>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie

colek89 0

colek89

Użytkownik
Witam serdecznie  Nie wiem czy to odpowiedni wątek do tego typu analiz ale spróbuje 
”Zabawe z obstawianiem zacząłem kilka dni temu i mogę przyznać ze jestem już sporo na plusie co mnie bardzo cieszy ale mam tez jedno pytanko
Mianowicie wczoraj obstawiłem na wygrana finow i byłem 100wke do przodu, Dzis chciałbym ta stówkę ponownie obrocic i tu mam maly dylemacik
Dzisiaj kursy wyglądają następująco
wygrana finow 1.72
wygrana finow 0-3 = 5,74
wygrana finow 1-3 = 4,50
Czy grac ostrożnie i obstawic tylko na wygrana finow co wydaje się wielce prawdopodobne patrzac na wczorajszy mecz
100x 1,72 = 172zl zysku
czy może zrobic tak
20x 5,74 = 114zl (0-3)
20x4,50 = 90zl (1-3)
60x1,72= 103zl

Możliwa wygrana 217 lub 193 zl bo nie wyobrażam sobie żeby było 2-3 dzisiaj :p odpukac…. ????
czy to ma jakis sens ? Dobrze widzę ze 2 wariant wychodzi lepiej  ale może ktos ma jakies inne propozycje ?

T 2

tomeks91

Użytkownik
2 wariant rzeczywiście wychodzi dużo lepiej pod warunkiem, że nie będzie 3-2 no ale wtedy i tak odzyskasz swoją stawkę, więc ryzyko niewielkie ja bym grał tym drugim wariantem.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Tylko jest jeszcze jeden wariant, którego nie bierzesz pod uwagę, czyli wygrana Polski i wtedy twoja wygrana wynosi -100.

Do góry Bottom