0 hajper Użytkownik Styczeń 15, 2006 #1 Czy mozna obstawiać mecze w trakcie meczu np. w Sportingbecie można obstawiać w trakcie meczu.
0 impulsive Użytkownik Styczeń 15, 2006 #2 Czy mozna obstawiać mecze w trakcie meczu np. w Sportingbecie można obstawiać w trakcie meczu. Kliknij aby rozwinąć... Można ale tylko niektóre wybrane przez buka. W praktyce jest tak, ze kazdy buk daje inne mecze do live-obstawiania.
Czy mozna obstawiać mecze w trakcie meczu np. w Sportingbecie można obstawiać w trakcie meczu. Kliknij aby rozwinąć... Można ale tylko niektóre wybrane przez buka. W praktyce jest tak, ze kazdy buk daje inne mecze do live-obstawiania.
42 hubert_23 Forum VIP Styczeń 15, 2006 #4 Gdzie można to włączyć? Kliknij aby rozwinąć... poszukaj na stronie buka..
42 hubert_23 Forum VIP Styczeń 15, 2006 #6 Własnie szukałem i nie mogłem znaleść? Kliknij aby rozwinąć... Sory za blad obecnie nie ma ten buk takiej mozliwosc kiedys byla ale obecnie nie ma i niewiadomo kiedy bedzie i czy bedzie Pozdrawiam
Własnie szukałem i nie mogłem znaleść? Kliknij aby rozwinąć... Sory za blad obecnie nie ma ten buk takiej mozliwosc kiedys byla ale obecnie nie ma i niewiadomo kiedy bedzie i czy bedzie Pozdrawiam