>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PZBuk - błąd przy rozliczeniu?

wielan 0

wielan

Użytkownik
Czołem,

mam wrażenie, że PZBuk zrobił mnie w konia, czytaj - mam błąd przy rozliczeniu. Zrezygnowałem z bonusu i to jest uwzględnione w saldzie - 571,50 ZŁ, do tego momentu wszystko się zgadza, ale jakim cudem kwota z tego wygranego kuponu po lewej stronie zmniejszyła się z 1338,64 ZŁ do 669,32 ZŁ? Może mi ktoś to wytłumaczyć? Nie upieram się przy swoim, ale wysłałem reklamacje na PZBuk, bo widzę tu błąd systemu, a nie swój.

1762920874421.png

Dzięki
Wojtek

G 8,7K

grubaryba

Użytkownik
Stawiajac zakład o 23;10;35 na kwotę 750 pln miałeś aktywny bonus wiec część kwoty ktorą postawiłes to zapewne środki bonusowe/ z tego co widać 50% to Twoje a 50% bonus/. Pozniej anulowałeś bonus więc tak jakbys odjał od kuponu na kwotę 750 pln srodki bonusowe.

wielan 0

wielan

Użytkownik
Ale z tego bonusu zrezygnowałem później, co widać na historii transakcji, gdzie jest -571,50 PLN. To potem on jest odejmowany jeszcze od wygranego zakładu?

G 8,7K

grubaryba

Użytkownik
W momencie stawiania zakladu miałeś aktywny bonus/ srodki nie są TWOJE/. WIEC Z TEGO KUPONU 750 CAŁA KWOTA NIE BYŁA TWOJA.
Post automatycznie złączony:

Czesc kwoty tego kuponu 750 pln to był bonus.

G 8,7K

grubaryba

Użytkownik
Nie wiem czy niektórzy bukmacherzy nie mają tak że jesli rezygnujesz z bonusu w trakcie obracania to przepadają wszystkie wygrane które były grane za bonus.
Post automatycznie złączony:

Nie korzystam z bonusów więc nie czytam regulaminów pod tym kątem.

Do góry Bottom