>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pytanie

M 0

maczo92

Użytkownik
mam takie pytanie puscilem rozpis 6 z 9 i zostało odwołane 3 mecze. Jak reszta tych meczy bedzie liczona? Czy jeden odwolany mecz zmienia ten rozpis na 5 z 8 czy nadal musze trafic te 6 meczy?

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Odwołane mecze masz liczone jako trafione po kursie 1,00 . tak że teoretycznie za trzy trafione mecze z tych sześciu które się odbyły masz już wygraną

A 220

andrzej78

Użytkownik
To tak jakbyś miał wygrane te mecze ale liczone po 1,00 i to niestety mocno ci wygraną obniży. Nie wiem na jakie kursy grałeś system ale jeśli w pozostałych meczach ze 2błędy będziesz miał to wygrana zapewne będzie mniejsza od kosztów(stawki)

M 0

maczo92

Użytkownik
Fulham : West Ham 1,92 błąd
Blackburn : Stoke 2,22 błąd
Bolton: West Brom 2,05 trafiony
Everton ; Birmigham 1,72 odwolany
Blackpool : Liverpool 1,72 odwolany
Cardiff ; Coventry 1,65 trafiony
Reading : Bristol City 1,70 trafiony
Dundee : Hamilton 1,65 odwolany
invernes : St Mirren 1,70 blad
za 10 zloty. Ile za to bede mial?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
M 0

maczo92

Użytkownik
nie chcialem tworzyc nowego tematu a ze ja zalozylem ten temat to tez w nim spytam.
Ledds - Boro 1,85 błąd
Burnley - Shefield 1,80 trafiony
Swansea - Reading 2,10 trafiony
Nottingham - Barnsley 1,62 pewniak bład
Norwich - QPR 1,90 powyzej 2,5 blad
Bristol - Cardiff 1,90 powyzej 2,5 trafiony
Doncaster - Scuntrophe 1,85 powyzej 2,5 trafiony
WEst Brom : Manchester United 1,52 pewniak trafiony
Manchester City - Blackpool 1,25 pewniak trafiony
Tottenham - Fulham 1,41 pewniak trafiony
West Ham - Wolves 2,00 trafiony
Aberdeen - Dundee 2,65 bład
Hearts - Hibernian 1,65 pewniak trafiony
Puscilem rozpis z 5 pewniakami i 5 z 8.Wiem ze mi nie weszlo ale moglby mi ktos obliczyc ile wygralbym jesli trafilbym wszystkie pewniaki i to co weszlo mi z rozpisu 5 z 8? Z gory Dziekuje;)

P 0

phoneix115

Użytkownik
Witam mam pytanie dizsiaj puscilem kupon blokowy 2z3 jeden blok i problem w tym ze puscilem ventiplis i Maccabi Haifa o godz 18:19 mecz wedlug oferty zaczynal sie o godzinie 18-30 ku mojemu zdziwieniu wracam do domu patrze a tam po polowie meczu juz ktory jak sie okazalo rozpoczol sie o 17:30 dostane zwrot?Byl by mi na reke bo 2 bloki w plecy jak nie bedzie zwrotu

bludek 367

bludek

Użytkownik
Regulamin:

Jeżeli dojdzie do zawarcia zakładu po rozpoczęciu danego wydarzenia lub zakład został zawarty niezgodnie z zasadami regulaminu, zakład jest nieważny
i &quot;WŁAŚCICIEL&quot; zwraca wpłaconą stawkę. W przypadku wielokrotnego zakładu oceniane jest takie wydarzenie kursem 1 przy jakimkolwiek wkładzie.
Idź normalnie do punktu i sprawdź kupon. Jeśli nie będziesz miał zwrotu za ten mecz to staraj się to wyjaśnić i składaj reklamację. Powiedz jak wyglądała sytuacja i w razie czego powołaj się na zacytowany fragment regulaminu (§ 6 PRZYJMOWANIE STAWEK, punkt 4). Jeśli wszystko było tak jak napisałeś to dostaniesz wygraną, co najwyżej zajmie to kilka dni. Nie daj się spławić i będziesz miał pieniądze.

W najgorszym wypadku będziesz musiał złożyć pisemną reklamację, ale zazwyczaj takie sytuację załatwiane są telefonicznie przez osobę pracującą w punkcie.

Do góry Bottom