>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Pytanie] Wpłata na Bet365

L 0

lolnylol

Użytkownik
Witam serdecznie. Jako, że zaczynam przygodę z Internetowymi buk&#39;ami to mam pytanie. Jestem na Bet365.com i chciałbym przelać trochę pieniędzy na start i tutaj mam problem. Mam konto w Pekao i zacząłem tam czytać jakie są opłaty za przelew zagraniczny(którego jeszcze nie wykonywałem), to doczytałem, że min. 30zł i 22zł za jakiś tam kod i jeszcze jakaś opłata. To naprawdę tyle aż za jeden przelew się płaci? Znowu na innym buku jest ładna tabelka z opłatami za przelewy i jest tam informacja, że za pomocą karty kredytowej jest taka operacja za darmo. Szczerze mówiąc wcześniej przelewałem pieniądze tylko przez Internet na polskie konta i nawet nie wiem jak użyć do tego karty :razz: i jak to wszystko przebiega.
Dzięki i pozdrawiam

L 51

legionista880

Użytkownik
wplac przez MB zalozenie konta trwa moment i przelanie na niego pieniedzy rowniez moment, akurat bonus(bo pewnie o nim myslisz) jest przyznawany rowniez z MB (niektore buki to wykluczaja)

L 0

lolnylol

Użytkownik
legionista dzięki za odpowiedź, tylko jakie tam kwoty za ten przelew płaci się w praktyce i jak to mam przelewać, normalnym bankowym czy przy użyciu karty, bo tam też widzę coś jest?
I jakie są koszty odbioru takiej zapłaty już od buka?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Do bet365 nie wplacisz przez Przelewy24. Jest to typowy buk ktory kladzie nacisk na depozyty przez Moneybookers i z reguly niechetnie patrzy na depozyty przelewem przez konto bankowe ;)

K 1

kubu65

Użytkownik
Wpłacając dodałem swoją kartę teraz tylko wpisuje kwote i numer bezpieczenstwa (3 cyfry kolo podpisu posiadacza karty) i kasa jest, wszystko za free i bez czekania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom