KUPON #2012_1795
???? Nicolas Almagro (ESP) - Jack Sock (USA) (Will Jack Sock (USA) win at least 1 set?) WYNIK 76 67 i trwa 3 set
TYP: YES
KURS: 1.65
Stawka: 200 | Do wygrania: 130 PLN
Bwin
KUPON #2012_1796
???? M. Cilic vs K. Nishikori dla Mecz. WYNIK 63 64 67 63
KURS: 2.310
Stawka: 120 | Do wygrania: 157.20 PLN
PinnacleSports
KUPON # 2012_1797
???? J. Chardy vs M. Klizan dla Mecz. WYNIK 46 46 46
KURS: 2.470
Stawka: 76 | Do wygrania: 111.72 PLN
PinnacleSports
Może po zdaniu na każdy mecz:
Sock gra turniej życia !! Cieszył się niesamowicie po wygranym meczu z Cipollą (nie mówiąc o sensacji jakiej sprawił w deblu z Johnsonem) i jestem pewien że w tym meczu da z siebie wszystko !! Jeżeli uda mu się przełamać Almagro choć raz (a nawet Petzchner nie miał z tym większych problemów łamiąc Almagro aż 6 razy !!) to powinno go to podbudować i powinien swoje dobre podanie utrzymać co daje wygrany set... Tyle mi potrzeba w tym typie ???? Po cichu myślę, że to będzie kolejna sensacja tego turnieju i że Sock nie tylko wygra seta ale i wygra mecz... Almagro z Niemcem w ostatnim meczu grał bardzo dziwnie, jakiś rozkojarzony, sporo UE, jakiś taki nie swój ... W sumie to tylko po swojemu cieszył się jak przełamał Niemca - czyli bardzo głośny ryk (bo chyba tak to trzeba nazwać ???? ) czym mnie śmieszy za każdym razem ????
Cilic ma "na pieńku" z Nishikorim !! Czas na rewanż za US OPEN z 2010 roku gdzie Kei troszkę niespodziewanie ograć Chorwata. Marin niby się może i troche męczył w swoich dotychczasowych meczach ale i rywali miał dosyć wymagających (Marinko ostatnio spore postępy, Brands zawsze niewygodny na Hardzie ze względu na styl gry). Kei miał o przynajmniej klasę słabszych rywali i tak w zasadzie nawet się nie zmęczył bardzo. Mecz ten na pewno będzie bardzo wyrównany i o końcowym wyniku może zadecydować kilka detali ale Cilic na pewno za wszelką cenę będzie chciał się odegrać i na to liczę ????
Klizan tak bardzo niedoceniany i wręcz krytykowany nawet po wygranym meczu z Tsongą !! Dla mnie to jakaś paranoja co czasami czytam o tym zawodniku bo w tym roku ten koleś zrobił niesamowity progres ! Z dobrego chelengerowca stał się dobrym zawodnikiem
ATP który już po tym turnieju zamelduje się w pierwszej 50 rankingu. Ten chłopak ma dopiero 23 lata i moim zdaniem czas najwyższy na zagranie turnieju życia - w zasadzie po wyeliminowaniu Tsongi każdy zwrócił na niego uwagę ???? Jeżeli chodzi o Chardego to jakoś nie lubie nawet oglądać tego zawodnika, głównie bazuje swoją grę na serwisie i jak pierwszy serwis siedzi to w zasadzie od razu szybko kończy swoje gemy, jednak jeżeli serwu nie będzie to szanse Klizana wzrastaja bo moim zdaniem Klizan jest trochę lepszy z głębi kortu niż Chardy. Kurs na pewno przesadzony na Klizana i jak już to kiedyś podkreślałem, booki niesamowicie obniżają kursy na Chardego. Do tej pory mieli racje - mam nadzieję, że tym razem ja oszukam booków ????
EDIT: No, weszło wszystko ładnie ???? Ciekawe czy ktoś skorzystał z moich analiz ????