KUPON #728
Rosja vs Irlandia dla Mecz (1.752) WYNIK 0:0
Chorwacja vs Izrael dla Mecz (1.413) WYNIK 3:1
A. Kerber vs
F. Pennetta dla Mecz (1.370)
WYNIK ?
KURS: 3.391
Stawka: 21 | Do wygrania: 50.25 PLN
PinnacleSports
KUPON #729
Novak Djokovic vs Janko Tipsarevic (Liczba setów - Dwudrogowo) WYNIK 76 67 60 30
TYP: Powyżej 3.5
KURS: 3.00
Stawka: 40 | Do wygrania: 80 PLN
PinnacleSports
Oglądałem ostatnie mecze zarówno Janko jak i Novaka i muszę napisać, że Janko jest aktualnie w niesamowitej formie! Wygrał z Ferrero pewnie i w pełni zasłużenie, wcześniej w tym turnieju pokonując m.in. Berdycha ???? gdzie wielu poległo na tym meczu! Janko dysponuje jednym z najlepszych na świecie backhendów po linii, czego brakowało Dolgopolovovi w meczu z Djokerem. Kilka piłek było takich, że aż się prosiło zagrać silno po linii. Ale i tak Dolgopolov powalczył w pierwszym secie z Djokerem i miałjak sięnie mylę 4 piłki setowe, więc skoro on potrafił walczyć jak równy z równym z Novakiem dlaczego Janko (który go bardzo dobrze zna) nie miałby ???
Zestawienie dotychczasowych meczy pomiędzy Janko a Novakiem pokazuje, że walka będzie na pewno w tym meczu i jestem prawie pewny, że Djokovic nie wygra w stosunku 3:zero:
Head-to-Head matches
17/2011
ATP Belgrade (SRB) Clay Novak Djokovic Janko Tipsarevic w/o
18/2009
ATP Belgrade (SRB) Clay Novak Djokovic Janko Tipsarevic 6-2 4-6 6-0
24/2008
ATP London (GBR) Grass Novak Djokovic Janko Tipsarevic 2-6 6-1 6-4
W obydwu rozegranych meczach Janko ugrywał seta, a były to mecze tylko do 2 wygranych setów a nie jak w wielkoszlemowych turniejach do 3 wygranych.
Novak w tym turnieju jeszcze nie przegrał nawet seta, lecz mogę napisać otwarcie, że jeśli pokona Janko będącego w takiej formie w stosunku 3:0 to stawiam duże pieniądze na to że Djoko wygra cały turniej! Myślę jednak, że będzie nieco inaczej i nie będize to łatwa przeprawa dla nr.1 światowego rankingu
ATP. Jak będzie? Zobaczymy, ale jestem dosyć spokojny tego typu, a kurs wystawiony przez
Bet365 jest znacznie zawyżony.