KUPON #270
Will D. Ferrer Win 2-1 (with Almagro)? WYNIK 63 64
TYP: Yes
KURS: 4.140
Stawka: 25 | Do wygrania 78.50 PLN
PinnacleSports
KUPON #271
Will R. Nadal Win 2-0 (with Dodig)? WYNIK 63 62
TYP: No
KURS: 8.04
Stawka: 20 | Do wygrania 140.80 PLN
PinnacleSports
Jutro zamierzam trochę "upolować" fajne kursy z bardzo możliwym scenariuszem, który się z grubsza postaram przedstawić... Apropo pierwszego typu to jetem pewny, że wygranym w tym pojedynku Hiszpańskim może być tylko Ferrer. Jego aktualna forma utrzymująca się już jakiś czas jest niesamowita - w ostatnich 8 meczach na Clayu przegrał tylko raz z Nadalem, który a ten moment jest poza zasięgiem kogokolwiek na tej nawierzchni...Poza tym, mecze Ferrera z Almagro w 5 na 6 prypadków miały 3 sety i zawsze w nich wygrywał Ferrer. Myślę, że jutro tradycji stanie się zadość i Almagro seta Ferrerowi urwie ale to wszystko na co go będzie stać pomimo tego że jest w całkiem fajnej formie!
Jeżeli chodzi o drugie spotkanie to typ oczywiście baaaaardzo ryzykowny i szczerze mówiąc na 95% mecz skończy się 2:0 dla Nadala ale... no właśnie, jest jedno ale! I tym ale jest forma Didiga... A forma jest na tyle dobra że z kwitkiem odprawił już w Barcelonie takich graczy jak UWAGA Soderling, Raonic i Lopez! Dalczego zatem nie miałby powalczyć z Nadalem??? Jestem przekonany, że walka będzie ostra i na pewno dla Nadala będzie to pierwsza bariera z którą mu tak łatwo nie pójdzie jak do tej pory. Dodig jest zaodnikiem typowo na CLAY czy trawę, dobry serwis i gra pod siatką to jego atuty. Pamiętam jak grał w Zagrzebiu w tym roku gdize turniej wygrał mimo, że był na I_hardzie. Teraz prezentuje podobny poziom i nie jest wykluczone, że seta Nadalowi urwać może - dla takiego kursu nawet dla samego spróbowania można za niewielką kwotę postawić... Zobaczymy jutro czy moje przypuszczenia okazą się trafne. :
EDIT po meczach: no niestety, zarówno Nadal jak i Ferrer nie dali szans swoim przeciwnikom ;/
BILANS KWIECIEŃ +38.68 PLN (bez kuponu #147)