że Djoko wygra cały turniej! Myślę jednak, że będzie nieco inaczej i nie będize to łatwa przeprawa dla nr.1 światowego rankingu ATP. Jak będzie? Zobaczymy, ale jestem dosyć spokojny tego typu, a kurs wystawiony przez Bet365 jest znacznie zawyżony.

Do góry Bottom