>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pytanie

mariusz90z 0

mariusz90z

Użytkownik
witam kolega chciał abym zalozyl temat na forum bo ma problem z rozliczeniem zdarzenia na bet-at-home.
&#39;&#39; oto moj kupon:
1sl.pl/uh

czy wedlug was tak to powinno wygladac? w tym zakladzie mialem do obstawienia albo opcje 1 albo opcje 2 ,nie bylo opcji x ze nie bedzie zadnego gola,no i oczywiscie 0-0 bylo i zaklad rozliczony niepoprawnie
oczywiscie ze bah oferuje takie zaklady jak kto strzeli pierwszego gola i jest 1 x 2 ,ale ja obstawilem gdzie mialem do wyboru 1 2 ,wedlug mnie powinien byc zwrot! a wedlug was? gdzie teraz sie skarzyc?&#39;&#39;
i kolega ten twierdzi że powinien być zwrot.

sylar 87

sylar

Użytkownik
A moim zdaniem Mariusz to Tobie się nudzi bo &quot;kolega&quot; wniósł zakład 3 drogowy tzn 1x2, a skąd to wiem? A no stąd:
http://imageshack.us/photo/my-images/256/stliegevorsklapoltava.jpg/
Średni kurs na zakład 1 2 to 1.20 więc skąd on mógł zagrać po 1.5?
Wg mnie po prostu się pomylił, a jeśli dalej jest przekonany że grał na zakład 1 2 to na przyszłość każ mu żeby robił sobie screeny takich zakładów, których nie ma nigdzie indziej. W razie właśnie takich rozliczeń ???? tak to ma rozliczony jako przegrany a jakby miał dowód to pewnie byłby zwrot :p
EDYTA: postanowiłem zerknąć jeszcze raz na ten kupon i z tego co teraz zauważyłem to Twój kolega zagrał na zakład (1 Bramka) tzn. kto 1 strzeli bramkę, jako że mecz skończył się 0-0 w takim wypadku nikt nie strzelił 1 bramki a więc zakład jest przegrany ???? nie ma o czym dyskutować to nie jest zakład 1 2 ani 1x2... temat do zamknięcia i nast razem niech kolega lepiej patrzy co obstawia ????

B 0

bahbah1

Użytkownik
witam
to byl mecz 1 2 ,dwudrogowy na 101% ,zaden trzydrogowy,jak niewierzysz to sobie zobacz np na dzis mecze w ich ofercie i tez jest dwudgroowy zawsze na to kto stzreli pierwsza bramke. Wedlug mnie zostalem oszukany, w innych bukach za takie cos zawsze mialem zwroty,to wiadome.. Prosze pomozcie mi gdzie moge zlozyc skarge na nich,jak napisalem do nich to oni odpisali ze moglem sobie obstawic zaklad na Dokladny wynik i 0-0 jak wiezdialem ze gola nie bedzie lol . co to za jaja wogole maja byc.. skoro oferuja zaklad dwudrogowy na to kto pierwszy strzeli gola a nikt nie strzela,to kazdy kto obstawi ten zaklad to przegrywa wedlug nich,czy to nie oszustwo? i jeszcze takie wylumaczenie ze moglem sobie inny zaklad obstawic ..

i na przyszlosc kolego sylar,jak nie wiesz ,nie znasz sie ,to sie nie odzywaj..

Do góry Bottom